Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

τρομερό κόστος.....!!

Καταστροφές 712.οοο ευρώ στο Σύνταγμα

Στα 712.000 ευρώ ανέρχονται οι καταστροφές στην πλατεία Συντάγματος μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Ιούνιο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως θα ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες και θα απαιτήσει, όπως σημείωσε, από την κυβέρνηση να καλύψει το σύνολο της δαπάνης.



Πολιτικοί,δημοσιογράφοι,καναλάρχες και άλλοι τέτοιοι τιποτένιοι τύποι,ωρύονται για αυτό το ''τεράστιο'' ποσό όταν οι μίζες που ανταλλάσουν  και τα ποσά που κλέβουν είναι χιλιαπλάσια.....!

'Οσο για τον αστείο Καμίνη προτείνω να ζητήσει τη δαπάνη κατευθείαν από εμάς μια και η κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει δικά της χρήματα !!

Με έναν γελοίο υπολογισμό.....

712.000 euro δια 2.000.000 πολίτες που περάσαμε απ΄το Σύνταγμα να διαδηλώσουμε απέναντι στους εχθρούς της λογικής, μας κάνει 0,35 του ευρώ !!

Με 0.35 euro απειλήσαμε την ασύδοτη εξουσία των πολιτικών !

Με 0.35 euro αντισταθήκαμε στις ορδές αυτών των τρομοκρατών με στολή αστυνομικού, που η ιστορία θα τους ονομάσει ως ''απλούς  ηλίθιους''..

Με 0.35 euro κάναμε τους δούλους του χρήματος και της εξουσίας,να ξεροκαταπιούν.....

Λέω να ξαναπάω !

3 σχόλια:

  1. Να κάνουμε την πλατεία ΠΗΓΑΔΑ!! Το αναλαμβάνω με 1.500 € (για την αποκομιδή των μπάζων). Γιώργο Καμίνη, κι η θεία σου στον δίνει! (με strap-on)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα είναι λίγα να τα πληρώσεις εσύ ρε σκατοκουμμούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τα λεφτά που τους έχουμε δώσει έχουμε και "κάβα" !
    Μπορούμε να τα σπάμε και τον επόμενο αιώνα σερί !!
    Ανώνυμε,εσύ να πληρώσεις τα 400 δις που μας φάγανε οι φίλοι σου.....!!
    Σάλτα και ψόφα λοιπόν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή