Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Γιατί η αλ-Κάϊντα δεν έχει επιτεθεί ποτέ σε ισραηλινό στόχο..??

συρια ... συνωμοσία αλλά εναντίων ποιων ;

https://athens.indymedia.org/post/1527426/
από συριος  Ιούν. 29, 2014, 11:06 μμ.,

ενα κειμενο για την συρια
Καποιοι παραμενουν να νομιζουν οτι αυτο που γινεται στην συρια λεγεται εξεγερση. Κακως σας λεω, αυτο που γινεται στην συρια ειναι ιμπεριαλιστική συνωμοσία που το καθοδηγει το ισραιλ.
Συνομοτημα  ... αλλα εναντιον ποιων ; ως συριος και πατριωτης θα ηθελα να ηταν το συνομοτημα εναντιων την αντιστεκομενη αντι-ιμπεριαλιστικη συρια μου αλλα δυστυχώς οχι δεν ειναι εναντιων την
συρια μου.

Πριν να ξερουμε εναντιων ποιον ειναι το συνομοτημα πρεπει να ξερουμε ποιο ειναι το ισραιλ.


Το ισραιλ ειναι ενα κρατος που εχει κανει 3 πολεμους εναντιον ολων των αραβικων στρατων μαζεμενων το πρωτο το 1948 το δευτερο το 1967 ( το πολεμο των 6 εμιρων ) το τελευταιο ητανε το 1973.

Το 1973 ηταν το χειροτερο για το ισραιλ που γειριζαν η αραβες κοματι απο την γη που πηρε το 67 αλλα κραταγε την συριακη αλ γκολαν.

Η ιδια ισραιλ για την οποια μιλαμε εχει χανει δυο πολεμους εναντιων το χεζμπολλαχ.

Εδω καταλαβαινουμε το προβλημα της ισραιλ με λιγα λογια το ανταρτικο και γι΄αυτο το ισραιλ χρειαζεται μπροστα στον χεζμπολλαχ, ενα αλλο ανταρτικο στρατο που να ειναι ιδεολογικο ανταρτικο με εκπαιδευμενο στρατο που να εχθρευει την χεζμπολλαχ.

Αλλα γιατι αλ καιντα και οχι αλλη σουνιτικη οργανωση ;

Γιατι αλ καιντα ειναι μια ακροισλαμικη σουνιτικη οργανωση που δεν εχει σκοτωσει ποτε ουτε ενα εβραιο και δεν εχει βαλει ποτε της βομβα στην ισραιλ αλλα αντιθετα εχει πολεμισει την πρωην σοβιετικη ενωση η οποια ηταν ( και παραμενει η ρωσσια ) ενα κρατος που εξοπλίζει τις χώρες που εχουν εχθρα με το ισραιλ.

Αμα οι ιδιοι που εχουν παει να διωξουν τους σοβιετικούς απο αφγανισταν πηγαιναν στην παλαιστίνη το ισραιλ δεν θα υπήρχε ακομα.

Ο καθε ισλαμιστης  που πολεμησε στην παλαιστινη ηταν παλαστινιος και ο καθε ισλαμιστης που εχει πολημησει στην νοτια λεβανον ηταν λεβανεζος αλλα κομμουνιστες ξενοι εχουν παει και καναν χτυπηματα στην παλαιστινη και εδω, δεν μιλαω για καραβι στην γαζα και μαλακιες μιλαω για χτηπηματα με βομβες.

Τελος παντων η αλ καιντα στην συρια ειναι ισραιλινο πλανο για να χτυπανε την χεζμπολλαχ και η μετριοπαθης οπλισμένη αντιπολιτευση που ακουτε στην τηλεοραση δεν υπαρχει.


Οι ισλαμιστές της ΙSIL εξαφάνισαν την πανάρχαια ορθόδοξη χριστιανική κοινότητα του Καρακός μέσα σε μια μέρα (vid)
Οι Σιωνιστές μισούν τους χριστιανούς.....

Tα σιωνιστικά γουρούνια του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος... βομβαρδίζουν ξανά την μαρτυρική Γάζα! 
* Israel Bombards 34 Sites in Gaza Strip Hours after Finding Missing Teens Dead

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου