Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ...ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΙ Ο MEGAΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ !

«Δεν είναι δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τας φρένας αυτοί που υπεξαίρεσαν εν ώρα νυκτός την Γερμανικήν σημαίαν, η οποία εκυμάτιζεν, επί της Ακροπόλεως, παραπλεύρως της Εθνικής μας Σημαίας. Διότι μόνον παράφρονες ή όργανα ξένης προπαγάνδας ημπορούσαν να διαπράξουν μιαν τόσο επαίσχυντο πράξιν. Και είναι βέβαιον ότι, αν οι δράσται του εγκλήματός της περιήρχοντο εις χείρας του ελληνικού λαού, θα λυντσάροντο από αυτόν τον ίδιον ως εχθροί της πατρίδος μας».

Eφημερίδα «Βραδυνή», 1941.

----------------------------------

Σήμερα διαψεύσθηκαν, ακόμα κι οι πιο αισιόδοξοι εκ των διοργανωτών της 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας. Διαψεύσθηκαν προς το θετικότερο, αφού η σημερινή κινητοποίηση των συμπατριωτών μας ΞΕΠΕΡΑΣΕ κάθε προσδοκία, αναγκάζοντας την ΕΛ.ΑΣ. να ξαναγελοιοποιηθεί, κάνοντας λόγο για...περίπου 60.000 διαδηλωτές! Την ίδια ώρα, πανικός επικρατούσε στο άντρο της μισθωμένης δημοσιογραφίας στη Μεσογείων, όπου η Τρέμη κι ο λουκουμάς, ο Πρετεντέρης, αλλάλαζαν περί ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ενώ συγχρόνως το video, που έπαιζε στην πλάτη τους έδειχνε ανθρώπους ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ να ΕΦΟΡΜΟΥΝ στο σιδηρούν τείχος της Β. Σοφίας κι εργαζόμενους ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ να’χουν πλακώσει κάποιους ΜΑΤατζήδες στις...ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ! Εμμέσως, πλην σαφώς, κήρυξαν την ίδρυση του ΚΟΜΜΑΤΟΣ...της ΒΙΑΣ, το οποίο «πρέπει ν’ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ»! Προσέξατε το πρώτο πλυθηντικό (ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ);


Ε, αυτό τα α’ πλυθηντικό είναι το κουμπί της Αλέξαινας, το οποίο «ξεκουμπώνει» κι αποκαλύπτει το σκηνικό, που αρχίζει να ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ η πρωτοφανής λαική ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΟΡΓΗ... Και μη μας διαφεύγει το γεγονός, ότι πριν τ’αποψινά δελτία ειδήσεων, τον ΙΔΙΟ ΠΑΝΙΚΟ εξέφρασε κι ο ΓΑΠ κατά τη συνάντησή του με το Σαμαρά: «Να πάρεις θέση για όσα λέγονται ΠΕΡΙ ΓΟΥΔΙΟΥ και ΚΡΕΜΑΛΑΣ...» φέρεται να είπε στον Πρόεδρο της ΝΔ... Συνδυάστε τα παραπάνω και με το γεγονός ότι σήμερα ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ των διαδηλωτών ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ απ’το Σύνταγμα, παρά τις πολλαπλές εστίες των επεισοδίων.

Η προχτεσινή διακήρυξη των...3 ΝΕΝΕΚΩΝ, αλλά κι η αποψινή αντίδραση των ΓΑΠ-MEGA, συνυπολογιζομένου και του σημερινού ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΟΜΒΙΚΟΥ συλαλλητηρίου δείχνει ότι όλο και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ της κοινωνίας αρχίζουν Ν’ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.

Δείχνει ότι το κόμμα, που ιδρύθηκε απόψε δεν είναι αυτό της ΒΙΑΣ, αλλά του ΠΑΝΙΚΟΥ (ΤΟΥΣ).

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/10/blog-post_4998.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου