Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: "Ενδεχομένως να αυξηθούν οι τιμές εισητηρίων στα ΜΜΜ λόγω των απεργιών"

Μαλακία του (bravi)Σιμου μου μυρίζει....
ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ!

Και φυσικά το news247 έσπευσε να μεταδώσει αυτήν τη νέα επικοινωνιακή μπαρούφα των μνημονιακών καθαρμάτων, και μάλιστα το πάει και ένα βήμα πιό πέρα με τη γνωστή λογιστική νεοφιλελεύθερη λογική ότι "λόγω της απεργίας υπήρξε ζημιά εκατομμυρίων ευρώ".

Δεν είδαμε βέβαια όλοι αυτοί οι "ευαίσθητοι" με τα δημόσια οικονομικά να μιλάνε για την υπερκοστολόγηση της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, των εθνικών οδικών αρτηριών και ούτε καν έχουν αναρωτηθεί ΠΟΣΟ τελικά κόστησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Το μόνο που ξέρουν είναι να σκούζουν σαν μνημονιακές πουτάνες που είναι, για το "πόσο κοστίζουν" οι απεργίες και για το πως "χαλάει το τουριστικό προϊόν" λόγω των απεργιών.
Κοστίζουν οι απεργίες αλλά ΟΧΙ οι ακρίδες οι καπιταλιστές που αναλαμβάνουν δημόσια έργα και φορτώνουν δεκαπέντε καπέλα στο κόστος κατασκευής. Ξυνίζει η μανέστρα του "τουριστικού προϊόντος" λόγω των απεργιών αλλά δεν χαλάει η εικόνα της ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ από τις μηχανοκίνητες συμμορίες μαυροφορεμένων μπάτσων, ούτε από τις ΣΚΟΠΙΕΣ με ΜΑΤ και κλούβες σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Δεν μου προκαλεί εντύπωση λοιπόν που οι αυξήσεις των εισητηρίων στα ΜΜΜ εμφανίζονται σαν υπαιτιότητα των "ΚΑΚΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ" και οχι σαν ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ του Μνημονίου 2, γνωστό (λανθασμένα) και ώς "μνημόνιο 3" [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ]

ΨΟΦΗΣΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Υ.Γ.: Οι ναζιστικές κουράδες τι έχουν να πούν;

1 σχόλιο: