Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αυγάααααααααα

Κωλοδάχτυλα υπάρχουν δυο ειδών:
εκείνο της νίκης.....κι εκείνο που ετοιμάζεσαι να φας πριν οι αντιφασίστες σε πετάξουν πάλι στη θάλασσα στα Χανιά.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλιόπουλος σε νέες περιπέτειες... θαυμάστε τον...! "Xαιρέτησε" πολίτες σηκώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο!



Απαρνήθηκε το ναζιστικό χαιρετισμό για χάρη των Πηλιορειτών, τους οποίους χαιρέτησε σηκώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο.
Και αν κάποιοι αφελείς μέχρι σήμερα θεωρούσαν ότι οι Χρυσαυγίτες συμπεριφέρονται, όπως συμπεριφέρονται, εκφράζοντας την λαϊκή δυσαρέσκεια έναντι των διεφθαρμένων πολιτικών, ήρθε η
ώρα να διαψευστούν και μάλιστα από το νέο "star" της Χρυσής Αυγής, Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Ο Χρυσαυγίτης Βουλευτής, όχι μόνο δεν μπόρεσε να "χωνέψει" τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου και πιο συγκεκριμένα της Αργαλαστής, στο Δημαρχείο της οποίας το απόγευμα του Σαββάτου ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του κόμματός του, απεναντίας ένιωσε την ανάγκη να δράσει έναντι της αντίδρασης κατοίκων και αντιφασιστών, που βρέθηκαν στο σημείο, χαιρετώντας τους σηκώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο.

Απολαμβάνοντας την υποχρεωτική του προστάσια από τις δυνάμεις καταστολής που έφτασαν από νωρίς στο χωριό του Πηλίου, μετατρέποντας την γραφική του εικόνα σε κάποιο από τα πολύπαθα στενά των Εξαρχείων και έχοντας απέναντί του δεκάδες κατοίκους του χωριού και αντιφασίστες, δηλαδή αντιδρώντες και όχι κάποιον διεφθαρμένο πολιτικό, έπραξε απλώς αυτό που η πολιτική του τοποθέτηση ορίζει.




Από e-volos, ΜΕΣΩ "ΤΟ ΓΡΕΚΙ"


Η εκδήλωση μίσους των ναζί ακυρώθηκε από την αντιφασιστική συγκέντρωση



Η αντιφασιστική συγκέντρωση ακύρωσε τη ρατσιστική διανομή ρουχισμού “για ελληνικές οικογένειες” που ετοίμαζε η Χρυσή Αυγή στα Χανιά το απόγευμα της Παρασκευής 24/5.

Δεκάδες διαδηλωτές μαζεύτηκαν στην πλατεία Αγοράς από τις 5μμ όπου είχε καλεστεί συγκέντρωση από την ΕΛΜΕ, το σύλλογο εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και συλλογικότητες και πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία προς τη σφηκοφωλιά των νεοναζί στην οδό Τζανακάκη φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.

Αν και για άλλη μια φορά σύσσωμη η αστυνομική δύναμη των Χανίων περιφρουρούσε τους φασίστες, η εκδήλωση μίσους τους ουσιαστικά ματαιώθηκε αφού κανείς χανιώτης δεν καταδέχτηκε να πάρει ελεημοσύνη από μαχαιροβγάλτες χιτλερικούς, παρά τη μαζική φτώχεια που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές των κυβερνήσεων και των τραπεζιτών. Ούτε καν τα εμετικά συνθήματα τους δεν μπόρεσαν να αρθρώσουν οι χρυσαυγίτες αφού σκεπάζονταν από γιουχαίσματα και συνθήματα.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά μέχρι να τσακίσουμε ολοκληρωτικά το ρατσισμό,τους νεοναζί και τις πολιτικές της ΕΕ και του ΔΝΤ,με κοινό αγώνα ντόπιων και μεταναστών εργαζομένων.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ (ΚΕΕΡΦΑ)
videotokaravani.gr


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_26.html



Μετατέθηκε η ίδρυση χρυσής αυγής Ευρώπης στη Νάπολη της Ιταλίας (Alba dorata, sospeso evento a Napoli)

Σχετικό: Oι νεοναζί της χα μπροστάρηδες σε πανευρωπαϊκό ναζιστικό κίνημα… Ιδρύουν Χρυσή Αυγή στην Ιταλία!



Σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ιταλίας (Αnsa): η εκδήλωση για την υπογραφή ίδρυσης του κινήματος Alba Dorata (χρυσή αυγή Ευρώπης) μετατέθηκε σε ημερομηνία που θα καθοριστεί. Το ανακοίνωσαν οι οργανωτές λόγω του «φορτισμένου κλίματος» που δημιουργήθηκε από έντονες διαμαρτυρίες. Εναντίον της ίδρυσης «χρυσής αυγής Ευρώπης» βγήκαν στους δρόμους τα κοινωνικά κινήματα, αλλά και θεσμικοί παράγοντες όπως ο...δήμαρχος της Νάπολης Luigi de Magistris…

La manifestazione per la firma dell'atto costituente del movimento Alba Dorata Europa in programma per domani a Napoli e' stata rinviata a data da destinarsi. Lo hanno annunciato gli organizzatori, a causa del ''forte clima di tensione'' creatosi a seguito delle molte proteste. Contro la conferenza fondativa di Alba Dorata Europa erano scesi i campo i centri sociali, ma anche rappresentanti istituzionali come il sindaco di Napoli, Luigi de Magistris.

Πάντως η «χρυσή αυγή Ευρώπης» δηλώνει πως δεν έχει καμμία σχέση με το κόμμα του Μιχαλολιάκου.






http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/536700/vouleutis-tis-hrusis-augis-vrizei-hudaia-ton-tsipra/



Πάλι ξεχνάνε φαίνεται.....

Τι κρεμάλες να έρθουν ρε κακόμοιροι.....??



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου