Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Καλημέρα gay φίλοι μου.....

Μειωμένη η τεστοστερόνη στους μπαμπάδες..

Έτσι ανταποκρίνονται καλύτερα στο μεγάλωμα του παιδιού

Το επίπεδο της τεστοστερόνης πέφτει στους άνδρες μόλις γίνουν πατέρες, μια βιολογική αλλαγή που τους διευκολύνει να αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άνδρες με νεογέννητα μωρά κάτω του ενός μηνός παρουσίαζαν ιδιαίτερα μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης.

Η συγκεκριμένη ορμόνη αυξάνει τις σεξουαλικές ορμές του άνδρα και τον κάνει πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τους υπόλοιπους άνδρες.
 Η μείωση κατά μέσο όρο 26-34% εκτιμάται ότι αποτρέπει τα παραστρατήματα του νέου μπαμπά και τον βοηθάει να εστιάζει καλύτερα στα πατρικά του και στα ευρύτερα οικογενειακά καθήκοντα.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι ανύπαντροι άνδρες που αρχικά είχαν το υψηλότερο επίπεδο τεστοστερόνης, ήταν και πιο πιθανό να γίνουν μπαμπάδες, όμως μόλις γεννήθηκε το παιδί τους, σημείωσαν μεγάλη πτώση στην ορμόνη. Από την άλλη, η μεγαλύτερη μείωση της τεστοστερόνης καταγράφηκε σε όσους πατέρες είχαν την μεγαλύτερη εμπλοκή στην φροντίδα του μωρού τους.

Η πτώση της ανδρικής ορμόνης μπορεί να λειτουργεί προστατευτικά έναντι ορισμένων χρόνιων ασθενειών, πράγμα που εν μέρει ίσως εξηγεί γιατί οι παντρεμένοι και οι πατέρες έχουν συχνά καλύτερη υγεία από τους συνομηλίκους τους που ζουν μόνοι τους και χωρίς παιδιά.

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ..

http://www.newsbeast.gr/health/arthro/228534/meiomeni-i-testosteroni-stous-babades/

5 σχόλια:

  1. Έχεις μπερδέψει το μικροαστισμό και την ατομικότητα με το gayλίκι. Επίσης σταμάτα να παίρνεις στα σοβαρά τις έρευνες των εκφραστών του matrix. Βούτα το ποντίκι στο μυαλό σου πριν κάνεις ανάρτηση. Μόνος σου θα ανατρέψεις τον παρορμητικό τρόπο σκέψης σου. Ακόμη σκέψου αν αυτοί που έχουν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης έχουν παιδιά ή όχι (λόγιος, δίδυμα, che κ.λπ.). Προτείνω επίσης να κάνουμε ομαδικές εξετάσεις για να το διαπιστώσουμε. Εξήγησέ μας τέλος, γιατί αυτοί που δεν έχουν παιδιά είναι τόσο αποστασιοποιημένοι....
    Ευχαριστούμε για τις κυριακάτικες φιλοφρονήσεις.........
    Όποιος δεν είναι gay πρώτος το ΑΚ αρπαξέττω....
    Μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε....
    Μπορείς επίσης να μη μας ξαναμιλήσεις άμα δε γουστάρεις εμάς τους gay προδότες...
    Εύθικτος ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μειωμένη τεστοστερόνη σου μιλάει !
    Το άρθρο επιβεβαιώνεται πανηγυρικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσο για τις εξαιρέσεις που αναφέρεις είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα..
    Δεν μίλησα για προδότες..
    Το νου σας "κυλοτάκηδες" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πάω μια κοντρίτσα τεστοστερόνης άντρακλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή