Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΤΣΟΙ...

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Οκτώ γυναίκες που δηλώνουν ότι «εξαπατήθηκαν» για να δημιουργήσουν μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις με μυστικούς αστυνομικούς, απειλούν ανώτερους αξιωματικούς της βρετανικής αστυνομίας με μηνύσεις, λέγοντας ότι υπέστησαν συναισθηματικά τραύματα και ψυχικό πόνο.

Οι γυναίκες, πρώην ερωμένες μυστικών αστυνομικών, δήλωσαν ότι οι εραστές τους τις «εξαπάτησαν σκοπίμως» να σχηματίσουν σχέσεις που διήρκεσαν έως εννέα χρόνια, κρατώντας κρυφή την ταυτότητά τους.

Κατηγορούν τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν ως στόχο να διεισδύσουν σε οργανώσεις διαδηλωτών, ότι τις χρησιμοποιούσαν «φυσικά και συναισθηματικά» για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες για αυτές τις οργανώσεις.

Σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, οι γυναίκες έστειλαν σε αρχηγούς της αστυνομίας νομικά έγγραφα, στα οποία απειλούν να ασκήσουν μηνύσεις στις Αρχές, λέγοντας πως η «βαθιά ταπεινωτική» εξαπάτησή τους, είχε ψυχιατρικές και ψυχολογικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων κατάθλιψης, τραυμάτων, ανησυχίας, θυμού και δυσκολίας στο να εμπιστεύονται ανθρώπους.

Μάλιστα, τρεις από τις γυναίκες κατηγορούν τον ίδιο άνδρα, τον Μαρκ Κένεντι, ο οποίος είχε διεισδύσει σε περιβαλλοντική οργάνωση για επτά χρόνια.

Η αστυνομία δηλώνει ότι θα εξετάσει τα έγγραφα που απέστειλαν οι οκτώ γυναίκες.

Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

  1. ρουφιανοσκουλίκια πουτάνας γιοι θα γελάσουμε πολύ την ώρα του θανάτου σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή