Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΑΙΔΟΙΑ !!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΙΔΟΙΑ
Το όνομά της είναι Hazel Jones είναι 27 χρονών και πριν μια εβδομάδα μας σόκαρε όταν σε ένα πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα δήλωσε ότι έχει γεννηθεί με δύο κόλπους και δύο αιδοία. Από τότε η ιστορία της τρέχει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και γίνεται αντικείμενο συζήτησης παντού.
Στην Ιατρική η περίπτωση αυτή λέγεται Uterus didelphys δηλαδή διπλή μήτρα, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις σαν την Hazel Jones αλλά η περίπτωση του διπλού κόλπου είναι ιδιαίτερα σπάνια, μια στο εκατομμύριο.



Η ίδια στην συνέντευξη της δήλωσε ότι κατάλαβε τι ακριβώς της συνέβαινε στα 14 όταν της ήρθε η περίοδος κι ήταν κάτι πολύ επώδυνο και με προβλήματα. Φυσικό αφού έχει δύο μήτρες. Επίσης είπε ότι έσπασε δύο παρθενικούς υμένες γιατί είναι δύο οι κόλποι κι αυτό επίσης δεν ήταν το πιό ευχάριστο.

Οι γιατροί της έχουν προτείνει μια χειρουργική επέμβαση για να αλλάξουν την κατάσταση της αλλά η ίδια έχει αρνηθεί εξαιτίας των κινδύνων που εγκυμονεί μια τέτοια σοβαρή επέμβαση. Δείχνει να έχει συνηθίσει να ζει έτσι και τι πιό σοβαρό πρόβλημα είναι οι επιπλοκές που μπορεί να δημιουργηθούν σε πιθανή εγκυμοσύνη.

Αν μείνει έγκυος και η μια μήτρα της φιλοξενεί το έμβρυο κινδυνεύει να μείνει έγκυος κι από την άλλη μήτρα κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι μια πιθανή εγκυμοσύνη έχει πολλές πιθανότητες αποβολής, πρόωρου τοκετού, ή πού δύσκολης αιμοραγίας.

Η ίδια δείχνει να έχει προσαρμοστεί σε αυτή την κατάσταση και να την διασκεδάζει κιόλας.

Είπε ότι με τον άντρας της όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά το επιδεικνύουν έχοντας  περάσει από τα περισσότερα sex clubs έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Και μετά από αυτές τις δηλώσεις έσκασε η πρόταση:  η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών Enter Vivid Entertainment και προσωπικά το αφεντικό Steve Hirsch προσφέρουν στην 27χρονη ένα εκατομμύριο δολλάρια για να προσφέρει τις διπλές υπηρεσίες της και να γίνει μια νέα σταρ στη βιομηχανία του πορνό (δηλαδή 500.000 $ για το καθένα). Είμαστε σε αναμονή για την απάντηση της....


2 σχόλια: