Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΨΟΦΟ ΟΛΟΙ, ΦΟΚΟ ΠΑΝΤΟΥ!


Το Yπουργείο Τρομοκρατίας του Πολίτη προειδοποιεί:
“Κάθε μορφής αντίσταση βλάπτει σοβαρά την Υγεία”

-          Η κακοποίηση συλληφθέντων για ληστεία, που κατά τύχη είναι αντικαθεστωτικοί, γίνεται στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνας της αστυνομίας και της προστασίας του πολίτη.

-          Ο κ.Δένδιας θεωρεί “ανέκδοτα τα περί συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ με τη Χρυσή Αυγή η οποία είναι εναντίον της αστυνομίας”, αλλά παρόλα αυτά η “δραστηριότητά” της με καλάσνικοφ και οποιοδήποτε άλλο μέσο είναι “νομιμότατη”.

-          Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης λένε όλη την αλήθεια για την εξάλειψη από την ΕΛ.ΑΣ κάθε “εστίας μόλυνσης”, κάθε «αντίδρασης που βλάπτει τον τουρισμό», οι οποίες απειλούν την ελληνική κοινωνία που βρίσκεται σε φάση οικονομικής ανάκαμψης, όπως είναι οι απεργίες, οι καταλήψεις και οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι ή οι μετανάστες.

-          Οι φωτογραφίες από τα βασανιστήρια των 15 κρατουμένων διαδηλωτών της αντιφασιστικής μοτοπορείας, στην ασφάλεια Αττικής, έγιναν με Photoshop από την εφημερίδα Guardian για λόγους δυσφήμισης της ΕΛ.ΑΣ και των ελληνικών Μέσων υπεύθυνης και αντικειμενικής ενημέρωσης. Την υπόληψή τους προσπαθεί επίσης να αμαυρώσει και η Διεθνής Αμνηστία με την κατασκοπευτική της δράση.

-          Το μνημόνιο θα βάλει σε τάξη τους τεμπέληδες καλοπερασάκηδες Έλληνες πολίτες (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια) που χρέωσαν τη χώρα και τώρα θα τιμωρηθούν παραδειγματικά μένοντας στην ανεργία ή δουλεύοντας σχεδόν τζάμπα, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παιδεία και σύντομα χωρίς σπίτι. Ωστόσο, θα απολαμβάνoυν το σημαντικότερο: ασφάλεια από την ΕΛ.ΑΣ, την οποία οι ίδιοι χρηματοδοτούν με το υστέρημά τους αυτοβούλως.


Οποιεσδήποτε αντίθετες απόψεις από τις παραπάνω θεωρούνται τρομοκρατία, υπόκεινται στο Δόγμα της Μηδενικής Ανοχής και καταστέλλονται αμείλικτα από την ΕΛ.ΑΣ με τη συνεργασία της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης που εκδίδει μόνο δίκαιες αποφάσεις.

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική)


Για όσους δεν κατάλαβαν:

Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει το μονοπώλιο στην τρομοκρατία και πείθει με τις πρακτικές της ότι πολεμά μόνο όσους εκείνη θεωρεί τρομοκράτες, διά στόματος ρουφιάνων δημοσιογράφων που πλουτίζουν μαζί της διατηρώντας τα προνόμιά τους και τρομοκρατώντας.

Η ελληνική κοινωνία βουλιάζει στην τρομολαγνεία, με την υποστήριξη πάντα της τηλεόρασης, και ενδίδει αδιαμαρτύρητα στις υποδείξεις τον πολιτικών που “νόμιμα” με την ψήφο της εξέλεξε, “τιμώντας” έτσι το δημοκρατικό πολίτευμα.

Αλλά η τρομοκρατία τους δεν περνάει σε όλους:
ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Σκεφτόμαστε και αντιστεκόμαστε συν-λογικά:
είναι το μόνο που μας απέμεινε να κάνουμε δωρεάν





ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ

1 σχόλιο: