Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πάτρα: Παραμένουν οι αντιεξουσιαστές

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής οι συγκεντρωμένοι από τον αντιεξουσιαστικό χώρο στην Πάτρα, αποχώρησαν από την πλατεία Γεωργίου, όπου έφτασαν αφού προηγουμένως πραγματοποίησαν πορεία παράλληλα με τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, και κατευθύνθηκαν στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου επί της οδού Κορίνθου, όπου και παραμένουν.










Η οδός Κορίνθου από την Κολοκοτρώνη και παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστή με αποτέλεσμα να προκληθεί για λίγο κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή. Πριν τις 23.00, δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία.

Νωρίτερα, κινδύνεψε να σημειωθεί ένταση στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου όπου είχαν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 100 αντιεξουσιαστές, όταν κάποιοι περνώντας από το σημείο είπαν κάτι που προφανώς εξαγρίωσε μερικούς από τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικροσυμπλοκή και προς στιγμήν να απειληθούν επεισόδια. Η ένταση αποσοβήθηκε γρήγορα.

Εν τω μεταξύ, η ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για πολύ μικρή συμμετοχή.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


http://www.zougla.gr/greece/article/olokliro8ike-i-sigentrosi-tis-xa-paramenoun-i-antieksousiastes

2 σχόλια:

  1. τα τσογλανογλυφτρόνια οι αρχιψευταράδες οικονομου κι ο άλλος ο πως τον λένε, λέγανε το πρωί ότι οι αντιεξουσιαστές πήγανε να την πέσουν σε ομάδα μπάτσων από την αθήνα που είχαν καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής και τους σταμάτησαν τα τοπικά ματ και έγιναν 40 προσαγωγές (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!)

    κλείσε το ρεύμα λέμεεεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε για φιέστες της ΧΑ-ρωπής λαϊκής δεξιούλας ούτε για τίποτα ....
    καριολάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή