Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Μια μπουρζουαζία με πολύ αίμα στα χέρια...


http://www.youtube.com/watch?v=dhDk3qXeEBU&feature=related

Και είναι πολύ πρόσφατες αλήθειες. Γιατί, και για ποιόν, τόσο αίμα.

Και όλα αυτά στο όνομα μιας φιλολαϊκής "κουλτούρας", καλλιεργούμενης απο μια καλοβολεμένη μπουρζουαζία των αθηναϊκών προαστίων. 

Μια βολεμένη μπουρζουαζία του υπερκαταναλωτισμού και της προόδου που λειτουργεί σαν instructoras του απόλυτου μηδενισμού. Μια μπουρζουαζία με πολύ αίμα στα χέρια...


Ανδρειωμένη και διορισμένη μέσα στα γρανάζια του δημόσιου και ιδιωτικού βίου, αδυνατεί να καταλάβει τις σύγχρονες κοινωνικές διαδικασίες και στο όνομα του λαού, σκοτώνει, δολοφονεί, πυρπολεί, μηδενίζει, αφορίζει, λασπολογεί και εμποδίζει κάθε προσπάθεια εξέλιξης αυτής της κοινωνίας συμπαρασύροντας έναν ολόκληρο λαό.

Μια μπουρζουαζία η οποία κρατά όμηρο μια ολόκληρη κοινωνία στο όνομα της δικαιοσύνης και της "αντίστασης". Το χειρότερο όμως μιά μπουρζουαζία η οποία ανελλιπώς προπαγανδίζει την ένοπλη σύγκρουση, χωρίς καμία ηθική αναστολή, μέσα στα πανεπιστήμια, στον εργασιακο χόρο αλλά και γενικότερα σε κάθε μορφή της κοινωνικής μας ζωής. Τις περισσότερες φορές την επιβάλει κιόλας.

Κάποιος είπε "αν δεν αξίζει να παλέψεις για τις ιδεές σου, τότε μάλλον οι ιδέες σου δεν αξίζουν" όταν όμως φτάνεις να δολοφονείς εν ψυχρό ανθρώπους επειδή απλώς εκφράζουν την γνώμη τους ή να καίς ζωντανούς ανθρώπους και να παρεμποδίζεις τα σωστικά συνεργεια τοτε είναι που σίγουρα  οι ιδέες σου δεν αξίζουν. Μπορεί να πολεμάς γι'αυτές αλλά σίγουρα δεν αξίζουν.

9 σχόλια:

  1. Στην αστική τάξη και το ΝΑΤΟ αναφέρεσαι εε?
    Σωστός..χώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος θα αρχίσεις να τα χώνεις και στον κολοκοτρώνη v. Πρόσεχε, ολισθαίνεις επικίνδυνα!! Διαχειριστή, ντροπή! Σβήστο τώρα, είναι προβοκάτσια κατάπτυστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν εινα δυνατον οι ακροδεξιοι να το παιζουν και ευαισθητοι. εσεις εχετε δολοφονισει εκατομμυρια και τωρα σας επιασε ο πονος υποκριτες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλάκες φασίστες να αυτοκτονήσετε να τελιώνουμε, μη βάψουμε τα χέρια μας με αίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sto sygekrimeno post den anaferw oute mia fora thn leksi aristera

    prosexte kala giati auth th fora ta kseronhsia pou sas legane oi pappoudes sas tha thymizoune paradeiso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Διαχειριστή, ντροπή!" esy prepei na eisai foveros dimokraths

    VLEPEIS KYRIE DIAXEIRISTA PIOI EINAI OI FASISTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. svisate thn anafora ston Tsipra

    diaxeiristh eisai kommatikos ypallilos filarako

    kai kommatikos gliftis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai afiste ton kolokotroni ap eksw

    sas exei sygxwrhsei tis amarties sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Μια μπουρζουαζία με πολύ αίμα στα χέρια..." Ρε v. μιας και ξέρεις ποιοί είναι γιατί δεν πας μια βόλτα από το χοιροστάσιο να τους καταδώσεις?

    "και να παρεμποδίζεις τα σωστικά συνεργεια...."
    Το πλοίο «Θάρρος της Ελπίδας» (Audacity of Hope), που συμμετέχει στο Στόλο για τη Γάζα και απέπλευσε από το Πέραμα, σταμάτησαν δυνάμεις του Λιμενικού στα ανοιχτά του Πειραιά.
    Η επιχείρηση έγινε μετά την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή να απαγορευτεί ο απόπλους των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από οποιοδήποτε ελληνικό λιμάνι προς τη Γάζα.
    Tο σκάφος, στο οποίο επιβαίνουν Αμερικανοί ακτιβιστές, ακινητοποίησαν δυνάμεις του Λιμενικού το απόγευμα της Παρασκευής και το πλήρωμα διατάχθηκε να το επιστρέψει πίσω στο Πέραμα.
    Στο υπόλοιπα πλοία του Στολίσκου της Ελευθερίας επιβιβάστηκαν άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, εμποδίζοντας την είσοδο και την έξοδο ακτιβιστών.
    Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, με διαταγή του προς τις Λιμενικές Αρχές, λαμβάνει μέτρα για την εφαρμογή της απόφασης. Θα υπάρχει συνεχής ηλεκτρονική επιτήρηση του ευρύτερου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου για την καταγραφή, όπου είναι δυνατό, των κινήσεων πλοίων που τυχόν θα συμμετάσχουν σε ανάλογη κίνηση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
    Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ευχαρίστησε τους ηγέτες, μεταξύ τους και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα.
    «Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως 'πρόκληση' και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του» δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων.
    Πρόσθεσε δε ότι «ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μου τον Έλληνα πρωθυπουργό...

    Για να μαθαίνεις ποιοί είναι αυτοί που παρεμποδίζουν σωστικά συνεργεία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή