Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Οι Εμείς Οι Αυτοί...

Είμαστε αυτοί που δουλεύουμε σε ελαστικές μορφές απασχόλησης. Είμαστε εμείς που έχουμε κάνει τη ζωή μας λάστιχο. Είμαστε όλοι εμείς που η καθημερινότητα στους εργασιακούς χώρους δεν μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Είμαστε αυτοί που περιπλανόμαστε από την ανεργία στην μαύρη εργασία και στην ανασφάλεια με κριτήριο την επιβίωση και όχι τη ζωή. Ένα μαύρο παρόν στο οποίο έχει βουλιάξει κάθε προοπτική για το μέλλον. Σημασία έχει μόνο το τι έχουμε σπουδάσει, σημασία έχει μόνο να πηγαίνουν καλά οι στατιστικές και για να πηγαίνουν καλά οι στατιστικές πρέπει να κάνουμε όλα τα χατίρια της εργοδοσίας.
Είμαστε εμείς που κάθε μέρα κάνουμε συλλογή από προσβολές μέσα στους εργασιακούς μας χώρους, που κάθε μέρα στην πόρτα της δουλείας αφήνουμε απέξω την αξιοπρέπειά μας.
 Είμαστε εμείς που προσπαθούμε να συνεχίζουμε να ψάχνουμε μία δουλεία ακόμα και αν δεν πιστεύουμε πλέον πως θα την βρούμε, μόνο και μόνο για να μην μας βλέπουν οι δικοί μας κλεισμένους σε τέσσερις τοίχους. Είμαστε αυτοί που τα καλά χρόνια του Αιλυνηκού καπιταλισμού έπρεπε να κάνουμε θυσίες για να διατηρηθούν οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης. Είμαστε αυτοί που σήμερα τα χρόνια της κρίσης, πρέπει πάλι να κάνουμε θυσίες, για να  βγούμε από την κρίση και να ξαναγυρίσουμε στην ανάπτυξη... για την οποία νέες θυσίες θα μας ζητηθούνε. Είμαστε αυτοί που τόσο καιρός ήταν ο κανένας. Τα παραμύθια σας τελειώσανε. Προσπαθείτε να μας δημιουργήσετε ενοχές ότι τόσα χρόνια ήμασταν σπάταλοι και ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας. Εμείς όμως ξέρουμε καλά ότι τόσα χρόνια εσείς ζούσατε πάνω στις δυνατότητες μας, εσείς κλέβατε όλο τον πλούτο που εμείς δημιουργούσαμε και μας αφήνατε να ζούμε με δάνεια. Είμαστε αυτοί που θα αγωνιστούμε για το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και όχι με την καταστολή και τον φόβο.

Να απελευθερώσουμε το ανθρώπινο μυαλό απ' τη σκλαβιά!
Συνέχεια ηγέτες... ας προσπαθήσουμε μια φορά χωρίς αυτούς!
                                                                                   
                                                                                        PuNks NoT DeaD!
                                 
                          ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου