Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΕΙΣΜΟΣ 7,9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

ΣΕΙΣΜΟΣ 8,5 ΡΙΧΤΕΡ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! Η ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ HAARP ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Ο ΦΟΒΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 'Η ΟΧΙ...ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ...ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ....


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ HAARP ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Ή ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.....




ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

                                                               ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ

ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
*ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ MyanMar  6.8 ΡΙΧΤΕΡ March 24th 2011
ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΟ 2008 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ(!!!ΒΛ.ΚΥΚΛΩΝΑΣ NARGIS ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. 


ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ:

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ινδονησία : Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.55 (ώρα Ελλάδος) στην Ινδονησία και συγκεκριμένα, στην Παπούα- Νέα Γουινέα, σύμφωνα με την εκτίμηση του
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.55 (ώρα Ελλάδος) στην Ινδονησία και συγκεκριμένα, στην Παπούα- Νέα Γουινέα, σύμφωνα με την εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 136 χλμ. Νότια της περιοχής Aberpura και 150 χλμ. Νότια της Jaya Pura. Το εστιακό βάθος τοποθετείται στα 72 χλμ.
Zougla.gr

ΔΕΙΤΕ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ HAARP.ΕΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

2 σχόλια:

  1. τελικά δεν υπάρχει άλλη λύση,εκτός από να τους γαμήσουμε !!

    α ρε πούστη μου....και είχα άλλα σχέδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έρχεστε να τους γαμήσουμε επιτέλους;
    πολύ εξαφανιζόλ έπαιξε, δε βαρεθήκατε;

    δε χρειάζεται να εξηγήσουμε τίποτα, δε χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα, τώρα ξέρουν όλοι ή όλοι είναι ψιλιασμένοι...

    δε συμπράττουμε να τελειώνουμε;
    ή προτιμάτε να κάνουμε το νοστράδαμο και να λέμε: "τα'λεγα εγώ!"

    θα κοιτάμε την πάρτη μας ή την τάξη μας;
    μας φταίνε οι ευρωπαίοι και οι αμερικάνοι ή η συμμορία των βαθύπλουτων εξουσιαστών τραπεζιτών αριστοκρατών φεουδαρχών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή