Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ" ΣΤΡΑΤΟΣ



Κατά το διάστημα 1947-1949 οι κομμουνιστοσυμμορίται διενήργησαν βίαιον παιδομάζωμα εις όσας επαρχίας προσκαίρως επεκράτησαν. Οι Κουκουέδες με ειδικήν υπηρεσίαν που ετιτλοφορείτο «Επιτροπή Βοηθείας του Παιδιού» απέσπων από τας Ελληνικάς οικογενείας μικρά παιδιά και βρέφη ακόμη τα οποία ωδήγουν στα παραπέτασμα π.χ. εις Αλβανίαν, Γιουγκοσλαβίαν, Βουλγαρίαν και αλλού.


1.

Ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός εζήτησε από τας κομμουνιστικάς χώρας να επιτρέψουν στα απαχθέντα Ελληνόπουλα να γυρίσουν στην Ελλάδα. Απήντησε μόνον η Τσεχοσλοβακία, η οποία είπε ότι από τα ζητούμενα 5.000 παιδιά, τα 138 της είναι γνωστά! Έτσι τον Οκτώβριο 1948 η Εκτελεστική Επιτροπή Ενώσεως Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού εξέδωσε την ακόλουθον απόφασιν:

«Η εκτελεστική επιτροπή, λαμβάνουσα υπ' όψιν την απόφασιν Νο ΧΙΙΥ ψηφισθείσαν παρά της ΧΥΙΙης Διεθνούς Διασκέψεως του Ερυθρού Σταυρού, ως και της ληφθείσης παρά του ΟΗΕ την 27ην Νοεμβρίου αναφορικώς με τον επαναπατρισμόν των Ελληνοπαίδων.





2.

Τo Διεθνές Συνέδριον Προστασίας Παίδων συνήλθε στην Στοκχόλμην (Αύγουστος 1948) έλαβε γνώσιν των στοιχείων και ομοφώνως απεφάσισε:

«... Το Γενικόν Συμβούλιον της Διεθνούς Ενώσεως Προστασίας Παιδιού συνελθόν εν Στοκχόλμη την 14-8-1948 πληροφορηθέν ότι σοβαρός αριθμός Ελληνοπαίδων απήχθησαν από την πατρίδα των άνευ της συναινέσεως των γονέων των και θεωρών, ότι μία τοιαύτη πράξις είναι κατάφωρος παραβίασις των αρχών και της δηλώσεως των δικαιωμάτων του παιδιού, της ονομαζόμενης «δηλώσεως της Γενεύης».

ΠΗΓΗ: Μέλος του ΚΚΕ υπεύθυνος του παιδομαζώματος Γεώργιος Μανούκας στο βιβλίο του "παιδομάζωμα"



2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ




    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ




    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ Ο Κ. ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ




    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ?




    Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ




    ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΠΑΣΟΚ, ΕΑΜ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ Κ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ




    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ? Ε ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ? ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ




    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ, ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ




    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ




    ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΝΑΝΟΙ, ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ




    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ




    ΜΠΡΑΒΟ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΩΝ 700 ΑΡΓΥΡΙΩΝ




    ΣΥΣΤΙΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ




    ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ CUBA ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΛΟΥΣΑΤΗ ΕΛΙΤ, ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕOΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ fidel




    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"




    ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον βράχο της Ακρόπολης οι Γερμανοί φίλοι και συνεργάτες τον παππούδων σας , τον πάτησαν και έβαλαν την ναζιστική σας σημαία την οποία και κατέβασαν ηρωικά οι αντιφασιστές και αριστεροί αγωνιστές ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑΣ …
    Αυτά βέβαια δεν σας τα παν οι ταγματασφαλίτες σύντροφοι σας αλλά μόνο την προπαγάνδα της Φρειδερίκης και τον άλλον βασανιστών σας διδάξαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή