Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο υπουργός των… Κυπατζήδων

Με μια «μυστική» προσθήκη στο άρθρο 4, παράγραφος 2 του Πολυνομοσχεδίου, ο υπουργός Οικονομικών φρόντισε για την αποκατάσταση των μυστικών υπηρεσιών.

Με διάταξη που παραπέμπει σε άλλη διάταξη και με παραπομπές που παραπέμπουν σε άλλες , ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ρόλο πράκτορα Θου-Βου, το ’κανε Βα-Βα και εξαίρεσαι από το νομοσχέδιό του τους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών.

Σε ένα νομοσχέδιο όπου τσακίζονται τα εργασιακά δικαιώματα γενεών και γενεών και κουρεύονται με την ψιλή οι απολαβές τους, ο υπουργός βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με τα παιδιά της ΕΥΠ!


Κι ενώ στο άρθρο 1 αναφέρεται ότι στις διατάξεις του παρόντος νόμου υπάγονται οι υπάλληλοι όλων των υπηρεσιών, στο άρθρο 2 ανοίγεται παρένθεση. «Δεν υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος νόμου οι κατηγορίες υπαλλήλων ή λειτουργών που ορίζονται στις διατάξεις του Μέρους Β’ του Ν. 3205/2003 (Α’297)» αναφέρεται στο Κεφάλαιο Δεύτερο.

Και το… μυστικό δωράκι συνεχίζεται στο άρθρο 4, παρ. 2, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Μετά τις λέξεις “προηγούμενης παραγράφου” προστίθενται οι λέξεις “το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών”».
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=402643&cid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου