Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πως να βγάλετε λεφτά στη παραλία.....


κοπρόσκυλα.....

αχαχαχααχαχαααχαα !!!!!


Έφαγε ξύλο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας 

                           http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8381.html

Γιατί κύριε είπε ψέματα ο κ. Αντώνης;


από sibilla 

Επιθέσεις στις Εφορίες και τράπεζες…


…που τρομοκρατούν την κυβέρνηση μαριονέτα του “τεχνοκράτη” ιταλού πρωθυπουργού Μόντι.
Στην Ιταλία φουντώνει και οργανώνεται το κίνημα εισβολής στις Εφορίες, τράπεζες και εταιρίες που ανέλαβαν για λογαριασμό του υπουργείου οικονομικών να κάνουν κατασχέσεις για οφειλές στις εφορίες και πετώντας όλα τους τα ρούχα παραμένουν γυμνοί με κεντρικό σύνθημα:...
«Δεν θα μας αφήσετε με τα σώβρακα! Εμείς το χρέος δεν το πληρώνουμε» (Non ci lascerete in mutande! Noi il debito non lo paghiamo!)
Η φωτογραφία από την εισβολή στην τράπεζα BNL της Νάπολης που μπλοκαρίστηκε για περισσότερες από 3 ώρες…

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3835.html

Κύριοι εισαγγελείς, ο κύριος Πάγκαλος δεν έχει πλέον ασυλία!


Βίντεο – σοκ του κυρίου Πάγκαλου που επικροτεί κακουργηματικές πράξεις, κάνοντας τον Ιφικράτη Αμυρά να μοιάζει του κατηχητικού!
Χάρρυ Κλυνν, μέσω "Το Γρέκι"
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6744.html

[Video] Οδομαχίες κατά τη διάρκεια διαδήλωσης 100.000 φοιτητών και εκπαιδευτικών στη Χιλή


Την Πέμπτη 18 Ιουνίου περίπου 100.000 φοιτητές κι εργάτες διαδήλωσαν έξω από το προεδρικό μέγαρο στο Σαντιάγο της Χιλής, ενώ παράλληλα μεγάλες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις στο Βαλπαραϊσο και στην Κονσεπσιόν.
Κατά τη διάρκεια της πορείας που υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε τα 5 χιλιόμετρα και απέναντι στις συνεχείς επιθέσεις των αστυνομικών κυρίως με ασφυξιογόνα και αντλίες νερού, στήθηκαν οδοφράγματα και οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με πέτρες και μολότοφ.
Οι φοιτητές, ο αγώνας των οποίων ξεκίνησε πριν περίπου 1 χρόνο, μεταξύ άλλων, ζητούν την κατάργηση της δημόσιας χρηματοδότησης των ιδιωτικών πανεπιστημίων και την κατάργηση των διδάκτρων στη δημόσια εκπαίδευση που κατατάσσονται ανάμεσα στα υψηλότερα στον κόσμο (3 φορές πιο ακριβά από τις ΗΠΑ, Ιαπωνία και Αυστραλία σύμφωνα με το μέσο εισόδημα).
Το κεντρικό σύνθημα των φοιτητών είναι «Να πολεμήσουμε ενάντια στο κράτος της ανισότητας. Δωρεάν δημόσια παιδεία για την αλλαγή της κοινωνίας».

Φυγή της αστυνομίας έπειτα από μαζική αντεπίθεση φοιτητών

Φωτογραφίες

«Η ΕΛΑΣ κάνει τα στραβά μάτια στη Χρυσή Αυγή»

Σε συνέντευξή του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Pheme.gr, ο κ. Κυριαζίδης πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ)αναγνωρίζει ότι η ηγεσία ΕΛ.ΑΣ. «κάνει τα στραβά μάτια στις ακροδεξιές ομάδες και στη Χρυσή Αυγή που αλωνίζουν σε όλη τη χώρα».


Να θεσπισθεί ως ιδιώνυμο το αδίκημα της αυτοδικίας ατόμων και ομάδων που υποκαθιστούν τα όργανα που είναι εντεταλμένα με την προάσπιση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας», προτείνει ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ομοσπονδίας αστυνομικών και νεοεκλεγείς βουλευτής Δράμας της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης.

Σε συνέντευξή του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Pheme.gr, ο κ. Κυριαζίδης αναγνωρίζει ότι η ηγεσία ΕΛ.ΑΣ. «κάνει τα στραβά μάτια στις ακροδεξιές ομάδες και στη Χρυσή Αυγή που αλωνίζουν σε όλη τη χώρα».

Ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) δηλώνει «ανήσυχος» για τα αυξημένα κρούσματα αυτοδικίας ακροδεξιών ομάδων που επιτίθενται σε βάρος μεταναστών και τονίζει: «Τέτοια φαινόμενα εγκληματικών επιθέσεων σε βάρος αλλοδαπών, θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίζονται. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, η αστυνομία πρέπει να επιτελέσει το έργο της».

σοφά λόγια....

Νίκος Κούνδουρος: Η πείνα, σε λίγο, θα πάψει να ‘ναι άοπλη.....





http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_6582.html

Καλή πραμάτεια ειν' ο Θεός,ξεπουλημό δεν έχει....

«Ιερές» μπίζνες στα Φάρσαλα
Πλαστογραφούσαν έγγραφα και εισέπρατταν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

Δυο ιερείς στα Φάρσαλα Λάρισας, υπεύθυνοι μισθοδοσίας για τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων, κατηγορούνται ότι πλαστογραφούσαν τα σχετικά έγγραφα και εισέπρατταν για λογαριασμό τους, μεγάλα ποσά, που μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2012 υπολογίζεται ότι ξεπερνάνε τα 690 χιλιάδες ευρώ !!

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, δύο ιερείς, ηλικίας 36 και 38 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, καταγγέλθηκε από την Οικονομική Επιθεώρηση Θεσσαλίας του Υπουργείου Οικονομικών, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, ότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε προ δεκαπενθημέρου περίπου στις μισθοδοτικές καταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων που έχουν κοινοποιηθεί στη Δ.Ο.Υ. Φαρσάλων, βάσει των οποίων καταβάλλονται οι μισθοί του εφημεριακού κλήρου του Δήμου Φαρσάλων, διαπιστώθηκαν ύποπτες παρεμβάσεις και αλλοιώσεις στα αναγραφόμενα ποσά.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

με λένε σίμο... γαμήστε με...

θα απαντήσετε κ.κ. μαλάκηδες;

ποιο καλό παιδί ευθύνεται για 2.500 αυτοδολοφονίες ελλήνων (για τους "έξυπνους" αναφέρω εθνικότητα) στον τόπο μας την τελευταία 4ετία;


α) ο έλληνας;
β) ο αίλυνας;
γ) ο πλούσιος;
δ) ο γλυφοκωλάριος;
ε) ο μετανάστης;
στ) ο προσκυνητής;
ζ) ο ψηφοφόρος;

http://www.zougla.gr/greece/article/aftoktonise-epidi-tou-ekanan-eksosi

τότε που το πιστεύαμε... τώρα σιωπή...


συγκίνηση, οργή και θλίψη...

σιγά μην ξεχάσαμε....ερχόμαστΕ


One year after the riots of June 15, 28 & 29 2011 - Split normality from Yiannis Biliris on Vimeo.

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Άγριος βιασμός δεκαεννιάχρονης από σκύλο !!

Άγριος βιασμός δεκαεννιάχρονης ελληνικής καταγωγής στον Άγιο Παντελεήμονα από σκύλο πακιστανικής καταγωγής.
Το ΒΙΝΤΕΟ είναι άκρως σοκαριστικό.....



αίκσω ι κσαίνει !!!!

H ντόπια απάντηση στους γύφτους τους Slayer

Δήμαρχε αλάνι, μη μου γαμάς τη γειτονιά


                                                          Από το Schoolwave του 2011

και γαμώ τις δίκες....


Βέροια: Αθώα τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ένοχος ο ιδιοκτήτης του καφενείου....
Θριάμβευσε για μια ακόμη φορά η «αντικειμενική» και «αμερόληπτη» αστική δικαιοσύνη τούτη τη φορά στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροια, όπου δικαζόταν οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής για το πρόσφατο επεισόδιο σε καφενείο της πόλης.
Μια απαράδεκτη παράληψη εκ μέρους της πολιτικής αγωγής (Δεν είχε καταβάλλει το παράβολο των 100 ευρώ αφού οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι χρυσαυγίτες –απειλή και εξύβριση- δεν διώκονται αυτεπάγγελτα αλλά κατ' έγκληση) έδωσε τα περιθώρια στο δικαστήριο να απαλλάξει τους εφτά απ’ τους οχτώ κατηγορουμένους χρυσαυγίτες ενώ στον έναν επέβαλλε ποινή τεσσάρων μηνών, με τριετή αναστολή, για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης.  
Όπως διαβάζουμε στο indymedia, από πολίτη που ήταν παρόν στην δίκη: «Το μεγαλύτερο αίσχος από όλα είναι ότι το δικαστήριο απέρριψε όλα τα αιτήματα που έβαλαν οι δικηγόροι των θαμώνων του καφενείου και του ιδιοκτήτη για να έρθουν κι άλλα αποδεικτικά μέσα. Απέρριψε μέχρι και το αίτημα να έρθει βίντεο της Eurobank που βρίσκεται κολλητά με το καφενείο και δείχνει όλη τη δράση των χρυσαυγιτών!!!!».

Επιτέλους, στείλτε τον Σάββα στο νοσοκομείο

Nέα δίκη στις 5 Ιούλη

Στις 5 Ιούλη, θα εκδικαστεί από το αρμόδιο δικαστήριο του Πειραιά νέα αίτηση αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας. Ο Σ. Ξηρός ζητά να αποφυλακιστεί προκειμένου να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει κάνει δεκτό σχετικό αίτημά του, για ν’ αντιμετωπιστούν τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τα οποία κανένας δεν αμφισβητεί.

 Εχει στα υπέρ του όχι μόνο τις γνωματεύσεις γιατρών που τον παρακολουθούν χρόνια και τονίζουν τους κινδύνους ανεπίστρεπτων βλαβών, αλλά ακόμη και απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριου που έχει καταδικάσει την Ελλάδα για τη μεταχείριση που επιφυλάσσει στον φυλακισμένο Σ. Ξηρό. Κανένας, ούτε καν οι γιατροί του Κορυδαλλού, δεν έχει τολμήσει να πει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, ότι τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας του Σ. Ξηρού μπορούν ν’ αντιμετωπιστούν στο άθλιο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού. Μάλιστα, ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, έχει καταθέσει με κατηγορηματικότητα, ότι καμιά θεραπεία του Σ. Ξηρού δεν μπορεί να γίνει στον Κορυδαλλό ή με μονοήμερες μεταφορές σε εξωτερικά νοσοκομεία και γι’ αυτό πρέπει να διακοπεί η ποινή του για να νοσηλευτεί σ’ ένα οργανωμένο νοσοκομείο.

Κι όμως, δυο δικαστίνες (η πρόεδρος, προς τιμήν της, μειοψήφισε), στις 6 του περασμένου Ιούνη, αποφάσισαν πως ο Σάββας Ξηρός πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, καταδικάζοντάς τον έτσι σε αργό

Nότια Αράπικη Ψ*λή.....σ' όλη την άρεια φυλή !!!!


ΤΟΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ??


ΟΧΙ !! ΤΟΣΗΗΗΗ !!

ΜΑΜΑ ΜΟΥ !! ΣΥΓΝΩΜΗ....
με δυο γκολάκια του ιταλού αράπακλα  Balotelli,
οι "γερμανικές βιολέτες" γνώρισαν την ήττα με 2-1,
αποφεύγοντας τον διασυρμό με 5-0.....αν οι Ιταλοί ήταν ελάχιστα πιο εύστοχοι !!


οι Ιταλοί στον τελικό....
εσείς καλό ψόφο κρέατα !!

απαιτούμε τσάμπα κόκαλα για τον Λούκι !!

BAR LOYKANIKOS
Η φήμη του θρυλικού Λουκάνικου έχει εξαπλωθεί εκτός συνόρων. Γνωστός για τη συμμετοχή του στις διαδηλώσεις στο Κέντρο της Αθήνας και εκ των αγαπημένων του Time Magazine, το τετράποδο ενέπνευσε τους Ισπανούς.

Όπως αναφέρει το lifo, ένα μπαρ που βρίσκεται στη Μαδρίτη πήρε το όνομά του από τον θρυλικό σκύλο…

Στο εσωτερικό του μάλιστα βλέπει κάποιος φωτογραφίες του γνωστού σκύλου-μασκότ των πορειών διαμαρτυρίας.
http://www.zougla.gr/perierga/article/mpar-loukanikos-sti-madriti

 

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ελάτε να την πιούμε εκεί ρε αντικοινωνικά σκουλήκια!

φασίστες και μπατσάκια,θα γίνετε σουβλάκια....

μπάτσοι ΔΙΑΣ κλέβουν μετανάστες






Xρυσαυγίτες οι ληστές







Ισπανία:Τα ΜΑΤ κάνουν έξωση σε ανήμπορες οικογένειες

Βροχή έπεφταν οι... κουβάδες με νερό από τα μπαλκόνια σε πολυκατοικία στο Οβιέδο όπου η αστυνομία επιχειρούσε να σπάσει την πόρτα και να κάνει έξωση σε μία οικογένεια που δεν μπορούσε πια να πληρώσει τις δόσεις του στεγαστικού της δανείου.

«Αντίπαλοι» των αστυνομικών ήταν τα μέλη ενός κοινωνικού κινήματος κατά των εξώσεων που πετούσε κουβάδες με νερό από γειτονικό μπαλκόνι προσπαθώντας

Η ιστορία και η εξόντωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Αυτοκινήτου

Ένα ενδιαφέρον θέμα που αφορά όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο. Για την καταπιεσμένη πορεία της ελληνικής βιομηχανίας αυτοκινήτου και εν τέλει την εξόντωσή της.

Η κάτωθι αναφορά για την ελληνική βιομηχανία αυτοκινήτου είναι διασκορπισμένη σε διάφορους άλλους διαδικτυακούς τόπους και μας υπενθυμίζει τα συμφέροντα και την -κυρίως πολιτική- ανικανότητα που παρεμποδίζουν γενικότερα την ελληνική επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη της βιομηχανίας, την πρωτογενή παραγωγή. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω εγώ είναι να αποδώσω τα εύσημά μου στον Λεονάρδο και να την αναδημοσιεύσω. Αναμένω τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις

Για να θυμούνται με νοσταλγία οι παλιοί και να μαθαίνουμε οι νεώτεροι...πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον οδοιπορικό για την, παντελώς άγνωστη σε πολλούς, Ιστορία της Ελληνικής βιομηχανίας αυτοκινήτου και την αργή εξόντωση της από την κρατικοδίαιτη λαίλαπα της Μεταπολίτευσης και την ΕΟΚ που κατήρηγησε τους προστατευτικούς για τα εγχώρια προϊόντα, δασμούς εισαγωγής. Θαυμάστε την αξιέπαινη και συγκινητική προσπάθεια που είχε γίνει στην Ελλάδα κατά το πρόσφατο παρελθόν με μηδενικά κεφάλαια και ανύπαρκτη τεχνογνωσία, σημειώνει ο Λεονάρδος….)

Πριν ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μνήμης για τους παλιούς και γνωριμίας για τους νεώτερους, θα πρέπει να θυμηθούμε και να καταλάβουμε ορισμένες καταστάσεις που επικρατούσαν όχι μόνο στην
Ελλάδα αλλά και σ’ όλο τον κόσμο τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια. Για γεωπολιτικούς λόγους, θα επικεντρωθούμε στον χώρο της Ευρώπης. Η Ευρώπη μετά από έναν πόλεμο προσπαθεί να γιατρέψει

Αυστραλία: πάνω από 100 πρόσφυγες αφέθηκαν να πνιγούν

Πάνω από 100 πρόσφυγες, αιτούντες πολιτικό άσυλο, φαίνεται πνίγηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Ινδονησία και την Αυστραλία, ενώ το λιμενικό της Αυστραλίας κατηγορήθηκε ότι δεν επενέβη να βοηθήσει, παρότι ήξερε ότι η βάρκα τους αντιμετώπιζε πρόβλημα

Δελτίο Τύπου Συλλογικής Δράσης για τους Πρόσφυγες, 22 Ιουνίου του 2012,

H πιθανή απώλεια της ζωής των περίπου 100 αιτούντων άσυλο που φοβούμαστε ότι πνίγηκαν στη θάλασσα μεταξύ της Αυστραλίας και της Ινδονησίας θα μπορούσε να είχε προληφθεί. Οι Συλλογική Δράση για τους Πρόσφυγες αποδίδει την ευθύνη για αυτές τις ζωές που χάθηκαν στην αυστραλιανή κυβέρνηση και απαιτεί να αποποινικοποιηθεί η παράνομη διακίνηση ανθρώπων για να αποφευχθούν περαιτέρω απώλειες ζωής.

«Οι πρόσφυγες είναι από τους πιο ευάλωτους ανθρώπους του  κόσμου. Χρειάζονται τη βοήθειά μας και όχι τα διάφορα στάδια των βασανιστηρίων που τους υποβάλουμε για να προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε από το να ζητήσουν άσυλο. Πρέπει να τους βοηθάμε να φτάνουν εδώ με τα πλοία. Θα πρέπει να τα καταστήσουμε πιο ασφαλή, », δήλωσε ο Μπέντζαμιν Solah, εκπρόσωπος της Συλλογικής

Oι άνθρωποι των σπηλαίων δεν είχαν τερηδόνα

Ούτε ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα, ούτε συνωστισμένα δόντια που δεν χωρούν στις σιαγόνες, ούτε οδοντικά προβλήματα γενικώς. Αυτό υποστήριξαν οι ειδικοί -εξελικτικοί βιολόγοι, ερευνητές οδοντίατροι και διαιτολόγοι- σε πρόσφατο συνέδριο στη Νότια Καρολίνα των Η.Π.Α. με τίτλο «Η εξέλιξη των ανθρώπινων δοντιών και σαγονιών: Επιπλοκές για την Οδοντιατρική και Ορθοδοντική».

Εάν, λοιπόν, νιώθετε άσχημα για το τελευταίο σφράγισμα που μόλις κάνατε, ίσως σας παρηγορήσει η σκέψη ότι δεν φταίτε μόνο εσείς. Φταίει η εξέλιξη του είδους, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Για την ακρίβεια, «ένοχος» είναι η μετάβαση από τον άνθρωπο-κυνηγό στον γεωργό πριν από 13.000 χρόνια, γεγονός που άλλαξε και τις τροφές που κατανάλωνε. Βαθμιαία το φαγητό έγινε πιο μαλακό συγκριτικά με το κρέας και τα κόκαλα, με αποτέλεσμα, καθώς ο άνθρωπος εξελισσόταν, να μικρύνουν τα σαγόνια του. Τα δόντια όμως δεν έγιναν λιγότερα, απλώς άρχισαν να περισσεύουν - να μη χωρούν στο στόμα.

Φτάνοντας στην σημερινή εποχή, όπου το φαγητό μας κατά κανόνα είναι επεξεργασμένο, μαλακό και γεμάτο ζάχαρη, τα δόντια, σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, είναι πλέον περιττά! «Όσο και αν αυτό μας σοκάρει, θα έλεγα ότι πέρα από την αναγκαιότητα των δοντιών για την εμφάνιση και την ομιλία, μάλλον δεν τα χρειαζόμαστε άλλο», δήλωσε ο οδοντίατρος δρ. Nigel Carter της Βρετανικής Οδοντιατρικής Εταιρείας στο πλαίσιο του συνεδρίου.

Πηγή: vita.gr
http://www.newsbeast.gr/health/arthro/375016/oi-anthropoi-ton-spilaion-den-eihan-teridona/

μια φορά φασίστες.....ΠΑΝΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!

Οι Γερμανοί μαθητές δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν τη δικτατορία από τη Δημοκρατία....
Ένας μεγάλος αριθμός Γερμανών μαθητών δεν παρατηρεί σημαντικές διαφορές μεταξύ της δικτατορίας της ναζιστικής Γερμανίας και της δημοκρατικής Γερμανίας, σύμφωνα με μια μελέτη που παρουσιάστηκε σήμερα στο Βερολίνο.
συνέχεια εδώ....http://www.zougla.gr/kosmos/article/i-germani-ma8ites-diskolevonte-na-diakrinoun-ti-diktatoria-apo-ti-dimokratia

Γερμανία: Η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι η περιτομή θα πρέπει να τιμωρείται ποινικά....
Η γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι το να υποβάλλεται ένα παιδί σε περιτομή για θρησκευτικούς λόγους αποτελεί σωματική βλάβη η οποία θα πρέπει να τιμωρείται ποινικά, σε μια απόφαση που αναμένεται να αποτελέσει δικαστικό προηγούμενο.

Δικαστήριο της Κολονίας αποφάσισε ότι «το σώμα ενός παιδιού μεταβάλλεται με ανεπανόρθωτο(!!) τρόπο από την περιτομή. Αυτή η μεταβολή είναι αντίθετη με το συμφέρον του παιδιού, το οποίο θα πρέπει να αποφασίσει αργότερα μόνο του τη θρησκευτική του ταυτότητα», επισημαίνεται στην απόφαση του δικαστηρίου.
http://www.zougla.gr/kosmos/article/germania-i-dikeosini-apofasise-oti-i-peritomi-8a-prepi-na-timorite-pinika

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

στα καπάκια!!

Μαζική κυβερνοεπίθεση των Αnonymous στην Κύπρο
Στόχος μαζικής κυβερνοεπίθεσης έγιναν 47 κυβερνητικές ιστοσελίδες στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας για περίπου 15 ώρες.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, αφορμή για την επίθεση αποτέλεσε η ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από την Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ δράστες ήταν οι Αnonymous.

Συγκεκριμένα το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής διαπίστωσε από τις διευθύνσεις προέλευσης των επιθέσεων, αλλά και από άλλα χαρακτηριστικά, ότι πρόκειται για επιθέσεις προερχόμενες από τους διεθνώς γνωστούς χάκερ Anonymous, κάτι που επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο διευθυντής του Τμήματος Κώστας Αγρότης.

Οπως γράφει η κυπριακή εφημερίδα, οι επιθέσεις είχαν χαρακτήρα «DDos Attack» (Denial-of-service attack, DoS attack) ή «Επιθέσεις άρνησης εξυπηρέτησης», οι οποίες έχουν ως σκοπό να καταστήσουν τον υπολογιστή ή την υπηρεσία ανίκανη να δεχτεί άλλες συνδέσεις κι έτσι να μην μπορεί να εξυπηρετήσει άλλους επισκέπτες.
http://www.zougla.gr/kosmos/article/maziki-kivernoepi8esi-ton-anonymous-stin-kipro

βαράτε βιολιτζήδες!! ανακωχή τέλος!!

Εισβολή στην εταιρία
Επίθεση με φορτηγάκι γεμάτο γκαζάκια κατά του κτιρίου της Microsoft στο Μαρούσι
Αθήνα
Επίθεση με φορτηγό γεμάτο γκαζάκια πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο κτίριο που στεγάζεται η εταιρεία πληροφορικής Microsoft, στην λεωφόρο Κηφισίας 221 στο Μαρούσι.
Αγνωστοι που επέβαιναν στο κλεμμένο φορτηγό, αφού απείλησαν τους υπαλλήλους ασφαλείας της εταιρίας στην είσοδο του κτιρίου, εισέβαλαν με το όχημα στο ισόγειο και πυροδότησαν μεγάλο αριθμό από τα γκαζάκια που ήταν στο φορτηγάκι.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο.
Από την έκρηξη και την πυρκαγιά καταστράφηκε το φορτηγάκι, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και ελαφρότερες, κυρίως από τους καπνούς, στον πρώτο όροφο.
Στο κλεμμένο φορτηγό βρέθηκαν υπολείμματα από τα γκαζάκια και πλαστικά δοχεία.
Για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Newsroom ΔΟΛ

εξορκισμός σε κινητό !!


Μετανοείτε

Γατομαστούρα....

ερχόμαστε.....ΦΥΣΙΚΑ

Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας: “Συρία... ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από την τουρκική κυβέρνηση που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ”

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας με ανακοίνωση της Κεντρική Επιτροπή του κόμματος καταγγέλλει την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως υπεύθυνη για την κατάρριψη του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους από την αεράμυνα της Συρίας, αφού το αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της Συρίας.


Στην ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας επισημαίνεται:...

«Αυτή η συμπεριφορά είναι ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από την τουρκική κυβέρνηση η οποία υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Δεν είναι η πρώτη προκλητική κίνηση που έγινε από την τουρκική κυβέρνηση».
Μπορεί ένα τμήμα της ευρωπαϊκής δήθεν αριστεράς να ταυτίζεται με τη δεξιά και την αμερικάνικη πολιτική στη Μ. Ανατολή, και μάλιστα στο όνομα των δήθεν “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, αλλά ο λαός της Συρίας δεν υποκύπτει. Συμπαραστάτες της αντίστασης στον ιμπεριαλισμό τα ανεξάρτητα αριστερά κόμματα και κινήματα, οι ελεύθεροι άνθρωποι όλου του πλανήτη.

Google:Τhe niggers project

Μη μας προκαλείτε άλλο.....

Αντιγράφω, αν και έχω επιφυλάξεις για την πηγή: Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Διχαστικό είναι το κλίμα που δημιουργείται μετά την κλοπή δυο προτομών του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας. Έχουμε στη διάθεσή μας ανακοίνωση ανάληψη ευθύνης που μας...  εστάλη πριν από λίγο ηλεκτρονικά από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ε.Ο 1821». Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση με κάθε επιφύλαξη και αφού αναφέρουμε ότι στην Μεσούντα της Άρτας είχε βρει μαρτυρικό θάνατο ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ…

Δεν θα αναδημοσιεύσω μ@λ@κίες. Θα απαντήσω:

Απόγονοι γερμανοτσολιάδων ναζί , το μόνο πράγμα που μολύνει την ύπαιθρο είναι οι φασίστες. Ακόμα κατουριέστε πάνω σας, έστω κι από αυτές τις προτομές. Δε θα πω τίποτα για τη μνήμη που έχετε. Ο Ζέρβας είχε συνεργαστεί με τον Άρη για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, που χαρακτηρίστηκε σαν η κορυφαία πράξη αντίστασης του Πολέμου. Το Eλ Αλαμέιν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο κόψιμο της ροής εφοδίων του Africa Corps.  

Αλλά αυτό σας τσούζει. Στην κατοχή οι μαυραγορίτες ευχόντουσαν να κρατήσει ο Ρόμελ, για να κατακλέβουν περιουσίες. Αυτούς κυνήγαγε η αντίσταση. Και ναι, έκοβαν τα κεφάλια των προδοτών με κονσερβοκούτια. Η προδοσία και η συνεργασία με τον εχθρό τιμωρείται σκληρά, ιδιαίτερα σε πόλεμο.

εερ-ρχό-ομα-αστε-ε.....


Οι "πρώτοι των πρώτων".....



















Στη zougla.gr μίλησαν επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.....
ΞΑΝΑ....ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

μαύροι κι άραχνοι γυμνοσάλιαγκες... μπλιάχ!!

ρε δεν το γυρνάμε στο σορολό λέω 'γω;

το δημόσιο θα φταίει και οι μετανάστες....ΣΙΓΟΥΡΑ !!

Η Κύπρος ζητά επισήμως να μπει στο μηχανισμό στήριξης




ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΚΡΕΑΤΑ !!

είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε.....

Τα ναρκωτικά οδήγησαν στο θάνατο 800.000 νεαρούς Ρώσους

Οι θάνατοι των 800.000 από τους συνολικά 1,2 εκατ. νέους ως 35 ετών που έχασαν τη ζωή τους από το 2001 στη Ρωσία οφείλονται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η ρωσική ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία (FSKN) στον ιστότοπό της (www.fskn.gov.ru).
Η Ρωσική Ομοσπονδία αριθμεί περίπου 143 εκατομμύρια πολίτες. Η FSKN επισήμανε ότι συνολικά περίπου πέντε εκατομμύρια πολίτες είναι σήμερα εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες-το ποσοστό έχει σημειώσει αλματώδη αύξηση αφότου διαλύθηκε η πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/ta-narkotika-odigisan-sto-8anato-800000-nearous-rosous

στήριξη στους τοπικούς καλλιτέχνες !!


Σκηνοθεσία: Domenico Fusco 
Κάμερα: Claudia Michillis 


Οι Domenica ευχαριστούν τους: Δανάη Γερουλάκου,Lorenzo Caccia,Tina Pfaeffle

Πας μη αίλλυν βάρβαρος....


κυνικές ομολογίες 130 χρόνια πριν.....και όμως τόσο διαχρονικές !!

"Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια"

0 Τζον Σουίντον, πρώην αρχισυντάκτης των York Times(1860),
στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.
Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, και ο Σουϊντον διέκοψε και συμπλήρωσε:

"Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος.
Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
Ούτε ένας ανάμεσα σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.
Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψη μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω.
Εσείς.... επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να....γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο..
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο..
Είμαστε υποτελείς.
 Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.
Είμαστε καραγκιόζηδες.
Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους.
O χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητες μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.
Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»

Για την εξέγερση στη βόρεια Ισπανία και τα μμε

Ευτυχώς, βαστάν οι δρόμοι ακόμη, κι όσοι δεν σκύβουν το κεφάλι δεν είναι μόνοι.

Στιγμές εξέγερσης ζει η βόρεια Ισπανία εδώ και αρκετές εβδομάδες. Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για νέες περικοπές στους μισθούς, απολύσεις και κλείσιμο πολλών ορυχείων -στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας που θέλει να επιβάλλει- είχαν σαν αποτέλεσμα οι κοινωνικές και ταξικές αντιθέσεις να οξυνθούν. Και δεν εννοούμε μόνο εκείνες τις αντιθέσεις που αφορούν το οικονομικό στάτους του πληθυσμού και τις ανισότητες που παρατηρούνται, αλλά κυρίως την αντιμαχία που πυροδοτείται και οξύνεται όταν η συνείδηση των καταπιεσμένων ενεργοποιείται παίρνοντας θέση στο πόλεμο που εξαπολύει η κυριαρχία. Έτσι, χιλιάδες άνθρωποι αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να δεχτούν μοιρολατρικά την εξαθλίωση που τους επαγγέλλονται αλλά και ούτε πρόκειται να «βάλουν πλάτη» ώστε να λεηλατηθεί περαιτέρω η ζωή τους με σκοπό τη διάσωση των τραπεζικών κερδών και τελικά τη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Οι «από κάτω» ανάγκασαν με την πίεσή τους προς τις ηγεσίες των συμβιβασμένων συνδικάτων να κηρύξουν απεργία (περίπου 20 ημέρες έως σήμερα) αλλά δεν έμειναν μονάχα εκεί. Προχώρησαν και σε μεγάλες διαδηλώσεις σε διάφορες πόλεις, οι οποίες όμως δέχτηκαν την άγρια καταστολή της αστυνομίας με τη χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών. Απέναντι στην κρατική επιθετικότητα και τις πλαστικές σφαίρες των κατασταλτικών μηχανισμών, οι απεργοί και οι αλληλέγγυοι απάντησαν με φλεγόμενα οδοφράγματα, με χρήση μέσων

τα αδέρφια της χρυσής αυγής.....βόλτα στη Θράκη !!

Την Τετάρτη αναμένεται στην Θράκη ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, του κόμματος MHP, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί






ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.....




ρε καιάδα....δεν θα υποδεχτείς τους ομοϊδεάτες της γείτονος ??
έλα ρε φίλε....μπας και σε πυροβολήσουν και σένα και ησυχάσουμε !!

σήμερα έχω μόνο.....ΝΤΟΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ !!

μαρτυρία παθόντα:
"Έλληνες μας δολοφονούν και μας κλέβουν.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !! 
Που είναι οι μετανάστες να τους σφάξουν να τελειώνουμε....."

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ !!

Συνελήφθησαν τρία διευθυντικά στελέχη τραπεζών και ένας ειδικός φρουρός
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εμπλέκεται σε ληστείες τραπεζών με καλάσνικοφ, σε διαρρήξεις ΑΤΜ με τη χρήση εκρηκτικών υλών καθώς και σε επιθέσεις αστυνομικών. 
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/373724/se-exelixi-megali-astunomiki-epiheirisi-sti-thessaloniki/

«Εν ψυχρώ η εκτέλεση του 34χρονου»
Για «βολή θανάτου» έκανε λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του 34χρονου δημοτικού υπαλλήλου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 52χρονου κρεοπώλη, στο χωρίο Προφήτης Ηλίας του Ηρακλείου. 

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

σ' αυτά τα σάψαλα παραδώσατε την εξουσία ηλίθιοι!

καμαρώστε τους λεβέντες!!!
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231202060

πίσω μπαστουνόβλαχοι!!!

"περάστε να γαμήσετε" γίναμε ρε... τι κάνουμε;


όσο κι αν σας ξενίζει,
αυτή είναι η πρότασή μου για εκδήλωση!!!

τρώω πανιά και κλάνω κλέφτες...

μαθήματα στρατηγικής σκέψης

Μαζική δηλητηρίαση αστυνομικών στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον 40 αστυνομικοί δηλητηριάστηκαν σε μια σχολή της αστυνομίας στο νότιο τμήμα του Αφγανιστάν σήμερα, δήλωσε ένας αξιωματούχος. Ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι αναρρώνουν, δήλωσε η ίδια πηγή.

«Οι αστυνομικοί αισθάνθηκαν πονοκεφάλους κι άρχισαν να κάνουν εμετούς μετά το πρωινό στην αστυνομική ακαδημία Λασκαργκά στην επαρχία Χελμάντ», είπε ο εκπρόσωπος των επαρχιακών αρχών, Νταούντ Αχμάντι.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε στρατιωτικό νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με τον Αχμάντι, διεξάγεται έρευνα για να διακριβωθούν τα αίτια.


http://www.zougla.gr/kosmos/article/mazikos-dilitiriasmos-astinomikon-sto-afganistan

Subcomandante Μάρκος: Για τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα...

του Subcomandante Marcos*

Πάνε σαράντα χρόνια από το 1966, όταν, αφού είχε βρεθεί στο «πουθενά» [1], ένας άνδρας προετοίμαζε τη μνήμη και την ελπίδα για να ξανάρθει η ζωή στην Αμερική.
Το πολεμικό του όνομα ήταν τότε Ramon. Σε μιαν από τις πολυάριθμες γωνιές της αμερικανικής Πραγματικότητας, ο άνδρας εκείνος θυμόταν, και μες στις αναμνήσεις του ξαναζούσαν όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες που έζησαν κι έδωσαν τις ζωές τους για την Αμερική. Το όνομα του και η μνήμη του θάφτηκαν από τους αιώνιους νεκροθάφτες της ιστορίας. Για κάποιους ονομαζόταν Ερνέστο και το επώνυμό του ήταν...
 Γκεβάρα ντε λα Σέρνα. Για μας ήταν και παραμένει ο Τσε.

Στην Πούντα ντελ Έστε κατήγγειλε την πολιτική της εξουσίας, που από τα γραφεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρότεινε να χτιστούν απόπατοι ως λύση για της συνθήκες έσχατης αθλιότητας στις χώρες της Αμερικής. Από τότε, η φτώχεια στην Αμερική έχει αυξηθεί με την ίδια αναλογία που έχουν λεηλατηθεί τα πλούτη της από τους εύπορους όλων των εποχών. Η «αποπατοκρατία» επίσης αυξήθηκε, αλλά μόνο κατ΄όνομα. Σε μιαν από της χώρες της Αμερικής, πήρε το παράδοξο όνομα «Αλληλεγγύη». Ωστόσο, σε πείσμα των λεξικογραφικών αντικατοπτρισμών, η βασική λειτουργία της «αποπατοκρατίας» είναι πάντα η ίδια: σήμερα όπως και πάντα, οι φτωχοί βρίσκονται στο βάθος του απόπατου και οι πλούσιοι κάθονται στη λεκάνη.
Η κριτική της εξουσίας που έκανε ο Τσε δεν ισοδυναμεί με αποδοχή των μειονεκτημάτων της και απολογία ενός συστήματος. Επικρίνοντας το γεγονός ότι αντιτάσσουμε στην εξουσία παρόμοιες λογικές, ελάχιστα μεταμφιεσμένες από μια νέα ονομασία, έγραφε στα 1964: «Δεν ισχυρίζομαι ούτε κατά διάνοια ότι έχω ξεμπερδέψει με αυτό το ζήτημα, ούτε ότι έχω επιβάλει κάποιο είδος παπικής