Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΡΙΕ!!ΑΡΙΕΕΕΕ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΑΡΙΕ???

Επανερχόμαστε σύντομα


Συναγωνιστής μας Άριος παίρνει αυτόγραφο του Πλεύρη

plevris+arios
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δίνει αυτόγραφο σε μέλος της Φράξιας Αρρενωπών Αρίων. Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές της Φ.Αρ.Α. για την δυναμική και καλαίσθητη παρουσία τους
στην εκδήλωση!

Η νέα χάραξη της πορείας προς το Καπιτώλιο της Άριας Ομοερωτικής Καθαρότητας

Gay-Nazis
Κύριοι και νεαρά αγόρια
Η πραγμάτωση των στόχων που έχουμε θέσει προσεκτικά μέσα από το ιστολόγιο τη Χρυσής Ψωλής, μας επιβάλλει να εξετάσουμε αναλυτικά τους άξονες μιας μελλοντικής πορείας προς το Καπιτώλιο της Άριας Ομοερωτικής Καθαρότητας. Από την άλλη πλευρά, η σταθερή άνοδος στην ποιότητα και την ποσότητα των προσπαθειών μας στα πάρκα της Αθήνας δεν είναι δυνατόν να εγγυηθεί την ευρύτερη δυνατή απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των μεγάλων ομοερωτικών εθνικιστικών απαιτήσεων του καιρού μας. Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ότι η παρούσα δομή του υπάρχοντος συστήματος εμφανώς θα οδηγήσει νομοτελειακά προς ένα καινούργιο μοντέλο ανάπτυξης στη διάδοση του έργου του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. σε ολόκληρο τον κόσμο του ελληνικού διαδικτύου.
Η καθημερινή πρακτική της ομάδας του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. έχει αποδείξει ότι η ιδεολογική καθαρότητα, όταν συνδυάζεται με το ξεκίνημα μιας αποφασιστικής διαδικασίας ριζοσπαστικών αλλαγών στους χαλαρούς δεσμούς της σάπιας κοινωνίας, μας υποχρεώνει να προσδιορίσουμε ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής με την αρωγή της τεχνολογίας. Με αυτό τον τρόπο, η μέθοδος στην ανάπτυξη της δράσης των στελεχών του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. μας βοηθάει αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε την Άρια Ελληνική Ιδεολογία με την οργανωτική αναδιάρθρωση που θα αναδείξει την πλατιά συμμετοχή των ομοφυλόφιλων εθνικιστικών μαζών.
Περιττεύει να υπογραμμίσουμε πως η αδιάκοπη προσήλωσή μας στην πρακτική τεκμηρίωσης και ενημέρωσης των στόχων μας, συμβάλλει αναπόδραστα στο να τελειοποιήσουμε τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. σε μια δεξαμενή ανδροπρεπούς σκέψης και πολιτικής δυναμικής όπου οι διάφορες μορφές ενίσχυσης του κύρους της χώρας θα ενοποιηθούν στο ιδανικό τη Μίας Χώρας, του Ενός Έθνους, της Μιας Φωνής, τη Μοναδικής Γλώσσας. Τη Γλώσσα της Ανδρικής Καθαρότητας.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο.
Στέργιος Αγχέμαχος
ΥΓ Ευχαριστούμε τον συναγωνιστή από τα αντίπαλα αναρχοαριστερά μετερίζια κύριον Ομαδεόνα για τη διαφήμιση του Κινήματός μας. Στηρίξτε τον αγώνα του για την ανάληψη της προεδρίας στο Α.ΣΚ.Ε.Μ.Ε.Ε. (ΑντιΣκυλαδική Επαναστατική Μουσική Ενωση Ετεροφυλοφίλων), διότι αν οι ανόητοι πολιτικοί άρχοντες της απεχθούς μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας διώξουν όλους τους ξένους, δεν θα έχουμε στο τέλος ποιον να δείρουμε.

1 σχόλιο: