Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ρατσιστικά χρυσαυγίτικα τάγματα εφόδου ....( "μετά ωφελίμου";) και η αντιμετώπισή τους από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς

«Ομάδες εφόδου χρυσαυγιτών σε Κυψέλη και Αγιο Παντελεήμονα» τιτλοφορείται σημερινό ρεπορτάζ της «Καθημερινής» που στηρίζεται στην κατάθεση που έδωσε στους μπάτσους ο 34χρονος Ν.Π ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με ομοϊδεάτες του προέβει σε εμπρησμό καταστήματος μετανάστη.

Δεν είναι τόσο η ομολογία του χρυσαυγίτη που παραδέχεται «τη συμμετοχή του σε ομάδες "εφόδου" που δραστηριοποιούνται υπό την κάλυψη της Χρυσής Αυγής σε Κυψέλη και Αγ. Παντελεήμονα», που εντυπωσιάζει. Αυτό ήταν γνωστό.

Το ότι δηλαδή συμμορίτες της Χρυσής Αυγής μαχαιρώνουν και ξυλοκοπούν μετανάστες εκτονώνοντας τα απάνθρωπα, ρατσιστικά τους ένστικτα. Το καινούργιο που έρχεται στην επιφάνεια είναι –σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- είναι ότι τα καλόπαιδα του Μιχαλολιάκου συνδυάζουν το «τερπνόν μετά του ωφελίμου». Και εκτονώνουν την ψυχανωμαλία που τους χαρακτηρίζει και έχουν τις απολαβές τους απ’ την ναζιστική ρατσιστική δραστηριότητα τους.

Αυτό προκύπτει από το δημοσίευμα της εφημερίδας στο οποίο διαβάζουμε ότι «αρμόδιος αξιωματικός χαρακτήρισε τα γεγονότα ως "προεόρτια υποθέσεων εκβιασμών", κάτι που επιβεβαιώνεται από μαρτυρίες κατοίκων». Φέρονται οι χρυσαυγίτες, με απλά λόγια, σαν συμμορία «προστατών»,
σε μαγαζιά ιδιοκτησίας μεταναστών, (μόνο;) και όποιος δεν υποκύψει στις απαιτήσεις τους, έχει τις συνέπειες όπως η πυρπόληση του μπαρ «Quantro» στην οδό Λεμεσού.

Επίσης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η κατακλείδα του ρεπορτάζ: «Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τον κατηγορούμενο επρόκειτο (πριν ομολογήσει) να επισκεφθούν στα γραφεία της Ασφάλειας Αθηνών στην οδό Θήρας δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε», μας λέει η εφημερίδα, κάτι που εξηγεί και γιατί υπήρξε η παραδοχή του χρυσαυγίτη για συμμετοχή του στην εγκληματική συμμορία.

Το ότι «οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι και η δίκη τους προσδιορίστηκε για τις 30 Μαΐου», ας το αφήσουμε ασχολίαστο. Αλλωστε ο συνειρμός που δημιουργείται στους αναγνώστες μας για το ποια συμπεριφορά θα είχε κάποιος αναρχικός ή αντιεξουσιαστής, φορτωμένος με αυτές τις κατηγορίες, όπως ο χρυσαυγίτης, από μπάτσους και δικαστές, είναι δεδομένος.

Διαβάστε επίσης στην ιστοσελίδα της Κίνησης "Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή": "Αστυνομικοί φυτεύουν ναρκωτικά για να εκβιάσουν καταστηματάρχες ενώ Τάγματα εφόδου των νεοναζί καταστρέφουν μαγαζιά".

Aκόμα και ένας αστός δημοσιογράφος, ο Παύλος Τσίμας, έστω και με «Αβραμοπουλικό» λεξιλόγιο προσπάθησε να πει κάποια πράγματα με το όνομα τους. Εκανε λόγο για το «ακατανόητο ακαταδίωκτο» που είχαν οι χρυσαυγίτες στην εγκληματική τους καθημερινή δραστηριότητα που την κάνουν «συστηματικά και κατ’ εντολή».
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7105.html
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3892.html



Ακροδεξιός αυτοκτόνησε στην Παναγία των Παρισίων

Ένας άνδρας αυτοκτόνησε με πιστόλι Τρίτη στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το κτήριο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται ανώνυμη αστυνομική πηγή.

Ο άνδρας, ο οποίος αρχικά εκτιμήθηκε πως είναι ηλικίας μεταξύ 50 και 60 ετών, αυτοκτόνησε στο βωμό του ναού λίγο μετά από τις 16.00 -τοπική ώρα (17.00 - ώρα Ελλάδος). Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με το RTL, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και εξέπνευσε μετά από 20 λεπτά.

Ο Ντομινίκ Βενέ σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Europe 1, πρόκειται για τον ακροδεξιό ιστορικό και δημοσιογράφο Ντομινίκ Βενέ (Dominique Venner), 78 ετών, ενεργό μέλος των οργανώσεων που διαδηλώνουν τον τελευταίο καιρό στη Γαλλία, κατά της κυβέρνησης Ολάντ και της επιλογής της να νομιμοποιήσει τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων. Η ίδια πηγή μεταδίδει ότι η αστυνομία βρήκε σημείωμά του δίπλα από το κορμί του. Μάλιστα, η εφημερίδα Le Figaro, αναφέρει ότι ο Βενέ νωρίτερα σήμερα, ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα άρθρο - καταπέλτης κατά των γάμων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Ωστόσο, αν κάποιος προσπαθήσει τώρα να μπει στην ιστοσελίδα, διαπιστώνει πως έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.
Επίσης, ο Βενέ φέρεται να είναι πρώην μέλος της ΟΑS (Organisation de l'armée secrète), μίας παραστρατιωτικής εθνικιστικής οργάνωσης που κατά τον πόλεμο της Αλγερίας (1954–62) χρησιμοποίησε ένοπλη βία για να καταστείλει τον αγώνα των Αλγερινών για ανεξαρτητοποίηση από τη γαλλική αποικιοκρατία.
Η γαλλική εφημερίδα Le Monde, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το τελευταίο του άρθρο στο μπλογκ του στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η Γαλλία τελεί υπό την εξουσία των ισλαμιστών». Επίσης, στο άρθρο διαβεβαίωνε πως «οι διαδηλωτές (σ.σ. κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων) της 26ης Μαΐου θα έχουν κάθε λόγο να εκφράσουν τον θυμό τους» και πως «η μάχη τους δεν θα μπορέσει να περιοριστεί απλά στην άρνηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων». «Θα υπάρξουν σίγουρα νέες κινήσεις» προσέθετε στο κείμενο του, «εντυπωσιακές και συμβολικές για να μας ταρακουνήσουν, να αφυπνίσουν τις συνειδήσεις μας και να ξυπνήσουν τις μνήμες των ριζών μας».




«Οι λαθρομετανάστες θα πηγαίνουν σε νησιά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν»

Η πρόταση του Κασιδιάρη για το μεταναστευτικό - Τι είπε ο Άδωνις

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη, και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για τα κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών σημειώθηκε σήμερα διαμέσου της ραδιοφωνικής συχνότητας του ΣΚΑΪ 100,3.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε πως τα κέντρα πληρούν τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία των μεταναστών και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ σημείωσε πως «η πολιτική του Ξένιου Διός έχει επιτύχει μέσα σε ένα χρόνο τα εξής: Μείωση της εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα μας στην επικράτεια στο - 90%, στον Έβρο -95%. Κι έχουμε σε ένα χρόνο από 1200 απελάσεις, 28.000 απελάσεις. Αυτήν την πολιτική λοιπόν, με αυτά τα αποτελέσματα, η Χρυσή Αυγή την πολέμησε σφόδρα, ισχυριζόμενη ότι έχει μια καλύτερη πολιτική για να λύσει το μεταναστευτικό». Συμπλήρωσε, δε, πως ο ισχυρισμός της Χρυσής Αυγής ότι μπορεί να λύσει το μεταναστευτικό πολύ γρήγορα, είναι απολύτως ψευδής.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασσιδιάρης έκανε λόγο για κέντρα κράτησης που έχουν air condition και catering, ενώ τόνισε πως η πρόταση της Χρυσής Αυγής είναι η μεταφορά των μεταναστών σε νησιά χώρους εξορίας του παρελθόντος. «1ον Δεν πολεμήσαμε τον Δένδια, πολεμήσαμε την πολιτική των κέντρων κράτησης και βεβαίως έχουμε μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα. Εσείς κάνετε Ξένιο Δία, συλλαμβάνετε κάποιους και από τους 1000 που συλλαμβάνετε, οι 990 αφήνονται ελεύθεροι και οι 10 μεταφέρονται στα κέντρα κράτησης. Εμείς θα κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Από τους 1000 που θα συλλαμβάνονται με μαζικές επιχειρήσεις, πείτε τις "σκούπα", πείτε τις όπως θέλετε, θα πηγαίνουν όλοι σε χώρους που δε θα έχουν ούτε air condition ούτε κέτερινγκ. Θα πηγαίνουν σε χώρους όπως είναι κάποια νησιά, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν, τις δεκαετίες του '50 κ.τ.λ. Γιατί εκεί ήδη υπάρχουν υποδομές και δε θα μας κοστίσουν τίποτα. Όχι όπως κοστίζει σήμερα πάρα πολλά λεφτά στο ελληνικό δημόσιο».

Δήλωσε επίσης πως αν το κόμμα του θα έρθει στα πράγματα οι παράνομοι μετανάστες θα πηγαίνουν σε νησιά όπως παλιά...
Ερωτηθείς για τη χρήση βίας είπε ότι την καταδικάζει απ' όπου κι αν προέρχεται.

Αναφερόμενος σε ακραίες συμπεριφορές βουλευτών του κόμματός του όπως των Γερμενή -που επιτέθηκε στο δήμαρχο Αθηναίων τη Μεγάλη Πέμπτη- και Παπά που ούρησε έξω από τηλεοπτικό σταθμό είπε πως ο πρώτος δεν επιτέθηκε αλλά αντίθετα δέχθηκε επίθεση από τη φρουρά του κ. Καμίνη και ο δεύτερος ενδεχομένως να ξεπέρασε κάποιο όριο.....(sic)


ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .....

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ  Ο ΚΑΣΙΔΑΣ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου