Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ στη βουλή !!!!!

Σύμφωνα με ελεγχόμενες πηγές χέστηκε πάνω του ο Γιώργος Παπανδρέου στη βουλή γύρω στις 10 το βραδύ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κάποια στιγμή κι ενώ μιλούσε στο βήμα της βουλής ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος πετάχτηκε από τη θέση του ο πρωθυπουργός έντρομος και φώναζε:
ΠΑΤΕΡΑ ΖΕΙΣ? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?Ενώ αμέσως μετά έγινε το δυσάρεστο συμβάν με τον πρωθυπουργό να χέζεται πάνω του.
Στην βουλή για μισή ώρα επικράτησε πανικός ενώ μετά από λίγη ώρα με ψυχραιμία και θάρρος η συντρόφισσα αλέκα έδωσε στον κ. Παπανδρέου το δικό της βρακί που δεν ήταν χεσμένο αλλά είχε καλυφθεί με ένα στρώμα μαύρης τρίχας. Ο πρωθυπουργός την ευχαρίστησε και πήγε να κάτσει ξανά στη θέση του εμφανώς πιο ήρεμος.

Περισσότερα σε λίγο.....

1 σχόλιο:

  1. Χέστηκες ρε ανοιχτοκώλη; Και σου 'πα βρε τενεκέ, αγγουράκι! Η κολοκύθα δεν χωράει, θα πάθεις ρήξη κωλάντερου κούκλα μου.... Πάντως τώρα μπορείς να κάτσεις πάνω στο Βενιζέλο, να μπει όοοοολο το κεφάλι του μέσα και να τσεκάρει μήπως έχεις κανά πολύποδα στο αντεράκι σου.... Μην ξεχάσετε το φακό κεφαλιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή