Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

AMBER ALERT!! Χάσαμε το NATO!!

 25 Παλαιστίνιοι βρήκαν τραγικό θάνατο από τους ανηλεείς βομβαρδισμούς των ισραηλινών «Αμυντικών Δυνάμεων» στη Λωρίδα της Γάζας. Στους νεκρούς περιλαμβάνονται τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά. Ακόμη 79 άνθρωποι τραυματίστηκαν. 
 Θυμάμαι ότι το ΝΑΤΟ είχε «επέμβει» στο Κοσσυφοπέδιο, επειδή -δήθεν- ο Μιλόσεβιτς είχε «χρησιμοποιήσει «υπερβολική βία εναντίον των αλβανόφωνων ανταρτών»... Τι κάνει τώρα ο Νετανιάχου; Γιατί δεν επεμβαίνει και εναντίον του Ισραήλ, που βομβαρδίζει κατοικημένες περιοχές, και για την εν γένει καταπάτηση των αποφάσεων του ΟΗΕ;
Ορισμένοι άνθρωποι έχουν πραγματικά διαστρεβλωμένες απόψεις σχετικά με τις ρουκέτες
που ρίχνονται από την παλαιστινιακή αντίσταση στη Γάζα, μύθοι και ψέματα που έχουν κατά κύριο λόγο ξεκινήσει από τα μέσα που χειρίζεται η ισραηλινή και σιωνιστική πλευρά.

-Οι υποτιθέμενες «χιλιάδες» ρουκέτες από την Γάζα έχουν σκοτώσει τα τελευταία
11 χρόνια 21 Ισραηλινούς.

-Κατά την επιχείρηση Συμπαγές Μολύβι το 2008 με 2009 πάνω από 1500 άνθρωποι σφαγιάστηκαν αναμεσα τους 352 παιδιά.


-Συνολικά πάνω από 1477 παιδιά έχουν σκοτωθεί, ανήλικοι και άμαχοι άνθρωποι, μη μαχητές από το 2000 μόνο. Αποτέλεσμα της χρήσης από την μεριά του Ισραήλ, του λευκού φωσφόρου, του αμπεμπλουτισμένου ουρανίου και άλλων απαγορευμένων όπλων από το Διεθνές Δίκαιο.

-Το Ισραήλ σκότωσε τουλάχιστον 2.969 άμαχους Παλαιστινίους, ανάμεσά τους 1.128 παιδιά με όπλα από τις ΗΠΑ κατά παράβαση των νόμων των ΗΠΑ.

-Σε μια νέα έκθεση που κυκλοφόρησε τον Ιουνιο του 2012, αποδεικνύεται πως οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν 2.300 Παλαιστίνιους και τραυμάτισαν 7.700 ανθρώπους στην αποκλεισμένη Γάζα, μέσα στα 5 τελευταία χρόνια της Ισραηλινής πολιορκίας.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9587.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου