Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΚΡΕΑΣ !!

στον κόσμο του ο 'πρεζάκιας'.....
Σε «ομόνοια και σύμπνοια» κάλεσε από την Πρέβεζα, όλους ο Πρόεδρος της Αταξίας Κάρολος Παπούλιας, ώστε... ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, να ξεπεράσει η χώρα τη βαθιά κρίση.

Ο Πρόεδρος παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία Παναγίας των Ξένων μετά το πέρας της οποίας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Χριστιανοσύνη. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά. Εύχομαι ομόνοια και σύμπνοια. Τη χρειαζόμαστε σε αυτές τις ημέρες, να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα, του ξεπεράσματος αυτής της βαθιάς κρίσης. Κοινωνική αλληλεγγύη και ο νους μας σε αυτούς που υποφέρουν».

Εκτός κόσμου το ζόμπι Παπούλιας περιφέρεται και μοιράζει ευχές.
Αυτός και οι υπόλοιποι τρομοκράτες ,βρήκαν ευκαιρία να τους δείξουν οι κάμερες .
Αυτοί οι ναρκωμανείς της εξουσίας που διαλύουν τα πάντα και φέρνουν το χάος,έχουν το θράσος να επικαλούνται την μητέρα του Ιησού για να καλύψουν τα εγκλήματά τους..

Όχι λαμόγια !!
Αυτά που κάνατε δεν θα ξεχαστούν ποτέ !
Οι ψυχές σας είναι γεμάτες από το αίμα χιλιάδων αθώων που σκοτώσατε με όλους τους τρόπους.
Αντί να ζητάτε "ομόνοια και σύμπνοια" καλύτερα να ζητήσετε συγχώρεση για τους τόσους φόνους σας !

Δεν ανήκετε σε εμάς,είστε ξένοι μεταξύ μας.

Κανένα κοινό αγώνα δεν έχουμε μαζί σας,κανένα κοινό όνειρο δεν μας ενώνει !!

Την καλύτερη απάντηση για αυτούς τους μισανθρώπους την έδωσε ο ίδιος ο Ιησούς ο Ναζωραίος.....

"Aλίμονο σ' εσάς δάσκαλοι του Nόμου και Φαρισαίοι, υποκριτές!
 Που μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απ' έξω φαίνονται ωραίοι, μα από μέσα είναι γεμάτοι από κόκαλα νεκρών και κάθε είδους ακαθαρσία. Tο ίδιο κι εσείς, εξωτερικά φαίνεστε δίκαιοι στους ανθρώπους, μα από μέσα είστε γεμάτοι από υποκρισία και ανομία.
Aλίμονο σ' εσάς δάσκαλοι του Nόμου και Φαρισαίοι υποκριτές! Που φράζετε τη βασιλεία των ουρανών μπροστά στους ανθρώπους. Kι εσείς, βέβαια, δεν μπαίνετε, μα κι εκείνους που θέλουν να μπουν δεν τους αφήνετε να μπούνε!
Mα αλίμονο σ' εσάς δάσκαλοι του Nόμου και Φαρισαίοι υποκριτές! Που κατατρώτε την περιουσία των χηρών(σύνταξη/χωραφάκια)  και για τα μάτια του κόσμου κάνετε μεγάλες προσευχές. Γι' αυτό και θα επισύρετε βαρύτερη τιμωρία πάνω σας.
Aλίμονο σ'εσάς δάσκαλοι του Nόμου και Φαρισαίοι υποκριτές! Που περιτρέχετε τη θάλασσα και τη στεριά για να κάνετε έναν προσήλυτο(ψηφοφόρο), κι όταν γίνει, τον κάνετε γιο της γέεννας δυο φορές χειρότερο από σας!
Aλίμονο σ' εσάς δάσκαλοι του Nόμου και Φαρισαίοι, υποκριτές! Που χτίζετε τους τάφους των προφητών και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων και λέτε: Aν ζούσαμε στα χρόνια των προγόνων μας, δε θα συμμετείχαμε μαζί τους στο φόνο των προφητών. Άρα, ομολογείτε μόνοι σας, πως είστε γιοι εκείνων που σκότωσαν τους προφήτες. Oλοκληρώστε, λοιπόν, εσείς την πραγματοποίηση των σχεδίων των πατέρων σας.
Φίδια! Γεννήματα φαρμακερών φιδιών! Πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη σας ......?"

2 σχόλια:

  1. α καλά μαλάκα

    μην λές πρεζάκια τον Παπούλια ρε μαλάκα

    στεναχωρείς μεγάλο ανθρωπο

    φανταζομαι όταν θα του πούνε : "Πρόεδρε σε λένε πρεζάκια"

    πραγματική έκπληξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το άλογο και ο σταυρός μένει και ολοκληρώθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή