Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος..που εξέφραζε την άποψή του !

Μετά την επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της Οδού Κατεχάκη οι δυο αστυνομικοί φρουροί τον ακολουθούσαν ταυτόχρονα και δεν αποσύρθηκαν, όπως εκ παραδρομής γράφτηκε στο αρχικό πρωινό ρεπορτάζ, για την υπόθεση της ανάληψης ευθύνης της δολοφονίας του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του .

Ο Σωκράτης Γκιόλιας διέθετε φρουρά δύο αστυνομικών οι οποίοι αρχικά «άλλαζαν μεταξύ τους ανά εβδομάδα».
   
Η οργάνωση στην προκήρυξή της αναφέρει λεπτομέρειες για τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τον Σωκράτη Γκιόλια λέγοντας ότι ο ένας ήταν ένας άντρας περίπου 30 ετών ενώ ο δεύτερος ήταν μεγαλύτερος ηλικίας περίπου 40 ετών. Στην προκήρυξη σημειώνονται λεπτομέρειες για τις συνήθειες ( διάβαζαν εφημερίδα ή έπαιζαν με το κινητό )των δύο αστυνομικών φρουρών κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους.

«Συνήθως μπροστά το TDM για να τσεκάρει τη διαδρομή με απόσταση 5-10 μέτρων, στη μέση ο Γκιόλιας με το smart και πίσω ο 40ρης με την transalp».                                                                      
Όμως ο «ανυποψίαστος» Σωκράτης Γκιόλιας ήταν πολυθεσίτης. Ο ίδιος, ήταν γνωστός θρησκόληπτος στους κύκλους του και υπήρξε μόνιμος επισκέπτης- παράγοντας ακόμα μιας γνωστής εταιρίας. Ήταν έμπιστος συνεργάτης της Αθωνικής πολιτείας, ενώ ταυτόχρονα η ρασοφόρος νυφίτσα Εφραίμ ήταν ο πνευματικός του. Γι΄ αυτό όταν ξέσπασε το γνωστό σκάνδαλο των παπαδερών στο Βατοπέδι ο Γκιόλιας πάντα έμπαινε μπροστά ως ασπίδα προστασίας για να στηρίξει το παραμάγαζο τους.                                                                                                                                                       
Το ίδιο το αφεντικό του troktikou είχε ορίσει τον εαυτό του δικαστή και απένειμε ποινές σε συλληφθέντες μέσα από το blog του. Μετά το διαζύγιο απ΄ τον μέντορα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο Γκόλιας αυτόνομος πλέον και με την πιο ισχυρή θέση στη δημοσιογραφική blogoσφαιρα γίνεται ειδικός σύμβουλος του Δημήτρη Κοντομηνά, που συγκαταλέγεται στην οικονομική μαφία της ελλάδας, γνωστός και από την εμπλοκή του με το σκάνδαλο της interamerican. Επίσης το τελευταίο διάστημα δούλευε ως γενικός διευθυντής του ραδιοσταθμού Θέμα radio του ξεφτιλισμένου χοντροκοιλαρά Θέμου Αναστασιάδη. Η απαρίθμηση των βρόμικων ιστοριών του δημοσιογραφικού σιναφιού όπως και οι εσωτερικές κόντρες μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τριπλέτα Θέμου- Γκιόλια- Κοντομηνά, με το αδελφάτο Χατζηνικολάου- Τριανταφυλλόπουλου- Κουρή θα μπορούσαν να γεμίσουν πολλές σελίδες.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν τόσο «ανυποψίαστος» που είχε φροντίσει μόνος του να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί στόχο. Ιδιαίτερα μετά τη βόμβα στα Πατήσια και το θάνατο του Αφγανού τόσο ο ίδιος, όσο και τα κωλόπαιδα που είχε για συνεργάτες του, χρησιμοποίησαν το καμουφλάζ των δήθεν ανώνυμων σχολίων αναγνωστών στο troktiko ώστε να απειλήσουν ανοικτά οποιονδήποτε εναντιωνόταν στον οχετό ψεύδους που εξαπέλυαν συστηματικά. Συγκεκριμένα κι αφού είχαν προηγηθεί οι αποκλειστικές φωτογραφίες με το σκοτωμένο παιδί, προνόμιο της αγαστής συνεργασίας του Γκιόλια με την αντιτρομοκρατική.
.....ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου