Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μαγκιά Τσίπρα!

Αρνήθηκε να συμμετέχει σε συζήτηση του megaλου καναλιού των νταβατζήδων Υπηρεσίας… εργολάβων δημοσίων έργων

thumb
Με ανακοίνωση απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA για να εμφανιστεί στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, αφού το κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς καταλογίζει μεροληψία εναντίον του, μιας και σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κανάλι τον έχει αποκλείσει εδώ και 1,5 χρόνο από κάθε εκπομπή του.
Παράλληλα, σύμφωνα με την...

 ανακοίνωση η πρόσκληση δεν έχει να κάνει με την πρόθεση του σταθμού να είναι αμερόληπτος, αλλά είναι στο πλαίσιο των προεκλογικών υποχρεώσεων.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
"Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι μετά από 1,5 χρόνο αποκλεισμού του Αλέξη Τσίπρα από κάθε ενημερωτική και ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι στην προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων.
Εντούτοις, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Στη ζωή, αλλά και στην πολιτική, η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου".

2 σχόλια:

  1. και έκανε ανοικτό κάλεσμα σε κκε και δημαρ για κοινή κάθοδο στις εκλογές....
    το σωστό, σωστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή