Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΠΦ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 21-3-2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Πριν ξεκινήσω τις ερωτήσεις στον κατηγορούμενο Χηνόπουλο να εξηγήσω γιατί κάποιους μάρτυρες, και ιδιαίτερα τους αστυνομικούς και τους πολιτικούς, τους αναφέρουμε έτσι, καθώς έγινε και στην προηγούμενη συνεδρία, και θα το αποσαφηνίσω αφού ούτε τότε, ούτε τώρα, έγινε εκ παραδρομής και τυχαία ή ήταν κάποιο λάθος.
Προφανώς μέσα σ’ αυτό το στρατοδικείο υπάρχουν δύο αντίθετοι πόλοι, δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Το ένα είναι το δικό σας. Αυτό της εξουσίας και των υποτελών της. Το άλλο είναι αυτό των περήφανων αναρχικών αγωνιστών, των ανθρώπων που έθεσαν τη ζωή τους στα δύσβατα μονοπάτια της αναρχικής επανάστασης.
Για το εξουσιαστικό σας σύμπλεγμα λέτε ότι είμαστε κατηγορούμενοι. Εμείς σας λέμε ότι στον πόλεμο που κηρύξαμε απέναντί σας είμαστε ένοχοι. Ένοχοι απέναντι στα συμφέροντά σας. Ένοχοι απέναντι στα αφεντικά σας, το πολιτικό σύστημα, την εξουσία σας. Ένοχοι απέναντι στην αστυνομία, απέναντι στις αξίες που παράγετε και προασπίζεστε, μέσα από την αστική νομιμότητά σας.
Αλλά να γνωρίζετε ότι για εμάς, εσείς είστε οι κατηγορούμενοι. Είστε κατηγορούμενοι γιατί εναντιώνεστε στους επαναστατημένους ανθρώπους. Γιατί κάνετε τα πάντα για να διαφυλάξετε τα αφεντικά σας. Γιατί συντηρείτε τις κοινωνικές αξίες της υποτέλειας, της κατανάλωσης, του ωχαδερφισμού, του παρτακισμού, της μιζέριας, της ανοχής. Γιατί ισοβίως θα κάνετε ότι σας διατάζουν οι προϊστάμενοι σας. Γιατί πολύ απλά έχετε διαλέξει στρατόπεδο. Γιατί είστε εχθροί της αναρχικής επανάστασης.
Να γνωρίζετε λοιπόν ότι όχι μόνο είστε κατηγορούμενοι, αλλά και ένοχοι. Να ξέρετε ότι θα έρθει η μέρα που μέσα από τα δικά μας επαναστατικά συμβούλια θα ορίσουμε τις δικές σας ποινές.
Αυτό μάλιστα να μεταφερθεί στο Χωριανόπουλο, το Σύρο, το Τζωίτη, τον Παπαθανασάκη και σε όλους αυτούς που διατέλεσαν ή διατελούν στην αντιτρομοκρατική.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1387278

2 σχόλια:

  1. μακάρι παλικάρια... όλοι αυτό ευχόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μιχαλάκης να πάει να φάει τα λεφτά του μπαμπά του και να κόψει τις μαλακίες για τα επαναστατικά συμβούλια. Γιατί στο τέλος αυτόν θα σουβλίσει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή