Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

έλληνας,χριστιανός ορθόδοξος,μορφωμένος...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ !!

Σοκ από τη δράση του 52χρονου μαθηματικού...

Σοκ προκαλεί η ερωτικά διεστραμμένη δράση του 52χρονου καθηγητή μαθηματικών, ο οποίος κατηγορείται ότι ικανοποιούσε τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις του «νοικιάζοντας» ανήλικα αγόρια.
Από τις πληροφορίες της zougla.gr προκύπτει ότι ο φιλήσυχος καθηγητής μαθηματικών που δίδασκε στο 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών μεταμορφωνόταν τα βράδια σε σεξομανές, φιλήδονο τέρας που ασελγούσε στα άγουρα κορμιά αμούστακων αγοριών.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 17χρονος που κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία δεν είναι το μόνο αγόρι που «είχε περάσει» από το κρεβάτι του καθηγητή.
Είχαν προηγηθεί αρκετά ακόμα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο μερικά από αυτά να υπήρξαν και μαθητές του 52χρονου άνδρα.

Ήδη έχει εντοπισθεί ακόμα ένα αγόρι, φίλος του καταγγέλλοντος, ο οποίος υπήρξε επίσης ερωτικός παρτενέρ του κατηγορούμενου, εισπράττοντας το ποσό των 30 με 40 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση.
Καταθέτοντας, ο 17χρονος φέρεται να υποστήριξε στους άνδρες της αστυνομίας ότι γνώριζε τον καθηγητή από τις αρχές Νοεμβρίου, ωστόσο οι Αρχές έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι γνωρίζονταν από πιο παλιά.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 52χρονου ξεκίνησε μετά την προσαγωγή του 17χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου. Ο νεαρός είχε προσαχθεί στο Τμήμα, διότι σε έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Μετά την προσαγωγή του δεν άργησε να «σπάσει» και να αρχίζει να καταμαρτυρεί τις ερωτικές περιπτύξεις με τον μαθηματικό.
Η αντίδραση των αστυνομικών του Τμήματος Χαλανδρίου ήταν άμεση, καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον καθηγητή.
Αρχικά ο 52χρονος άνδρας αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία, αλλά στη συνέχεια «έσπασε» και ομολόγησε. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει οικογένεια και ζει μόνος του.
  
Οι Αρχές έκαναν έρευνα στα σπίτια των δύο συλληφθέντων. Στην οικία του ανηλίκου εντοπίστηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο διαμέρισμα του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα χασίς.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=427760&cid=4

3 σχόλια:

  1. Τι σχέση έχει ο τίτλος που βάζεις με το κείμενο?
    Παραλήρημα? Ή τα'χεις χαμένα ή χρειάζεσαι τα ίδια φάρμακα με τον παπάρα καθηγητή.
    Άν θες να σε πάρουν στα σοβαρά-μιάς και αποφάσησες να δημοσιεύεις τις ιδέες σου στο δίκτυο- γράψε σοβαρά και χρησημοποίησε το κεφάλι σου λίγο παραπάνω από δύο δευτερόλεπτα!!
    Δεν χρειάζεται ο τόπος άλλους τιμητές των πάντων και δεν έχουμε ανάγκη από φθηνό γκεμπελισμό, χορτάσαμε...
    Για το διαταύτα στο κείμενο δεν υπάρχει αναφορά σε έλληνα, χρηστιανό και μορφωμένο, που δείχνει τα συμπλέγματα της ιδεολογίας σου ή της πραγματικότητάς σου, αλλά σε αστό διεστραμένο, μοναχικό,καταναλωτή πορνογραφικού υλικου και χασικλή.
    Σου θυμίζει τίποτα?

    Αφού θες να προπαγανδίσεις, βρες σωστούς τρόπους. Με γενικεύσεις επιπέδου 1ης δημοτικού ΔΕΝ....
    Αν υπάρχει κάτι που βλέπω λάθος ή παρεξηγώ περιμένω απάντηση.


    Ανεμόμυλος όχι Ανεμόμυαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλά ήθελα να τα χώσω σε αυτούς που ωρύονται "ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ","ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ","ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ","ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ","ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" κτλ και να δείξω ότι και εδώ πέρα έχουμε μουνόπανα και δεν είμαστε όλοι καλοί!!

    δεν είναι ο στόχος μου η αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ ούτε οι κανονικοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ αλλά αυτοί που νομίζουν ότι είναι έλληνες και χριστιανοί ενώ είναι ραγιάδες και κοθώνια.

    Κατά τα άλλα,γενικά δεν έχεις άδικο.
    η "αφορμή" που βρήκα δεν ήταν και η καλύτερη.

    στην υγειά σου Ανεμόμυλε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ευκαιρίες για κριτική και στηλίτευση είναι άπειρες, δεν χρειάζεται να εφεύρεις νέες. Εκεί ήθελα να σταθώ!! Καλά κάνεις και τα χώνεις απλά κατα την ταπεινή μου άποψη πολύ συχνά στο blog χτυπιούναι οι ιδέες περισσότερο απ΄αυτούς που τις καπηλεύονται...Οι φράσεις που παραθέτεις δεν είναι μεμπτές παρά μόνο όταν βγαίνουν από στόματα ψευταρέων και λαοπλάνων που έχουν πονηρούς σκοπούς.
    Η προστακτική Ζήτω για Έλληνες και έθνος ...όλοι θέλουμε να ζήσουμε! κανείς δεν θέλει το θάνατο και το συγκεκριμένο έθνος έχει καλούτσικη διαδρομή και έχει ακόμα να προσφέρει , ακόμα και σ'αυτή την κατάντια και δεν εννοώ την οικονομική. Άλλωστε φαντάζομαι ότι κι εσύ γι'αυτό κάνεις τον αγώνα σου, αλλιώς θα είχες εγκαταλήψει τη χώρα από καιρό.
    Καλοί και κακοί άνθρωποι είμαστε όλοι και δυστυχώς δεν υπάρχουν μόνο το ένα ή το άλλο.
    Στην εκκλησία πάνε πολλοί και για διάφορους λόγους....
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ κάτι θα έπρεπε να σημαίνει, αλλά δυστυχώς....
    Επιτέλους ας κατανοήσουμε τα νοήματα για να μην είμαστε γελοίοι ως λαός και για να αποτινάξουμε το σαμάρι της αμάθειας πάνω στο οποίο κάθονται και μας βαραίνουν άρχοντες, αριστοκράτες,πλούσιοι, πολιτικάντηδες, ημιμαθείς και πονηρούληδες.
    Πιστεύω ότι ως Έλληνας δεν συμβιβάζεσαι με ψήφο σε κανέναν από το πολιτικό σκυλολόι και ως ορθόδοξος, η έννοια της εξουσίας ανθρώπου σε άνθρωπο είναι απαράδεκτη, αστήρικτη, φαύλη και ζημιογόνα!
    Τέλος ραγιάδες και κοθώνια γίναμε και με δική μας ευθύνη, προσχωρόντας στις ορδές των αμαθών και ημιμαθών ψηφοφόρων ανταλλάσοντας την αξία μας με πενταροδεκάρες καιζηλέυοντας-γλυκοκοιτάζοντας τον πλούτο και αυτούς που τον επιδυκνείουν.
    Μάθε λοιπόν τον εχθρό σου και σιγουρέψου ότι δεν είσαι εσύ, μάθε τους φίλους σου και σιγουρέψου ότι δεν είναι αυτοί ο εχθρός, μάθε τα όπλα του εχθρού για να φτάξεις δικά σου, χτύπα μία-μία και φαρμακερή και μην πυροβολείς αδιακρίτως στο πλήθος των ηλιθίων που προτάσουν ως ασπίδα οι απέναντι.

    Στην υγειά ολονών μας
    Δεν χρειάζεσαι είδωλο, μόνο καθρέφτη χρειάζεσαι...


    Αλλοεθνής κι αλλόθρησκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή