Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο εμετικός Κούλογλου και η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη

Με ένα εμετικό κείμενο, συνταγμένο λες απ’ τα «τσακάλια» της «αντιτρομοκρατικής» και παπαγαλίζοντας, με άλλες λέξεις, τα λεγόμενα της Ολγας Τρέμη, στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, υπογράφει ένα ρυπαρογράφημα, στην ιστοσελίδα του, για την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Ο «εκλεκτός» του Σύριζα δημοσιολόγος –για να μην ξεχνιόμαστε-υιοθετεί απόλυτα τους ισχυρισμούς των ασφαλιτών ότι ο Ν. Μαζιώτης είχε «ληστέψει δύο τράπεζες στην επαρχία» και σαν ιμάντας μεταβίβασης της προπαγάνδας των μπάτσων δεν αισθάνεται την παραμικρή ανάγκη να παραθέσει την κατηγορηματική διάψευση του ίδιου του Ν. Μαζιώτη, για συμμετοχή του σ’ αυτές τις ενέργειες που του
αποδίδουν οι ασφαλίτες, με κείμενο του που δημοσιεύτηκε στο indymedia.

Κι αυτός ο τόσο «έγκυρος» δημοσιογράφος στην προσπάθεια του να απαξιώσει όσους
ένοπλα αμφισβητούν την καπιταλιστική βαρβαρότητα –ατελέσφορα για μας- απ’ την μια μας λέει ότι «ο Μαζιώτης έδειξε σήμερα που έχουν καταντήσει οι Έλληνες τρομοκράτες: να πυροβολούν στο Μοναστηράκι ανάμεσα στο πλήθος, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την πιθανότητα να σκοτωθούν αθώοι περαστικοί, γυναίκες ή και μικρά παιδιά», και από την άλλη ισχυρίζεται ότι «οι εξηγήσεις της αστυνομίας δεν φώτισαν ιδιαίτερα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η σύλληψη ενός από τους πιο καταζητούμενους ανθρώπους στην Ελλάδα».

Τρικυμία εν κρανίο; Μάλλον όχι. Παρενέργειες μια προσπάθειας να μεταφέρεις την κυβερνητική προπαγάνδα, από «αριστερή» σκοπιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου