Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

όταν τα αφεντικά σας θα φύγουν με ελικόπτερα...εσείς θα μείνετε εδώ γουρούνια...ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ !!

«Χτυπούσαν και ποδοπατούσαν τους μαθητές»

 

Καταγγελία καθηγητή για τη δράση των ΜΑΤ στο Βόλο

Με την συμμετοχή πάνω από 5.000 μαθητών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, αλλά και Σωματείων Εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και στον Βόλο, η καθιερωμένη πλέον πορεία, στο πλαίσιο της επετείου μνήμης, για τον άδικο χαμό του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, πριν τρία χρόνια στα Εξάρχεια στην συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσσολογγίου, νυν οδών Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου.

Ισχυρές ήταν και οι αστυνομικές δυνάμεις ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρούσεις ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και διαδηλωτές. Μάλιστα κάποιοι από τους διαδηλωτές κατήγγειλαν ότι οι αστυνομικοί τους χτυπούσαν αδιακρίτως με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να σέρνονται αιμόφυρτοι στην άσφαλτο.

Μάλιστα καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Τάκης Πολίτης, καταγγέλλει ότι οι άνδρες των ΜΑΤ χτυπούσαν και ποδοπατούσαν μαθητές ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές και συλλήψεις.



Κουκουλοφόροι συλλαμβάνουν νεαρούς !

Ποικίλα ερωτήματα προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες δύο ημέρες στο διαδίκτυο, από διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ορισμένα άτομα ντυμένα με πολιτικά, προφανώς για να μοιάζουν με διαδηλωτές και κουκουλοφόρους, κυνηγούν και συλλαμβάνουν νεαρούς στον πεζόδρομο ανάμεσα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ακαδημία Αθηνών.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας άνδρας κρατώντας στο ένα χέρι ασύρματο και στο άλλο ένα καδρόνι. Το περιστατικό εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια ανδρών των ΜΑΤ.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από ψεκασμό πλήθους χωρίς λόγο
Δείτε το video παρακάτω...

1 σχόλιο:

  1. Μέρα με τη μέρα το μίσος μεγαλώνει...
    Ειδικά για τους ρουφιάνους του 2ου βίντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή