Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΡΕ, ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ;

Ορίστε κύριοι...
Οι γαμοαπατεώνες εν δράσει...
Κοιτάξτε για το ίδιο ακριβώς θέμα, τα εκ διαμέτρου αντίθετα ρεπορτάζ των ρουφιανοsite in.gr (ο λαός γουστάρει Παπαδήμο με τρέλλα) & zougla.gr (ο λαός δε γουστάρει μία Παπαδήμο)... Έλεος ρε πουστοκοπρόσκυλα.... Σε τι μαλάκες νομίζετε ότι απευθύνεστε; Ειλικρινά ούτε θα τα ξεχάσουμε, ούτε οίκτο θα δείξουμε!
funis


γαμοin.gr

Κυβέρνηση συνεργασίας θέλουν οι πολίτες

Υψηλά ποσοστά για ΝΔ και Λουκά Παπαδήμο σε νέα δημοσκόπηση

Αθήνα
Ισχυρό εξακολουθεί να είναι το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο Έθνος της Κυριακής και η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Marc.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 13%, το ΚΚΕ 8,7%, ο ΛΑΟΣ 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,2%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,6% και το Πανελλήνιο Άρμα 2,3%.

Παράλληλα το 4,2% εκφράζει προτίμηση για άλλο κόμμα, ενώ ένα 25,1% δηλώνει άκυρο-λευκό-αναποφάσιστοι.

Σε ερώτηση για το πότε πρέπει να γίνουν εκλογές, το 40,3% απαντά στο τέλος της τετραετίας (2013), το 37,9% δηλώνει Φεβρουάριο ή Μάρτιο και το 17,1% μέσα στο 2012.

Οι πολίτες σε ποσοστό 57% θεωρούν θετικό ή μάλλον θετικό γεγονός το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, έναντι 36,2% που το θεωρούν αρνητικό ή μάλλον αρνητικό.

Θετική άποψη για τον Λουκά Παπαδήμο έχει το 62,7% των ερωτηθέντων, έναντι 29,7% που δηλώνει το αντίθετο.

Πάντως, ο Λουκάς Παπαδήμος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι του Αντώνη Σαμαρά με ποσοστό 54,3% έναντι 21,7% για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Σε σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου ο κ. Παπαδήμος θεωρείται καταλληλότερος με ποσοστό 71,8%, έναντι μόλις 3,8% για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργό.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της εφημερίδας Real News, το 60,4% δηλώνει ότι επιθυμεί κυβέρνηση συνεργασίας εφόσον κανένα κόμμα δεν πάρει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές. Αντίθετα, το 31,6% επιθυμεί να γίνει νέα εκλογική αναμέτρηση.
 
Newsroom ΔΟΛ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231142372

γαμοzougla.gr

Χωρίς αποδοχή η κυβέρνηση Παπαδήμου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011, 07:53
Με γεωμετρική πρόοδο η κυβέρνηση Παπαδήμου βλέπει, όσο περνά ο καιρός να μειώνεται το ποσοστό αποδοχής της.

Με ραγδαίους ρυθμούς η κυβέρνηση Παπαδήμου χάνει την αποδοχή των πολιτών. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της έρευνας «Τάσεις» της MRB, την οποία παρουσιάζει σήμερα η Real News, προκύπτει ότι πλέον αμφισβητείται όχι μόνο η αποδοτικότητα των μελών της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ο Λουκάς Παπαδήμος φθείρεται ολοένα και περισσότερο, ενώ οι πολίτες δίνουν ηχηρό μήνυμα σε όσους απεργάζονται «σενάρια κόμματος Παπαδήμου». Μια τέτοια απόπειρα θα στήριζε ένα ποσοστό των πολιτών που δεν ξεπερνά το 6%!

Σαφές είναι και το μήνυμα ότι, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, «προκρίνεται» η λύση της κυβέρνησης συνεργασίας και όχι νέων εκλογών. Ακόμη και οι ψηφοφόροι της ΝΔ, σε ποσοστό 52,9% προτείνουν κυβέρνηση συνεργασίας.

Όσον αφορά την υπόθεση παραμονής του Λ.Παπαδήμου στην πρωθυπουργία μετά τις εκλογές και εφόσον σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας, το 64% των ερωτηθέντων λέει «όχι» ή «μάλλον όχι».

Το 69,9%% θεωρεί την παρούσα κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» και «μικρής διάρκειας».
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=436595&cid=6

1 σχόλιο:

  1. στη νέα κοινωνία αυτοί θα πλένουν τα κεντρικά φρεάτια αποχέτευσης !!
    ειδικά ο Μάκης με τις μικροκάμερες και τα βιονικά γιλέκα είναι ότι πρέπει για τη δουλειά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή