Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Aλητεία

Αισχρή και ανήθικη αντιμετώπιση του Μαζιώτη και της Ρούπα από τους μπάτσους.

Μια σχετικά αθέατη πτυχή της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, του "Ποντικιού".
Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι κατασταλτικοί μηχανισμοί και κράτος δεν έχουν αναστολές και ηθικούς φραγμούς, είναι στην κυριολεξία αδίστακτοι στον αγώνα τους κατά της «τρομοκρατίας». Αλλά εδώ λίγο ακόμα και θα ξεπερνούσαν τον εαυτό τους.

Αντιγράφουμε από το έντυπο του Δελλατόλα:
Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μια επιεικών αισχρή προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και μιας μερίδας «υπάκουων» ΜΜΕ να εμφανίσουν τον Μαζιώτη και τη Ρούπα
όχι μόνο σαν επικίνδυνους τρομοκράτες, αλλά επιπλέον και ως «ακατάλληλους γονείς».

Ισως οι ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ θα έπερεπε να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους στην Αντιτρομοκρατική ότι είναι τουλάχιστον ανήθικο να επιτρέπεις τη διαρροή πληροφοριών σχετικά με «έρευνες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, νοσοκομεία "Παίδων" και ιδιώτες παιδίατρους, όπου πιθανόν ο Μαζιώτης και η Ρούπα πήγαιναν τον 4χρονο γιό τους».

Είναι τουλάχιστον αστείο να υποστηρίζεις πως «φώναζαν το παιδί με άλλο όνομα από το βαπτιστικό του, για να μην κινούν υποψίες¨. Αραγε οι αναγνώστες του «Π» γνωρίζουν πολλά νήπια να ανταποκρίνονται σε διαφορετικά ονόματα;

Η γελοιογραφία που  συνοδεύει το δημοσίευμα –και την οποία παραθέτουμε- αναφέρεται στην προσπάθεια της αστυνομίας να χρεώσει στον Μαζιώτη μια σειρά από υποθέσεις που δεν έχει διαλευκάνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου