Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πάντα τέτοια..

έμπρακτη ακύρωση ελεγκτή στο τρόλει σήμερα

Ελεγκτής σήμερα στο τρόλει σταδίου (δε θυμάμαι αριθμό) έφαγε "άκυρο" από επιβάτη στην προσπάθεια του να γράψει κλήση σε αφρικανό συνεπιβάτη.

Πρωί στις αρχές της σταδίου και ένας ελεγκτής ο οποίος μπήκε μόνος του και χωρίς να δείξει καρτελάκι ταυτότητας έλεγξε κάποιους από τους επιβάτες και ενώ βρήκε και ντόπιους χωρίς εισιτήριο κατέβασε από το τρόλευ μόνο έναν αφρικανικής καταγωγής επιβάτη με σκοπό να καλέσει τους μπάτσους να τον μαζέψουν. Δεν του'κατσε όμως.

Άλλος επιβάτης μόλις κατέβηκε ζήτησε από τον ελεγκτή το λόγο που τράβαγε από τη μπλούζα το μετανάστη και επίσης ζήτησε να του δείξει την ταυτότητά του, κάνοντας ταυτόχρονα νόημα στο μετανάστη να φύγει. Στον έντονο διάλογο που ακολούθησε ο επιβάτης ρωτούσε επίμονα τον ελεγκτή αν ήταν αστυνομικός, λέγοντάς του ότι δεν έχει δικαίωμα να τραβολογάει τον άνθρωπο που ήταν χωρίς εισιτήριο. Με τα πολλά ο μετανάστης έφυγε τρέχοντας την ώρα που συνεχιζόταν ο διαπληκτισμός και ο επιβάτης έφυγε αμέσως μετά. Ο ελεγτής απόμεινε να προσπαθεί να πάρει την αστυνομία. Δεν ξέρω τι έγινε μετά.

Όσο οι ανεμόμυλοι θαρρούν πως είναι γίγαντες, τόσο κι εμείς θα είμαστε δονκιχώτες.
Ελεγκτές κάτω τα ξερά σας από το λαό. Είστε ανεπιθύμητοι από την κοινωνία.

Σάντσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου