Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Γεώργιος Γεωργίου-Υπερουφιάνος Υπερπατριώτης του ΛΑ.Ο.Σ. αποκαλεί τη FYROM: MACEDONIA (απο sibilla)


Προεκλήθη ένας ψιλοπανικός στα μαύρα και άραχνα εθνικιστικά λημέρια με το βίντεο που διαδώσαμε (το λινκ του οποίου -του αρχικού- βρήκαμε στα σχόλια του YouTube-Channel του Θ. Ζαχαριάδη) στέλνοντάς το στο press-gr. Μετέπειτα, από εκεί αναδημοσιεύθηκε και στο Indymedia, όπως και σε 10δες άλλα φόρα. Στο τέλος αναγκάστηκε να το δημοσιεύσει και ένα εθνικιστικό μπλογκ ονόματι "greek alert".
Τέλος, αναφορά για το βίντεο αυτό, έγινε και στο εξώφυλλο της φιλοχουντικής φυλλάδας στΟχΟς (κοινώς στΟκΟς)

Δεν ξέρουμε αν οι άκρως ποιοτικοί δημοσιογράφοι του "στΟχΟυ" εννοούν εμάς ως εχθρική προπαγάνδα. Πολύ πιθανόν όμως, διότι γι αυτούς, εχθρός είναι οιοσδήποτε δεν έχει στο σπίτι του κορνιζομένο τον Παπαδόπουλο, ή οιοσδήποτε δεν είναι της απόψεως ότι πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη.
Υποστηρίζει άλλωστε και ο Χατζηγώγος ("αρθρο"γράφος και της Α1) στην τελευταία έκδοση:

Γι αυτό το λόγο μάλλον σκοπεύει στο μέλλον ο κ. Καρατζαφέρης, όπως ανέφερε και ο ίδιος σε ένα συνέδριο μπουρδολογίας του κουμπάρου του Λιακόπουλου, να ορκίσει την κυβέρνησή του στη Μπόλη και στην Αγιασοφιά.



Ακούστηκαν πολλά ωραία και απίθανα σενάρια για το βίντεο αυτό, προκειμένου να δικαιολογηθεί ο "πολύς" αντιπρόεδρος πρέσβυς Γεωργίου, το στολίδι του ΛΑ.Ο.Σ., όπως τον αποκαλεί ο κ. Καρατζαφέρης, για το "Μακεδονία" που πέταξε στο συνέδριο στις 26/11/2007 στις Βρυξέλλες.
Π.χ., ότι είναι προϊόν δικού μας μοντάζ, ή ότι απλώς του ξέφυγε (του Γεωργίου), ή ότι απλά μπερδεύτηκε, κλπ.
Το ποιό οξύμωρο όμως από όλα, ήταν αυτό που ειπώθηκε από έναν αποδεδειγμένα εγκεφαλικώς παραμορφωμένο επαγγελματία κόλακα του Θανάση Ζαχαριάδη, ψευδονόματι ikaros 2006. Ο εν λόγω υποστήριξε, ότι -άκουσον άκουσον- ο πρέσβυς Γεωργίου εκείνη τη στιγμή μετέφραζε στα αγγλικά τα λεγόμενα κάποιου άλλου και έτσι αναγκαστικά αποκάλεσε τη FYROM με το όνομα "Μακεδονία" [...].

Για όσους πάντως ισχυρίζονται, ότι του Γεωργίου του ξέφυγε, ή μπερδεύτηκε, ή το είπε κατά λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας κλπ, υπάρχει ένα άρθρο από την εφημερίδα Επενδυτής, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Γεωργίου επανειλημμένα αποκάλεσε τη FYROM με το όνομα "Μακεδονία".
"Οι Έλληνες είναι το μοναδικό έθνος των Βαλκανίων που δεν κατάφερε ακόμη να απελευθερώσει την πρωτεύουσά του, δηλ. την Κωνσταντινούπολη..."
ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007:

«Μακεδονία»: «…Την περασμένη εβδομάδα συνήλθε στις Βρυξέλλες –για την ακρίβεια, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο- η Μεικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ε.Ε.-ΠΓΔΜ, στην οποία μετέχει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, ε.τ. πρέσβης Κ. Γεωργίου. Κατά η διάρκεια της συζήτησης, έλαβε τον λόγο και ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επανειλημμένα αναφέρθηκε στη «Μακεδονία»!

Ώσπου να συνέλθουν από την κατάπληξή τους οι παριστάμενοι, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ επανέλαβε την αναφορά του στην «Μακεδονία», υπό τα περιπαικτικά βλέμματα των εκπροσώπων της ΠΓΔΜ…».

Εως τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ΛΑ.Ο.Σ. σιωπά κραυγαλέα για το θέμα αφήνοντας το κοπάδι του να πλανιέται σε πελάγη αγνοίας.
Και δεν είναι κάποιο τυχαίο γι αυτούς ζήτημα. Είναι αυτό για το οποίο αυτοαποκαλούνται προστάτες και το οποίο έχουν κάνει σημαία στον τυχοδιωκτικό τους πολιτικό λόγο από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής τους.

Τελικά αποδείχθηκε ότι ακόμα και εκεί είναι άχρηστοι, αφού ο αντιπρόεδρός και ευρωβουλευτής τους μπήκε στην ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας ευρωβουλευτής που αποκάλεσε τη FYROM με το όνομα "Μακεδονία".

Και επειδή το JUNGLE-Report είναι κακός τιμωρός με κάτι τέτοια, ψάξαμε στο αχανές αρχείο μας και βρήκαμε την εκπομπή όπου ο κ. Καρατζαφέρης δια μέσου παρηκμασμένων εξυπνακισμών "στόλιζε" τη Μπακοδήμου (παριστάνοντας, με φτηνό ηθοποιιλίκι, πως τάχα δεν του ήταν γνωστό το όνομά της), ή οποία στην Eurovision του 2007 είχε πεί "Μακεδονία" και έγινε σάλος στο πανελλήνιο.
Βρήκαμε επίσης το προεκλογικό σποτ του ΛΑ.Ο.Σ., στο οποίο οι αυτοαποκαλούμενοι προστάτες της Μακεδονίας κατηγορούν τον Καραμανλή επειδή δεν παρενέβη όταν ο Schröder είπε "Mazedonien".
Και βρήκαμε και μια εκπομπή με τον φωνητικά μονίμως στάσιμο στην προεφηβική ηλικία Άδωνι Γεωργιάδη να χτυπιέται και να ωρύεται για το πόσο καλοί μακεδονομάχοι είναι οι της τσακαλοπαρέας του ΛΑ.Ο.Σ..

Αφού δείξατε τόσο μεγάλη ευαισθησία για το γεγονός ότι μια "light" και "tiglon" παρουσιάστρια υπέπεσε στο αδίκημα να αποκαλέσει μια φορά τη FYROM με το όνομα "Μακεδονία" και βγάλατε και το ακόλουθο δελτίο τύπου:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.
ΑΘΗΝΑ, 11/05/2007

COME BACK στο Σκοπιανό.

Επιστροφή στις γκέλες. Αυτά θα παθαίνουμε όσο δεν παίζουμε επίθεση και επιμένουμε να παίζουμε με ΜΠΑΚ.

Από την ανυπαρξία της κ. ΜΠΑΚ - ΟΓΙΑΝΝΗ στην ελαφρότητα της κ. ΜΠΑΚ - ΟΔΗΜΟΥ.

Καταντήσαμε τα Εθνικά μας θέματα σε ΜΠΑΚ - αλίστικη δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος που μείναμε ΜΠΑΚ - ούρια στην ονομασία.

Ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι η εξωτερική πολιτική δεν είναι ούτε ρουλέτα ούτε
ΜΠΑΚ - αράς.
...και ήσασταν και της άποψης ότι θα έπρεπε να επιβληθούν ποινές στην κ. Μπακοδήμου, ...υποθέτουμε ότι εν ονόματι της αντικειμενικότητας, για την οποία προσπαθείτε να πείσετε τους αδαείς ότι πρεσβεύετε, θα μπείτε στον κόπο να ψάξετε καλά ώστε να βρείτε την ανδρεία για να βγάλετε ένα παρόμοιο Δελτίο Τύπου και για το στολίδι σας τον πρέσβη Γεωργίου και να του επιβάλετε και τις ποινές, οι οποίες ευχόσασταν να είχαν επιβληθεί τότε και στην κ. Μπακοδήμου.

Έτσι δεν είναι κ. Καρατζαφέρη;

Διότι αυτό το ζήτημα δεν έχει να κάνει με τα γνωστά φτηνοκολπαδόρικα επικοινωνιακά σας τεχνάσματα, ώστε να προσεγγίσετε αδαή θύματα στο χώρο σας, αλλά με το σκληροπυρηνικό μαντρί σας, το οποίο άρχισε να τρίζει με τη βουβαμάρα σας για το νέο σας μακεδονομαχητικό κατόρθωμα και δυστυχώς για σας, αρχίζουν ακόμα και τα πρόβατα να σας παίρνουν χαμπάρι.


Εμάς προσωπικά, ούτε καν μας ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες και οι εξηγήσεις που θα δώσετε για τον Γεωργίου, όπως και καθόλου δεν μας ενδιαφέρει αν θα του επιβάλετε ποινές, αν τον διώξετε κ.ο.κ., διότι απλούστατα η φαυλότητά σας μας είναι πάρα πολύ καλά γνωστή και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε όποια ενέργεια και να προβείτε όσον αφορά το στολίδι σας.



Εμείς θέλουμε απλά για άλλη μια φορά να γελάσουμε....


τιγκλον, τιγκλον, τιγκλον.....



=============================

Τελικά αυτό που περιμέναμε αναφορικά με τα γέλια, έγινε πραγματικότητα.

Ο πανικός που προκλήθηκε στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. από την μακεδονομαχητική πατάτα του πρέσβεως Γεωργίου aka στολίδι στο Ευρωκοινοβούλιο, κατάντησε τα στελέχη του κόμματος να τρέχουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα δηλώνοντας ο καθένας τελείως διαφορετικά πράγματα.

Αλιεύσαμε ορισμένες πληροφορίες από το φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., κατά τις οποίες τρία στελέχη δικαιολόγησαν τον Γεωργίου με τα εξής:

Α.Α. Ροντούλης, βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ.
Στις 16/01, ανέφερε μέσα από το ΤηλεΆστυ, ότι
"Ο κ. Γεωργίου ήταν αναγκασμένος να πει το όνομα "Μακεδονία", όχι γιατί το ήθελε αλλά γιατί έτσι αναφερόταν μέσα στα έγγραφα της συγκεκριμένης επιτροπής της Ευρωβουλής."
Αυτό βέβαια είναι ένα αναιδέστατο ψέμα.
Διότι απλούστατα, πως είναι δυνατόν η συνεδρίαση αυτή να έφερε τον τίτλο "Delegation to the European Union - Former Yugoslav Republic of Macedonia Joint Parliamentary Committee" και μέσα στα έγγραφα η FYROM να αναφερόταν ως "Μακεδονία";
Ιδού και η List of first Speakers.


Β.Γ. Καρατζαφέρης, πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ. [...]
Στις 18/01 (χθες), στην εκπομπή του στο ΤηλεΆστυ δήλωσε, ότι:
"Ο κ. Γεωργίου αποκάλεσε λανθασμένα και προφανώς άθελα του ως Μακεδονία τα Σκόπια στο τέλος μιας ομιλίας του και αφού είχε πολλές φορές αναφέρει αλλιώς την ονομασία."
Να υπενθυμίσουμε εδώ αυτά που γράψαμε λίγο πιο πάνω (ακριβώς κάτω από το βίντεο) για την περίπτωση Μπακοδήμου, όπου ο "πολύς" αυτός πρόεδρος κόντεψε να κάνει εθνική επανάσταση με δελτία τύπου και καταδικαστικές αναφορές (επιζητώντας επιβολή ποινής) μέσω του καναλιού του.

Η Μπακοδήμου έκανε ακριβώς το ίδιο λάθος και εξίσου άθελα. Με τη μόνη διαφορά όμως, ότι η Μπακοδήμου, αυτή η "light" και "tiglon" παρουσιάστρια, όπως ακριβώς την αποκάλεσε ο αν μη τι άλλο heavy Καρατζαφέρης, είχε τα παντελόνια να βγεί δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη και όχι μόνο μία φορά.

Επίσης, το ότι ο heavy Καρατζαφέρης δεν βγαίνει επίσημα και υπεύθυνα να διαψεύσει το άρθρο της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (1/12/07) που παραθέσαμε πιο πάνω, στο οποίο αναφέρεται ότι ο Γεωργίου αποκάλεσε επανειλημμένα τη FYROM με το όνομα "Μακεδονία", τότε εννοείται ότι αυτά τα οποία αναφέρονται στο εν λόγω άρθρο, είναι αληθή.


Γ.Πρέσβυς Γεωργίου, ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος και στολίδι του ΛΑ.Ο.Σ.
Στις 18/01 (χθες), στο ΚΑΝΑΛΙ 10 δήλωσε, ότι:
"Ήταν ειρωνικός, στη χρήση του όρου "Μακεδονία"."
...άνευ σχολίων.


ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν λοιπόν για το ζήτημα από το ΛΑ.Ο.Σ. είναι οι εξής:

Ο πρέσβυς/στολίδι Γεωργίου αποκάλεσε τη FYROM με το όνομα "Μακεδονία" διότι,
  1. δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, επειδή έτσι αναφερόταν μέσα στα έγγραφα της συγκεκριμένης επιτροπής της Ευρωβουλής.
  2. έκανε λάθος
  3. ειρωνεύτηκε
Το ερώτημα είναι, ποιό από όλα αυτά αληθεύει;
Το άλλο ερώτημα είναι, γιατί δίνεται η εντύπωση ότι και τα τρία είναι ψέματα;

Με όλα αυτά, αποδεικνύεται ότι ο χαρακτηρισμός "άχρηστοι" που αποδώσαμε πιο πάνω στο ΛΑ.Ο.Σ., δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από ένα κολακευτικό κομπλιμέντο. Γιατί δεν είναι ικανοί ούτε να συνεννοηθούν για το ποιό ψέμα θα λένε στους οπαδούς τους.

Το ωραίο πάντως στην όλη κωμωδία, είναι ότι πολλοί οπαδοί μετά από όλο αυτό το άλλαντάλλων, ικανοποιημένοι βούτηξαν πάλι το κεφάλι τους στην άμμο θεωρώντας το θέμα λήξαν.
Διότι το κόμμα ...πήρε θέση (sic).
(πρόκειται για τα λεγόμενα πρόβατα, που αναφέραμε πιο πάνω)

Εντέλει, το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι μια "light" και "tiglon" παρουσιάστρια απέδειξε ότι έχει πολύ περισσότερα παντελόνια, από κάποιους ετοιμοπόλεμους πατριωτάρες άνδρακλες του ΛΑ.Ο.Σ.
...που θα πάρουν και τη Μπόλη για να ορκίσουν την κυβέρνησή τους στην Αγιασοφιά (sic).

Φορώντας φουστάνια κ. Καρατζαφέρη είναι λίγο απίθανο να ρίξετε εκείνη την πολυδιαφημισμένη γροθιά στο κατεστημένο.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι με εκείνο ακριβώς το γάντι του μποξ, να ρίξετε πρώτα μια γροθιά στον εαυτό σας και ύστερα να περιλάβετε και τα στελέχη και τα στολίδια σας, μήπως και συνέλθετε λίγο και καταλάβετε ότι είναι άκρως οξύμωρο να περνάτε όλο το σύμπαν για ηλίθιο.
...και παραχωρήστε καλύτερα και την προεδρία του κόμματος στην κ. Μπακοδήμου



Τελικά το να ψάχνει κανείς για ανδρεία εις τον χώρο του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ., είναι σαν να ψάχνει για παρθένα σε μαιευτήριο.
Διαβάζοντας το "newsbomb" και συμβουλευόμενοι τη βιβλιοθήκη της Συντακτικής μας Ομάδας, βρήκαμε πως απαντήσεις για τον κ. Γεωργίου υπάρχουν και μάλιστα πολλές.
Ο κύριος υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ "υπηρέτησε" και ως πρόξενος στη Νάπολη της Ιταλίας, ναι εκεί που είναι το στρατηγείο του ΝΑΤΟ και άφησε έντονες "αναμνήσεις" σ' όσους δεν ήταν απασχολημνένοι με το διάβασμα, όπως ο κ. Χριστόδουλος...
Γιατί ο γΑΠ & το ΠΑΣΟΚ δεν ρωτούν 2 βουλευτές τους που σπούδασαν στη Νάπολη της Ιταλίας (Β. Έξαρχος, Α. Τριανταφυλλόπουλος) κι αν δεν θυμούνται γιατί διάβαζαν, ας ρωτήσουν τον αγωνιστή βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Παπακωνσταντίνου και δεκάδες στελέχη του ΠΑΚ και των Φ. ΠΑΚ Νάπολης Ιταλίας;
Να ορισμένα στελέχη κι όχι άκαπνοι κηπουροί του νεοφιλελευθερισμού:
Ανδρέας Παπανδρέου, Μπούρας, Καρακωνσταντάκης, Μανωλιτσάκης και ο Κώστας Παπακυρίτσης
Από το "newsbomb"
Τι έκανε στη χούντα ο Γεώργιος Γεωργίου
Διαρροές και φήμες εμπλέκουν τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμύνης σε περίεργα περιστατικά που συνέβησαν στην περίοδο της δικτατορίας
Σοβαρά ερωτηματικά για την επιλογή του πρέσβη επί τιμή κ. Γεώργιου Γεωργίου στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας προκαλούν οι διαρροές πληροφοριών, τόσο από διπλωματικούς παράγοντες, όσο και από στρατιωτικούς, για το παρελθόν και την πολιτική δράση του κ. Γεωργίου κατά την περίοδο της δικτατορίας των Συνταγματαρχών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γεωργίου σπούδαζε στη Σχολή Ικάρων από την οποία έφυγε και αργότερα φέρεται να επικαλέστηκε διάταγμα της Δικτατορίας σύμφωνα με το οποίο επιτρεπόταν η διά εξετάσεων πρόσληψη σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προκειμένου να μεταπηδήσει στο Διπλωματικό Σώμα.
Στη συνεδρίαση ΡΕ’ της Παρασκευής 13 Ιουνίου 1975, ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, είχε αναφερθεί στη δράση του κ. Γεωργίου κατά τη διάρκεια της δικτατορίας.  
Συγκεκριμένα, στα Α’ Πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων εκείνης της ημέρας, στη σελίδα 3.242, αναφέρεται ότι ο κ. Γεωργίου απέτυχε στις πρώτες εξετάσεις να ενταχθεί στο Διπλωματικό Σώμα, αλλά στην επανάληψη 8 μήνες μετά, ήρθε πρώτος.
Ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης καταγγέλλεται ότι ...
γνώριζε τον αδερφό του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου και σύμφωνα με τις καταγγελίες του Χαραλαμπόπουλου, φημολογείται πως τού είχε βαφτίσει το παιδί.
Το επεισόδιο
Επίσης στον κ. Γεωργίου αποδίδεται περιστατικό απαγωγής Έλληνα αντιστασιακού ο οποίος είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Νορβηγία.  Φέρεται μάλιστα να είχε φραστικό επεισόδιο με τον τότε επιτετραμμένο της Ελλάδας Φρατζεσκάκη.
Στη δράση του κ. Γεωργίου κατά τη Δικτατορία αναφέρεται και ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Βασίλειος Φίλιας, στο βιβλίο του «Τα αξέχαστα και τα λησμονημένα» (εκδόσεις Παπαζήση, 1997, σελ. 176).
 Ερωτηματικά
Υστέρα από αυτά αναμένουμε από τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο να ζητήσει εξηγήσεις στο αυριανό υπουργικό Συμβούλιο από τον κ. Γεωργίου. Θα ανέμενε κανείς, τόσο από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, όσο και από τον πρέσβη επί τιμή κ. Γ. Γεωργίου να δώσουν εξηγήσεις με δηλώσεις ή ενυπόγραφο κείμενο για όλα αυτά.
Ο επίσης προερχόμενος από το διπλωματικό σώμα, υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος τι γνωρίζει περί του θέματος ή γνωρίζει ή έχει ενημερωθεί από ανώτατους αξιωματικούς των επιτελείων και κάνει πως δεν καταλαβαίνει; Τι συμβαίνει;
Το ζητούμενο είναι είτε να βγει και να υπερασπιστεί το παρελθόν του και ταυτόχρονα να παραιτηθεί για λόγους ηθικής τάξης ή να αντικρούσει όσα λέγονται.
Διότι αν οι κατηγορίες αυτές λέγονται ανεύθυνα από ανώνυμους, δεν έχουν σημασία.
Αν ωστόσο υπάρχουν οι καταγραφές στα πρακτικά της Βουλής και στο Βιβλίο ενός σοβαρού Ακαδημαϊκού όπως ο κ. Φίλιας, τότε υπάρχει θέμα. Και τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται τυχαίο λίγο καιρό μετά το γλέντι «κρυφο-χουντικών» στη Σχολή Ευελπίδων κι ενώ οι “New York Times” προωθούν σενάρια επιστροφής στη δραχμή και εμπλοκής του Στρατού στις πολιτικές εξελίξεις, τρεις εβδομάδες μετά το σχετικό ντελίριο του τουρκικού Τύπου…

ΣΣ. Κι όσοι μελετούν ας συμβουλευτούν το υλικό της Έκθεσης του 2006: "ΕΚΘΕΣΗ: ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, 17 - 25 ΙΟΥΝΗ 2006 'Eκθεση με θέμα, τη ζωή και το έργο του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου"
και ένα βιβλίο για το αντιδικτατορικό κίνημα στην Ιταλία, που αλιεύσαμε στο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο του ΑΣΚΙ: «Στρατιωτική δικτατορία 1967-1974: Πραγματολογικά στοιχεία και εναλλακτικές ερμηνείες»

από συντακτική ομάδα του "Στοχασμός-Πολιτική"


 

1 σχόλιο:

  1. αυτοί είναι άντρες ρεεεεε !!
    με "λόγο σπαθί" και τιμή !!
    α ρε άτιμο λεπίδι..πότε θα κάνεις την εμφάνισή σου ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή