Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

σύλληψη μέλους της συμμορίας των "Ληστών με τα μαύρα"

 Η είδηση είναι πανομοιότυπη σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και μας λέει ότι: «Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας, προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, ο οποίος είχε απολογηθεί για τη γνωστή υπόθεση. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου, ο ηγούμενος κρίθηκε ύποπτος φυγής, για αυτό το λόγο διατάχθηκε η προφυλάκιση του. O ηγούμενος φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις επίμαχες ανταλλαγές εκτάσεων ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και τη Μονή Βατοπεδίου, ενώ κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ηθική αυτουργία σε ψευδείς βεβαιώσεις, απάτη, κ.τ.λ.».

"Τι αρνιέται ο Χριστός ? Ότι τώρα ονομάζεται χριστιανικό."


"Κάθε Εκκλησία είναι η ταφόπετρα στο μνήμα ενός θεανθρώπου.Επιδιώκει με τη βία να τον εμποδίσει να αναστηθεί."

Η ίδια η λέξη «χριστιανισμός» είναι παρανόηση: στην πραγματικότητα υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, κι αυτός πέθανε πάνω στο σταυρό.

Ο Χριστός ήταν ένας 'πολιτικός εγκληματίας', στο βαθμό που μπορούσαν να υπάρχουν πολιτικοί εγκληματίες σε μια παράλογα απολιτική κοινότητα. [..] Πέθανε επειδή ήταν ένοχος. Δεν υπάρχει λόγος να ισχυριζόμαστε – αν και αυτό γίνεται πολλές φορές – ότι πέθανε για τις αμαρτίες των άλλων.

Νίτσε




1 σχόλιο:

  1. θέλω να δω και τους καρμανλοβουλγαρακηδορουσσοπουλέους στη φυλάκα! να τους πηδάνε οι σπφ στα ντους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή