Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σύντροφος τρέπει σε φυγή καθάρματα-φιλοσιωνιστές !

Η αμερικανική αποστολή, καθώς και άλλοι δυτικοί διπλωμάτες, αποχώρησαν από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ιρανού προέδρου, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

Την οργή των Αμερικανών αξιωματούχων προκάλεσε ο Αχμαντινετζάντ, όταν χαρακτήρισε «μυστηριώδεις» τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους, το Σεπτέμβριο του 2001 (έλα βρε) !!

Επιπλέον, επιτέθηκε στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, λέγοντας ότι «αντιμετωπίζουν το Σιωνισμό σαν μια ιερή έννοια και ιδεολογία».
Στη συνέχεια, κατηγόρησε τις «αλαζονικές δυνάμεις» ότι «απειλούν οποιονδήποτε αμφισβητήσει το Ολοκαύτωμα και τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, με κυρώσεις και στρατιωτική δράση».
Αναφερόμενος στη Λιβύη αναρωτήθηκε: «Μπορεί να ανθίσει η δημοκρατία, υπό τους πυραύλους του ΝΑΤΟ;».
Άσκησε, επίσης, κριτική στις ΗΠΑ για τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, όπως και για τον ποντισμό της σορού του στη θάλασσα.
Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στη στάση που θα κρατήσει το Ιράν σχετικά με το διάβημα των Παλαιστίνιων, για πλήρη ένταξη ενός παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ.
Από την αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης εκτός από τους Αμερικανούς, αποχώρησαν και οι αποστολές της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Γερμανίας και του Ισραήλ.

3 σχόλια:

  1. tsiou... και Ο Έλληνας θα περίμενε έξω από την πόρτα, για να σκουπίσει τα συγχυσμένα παπάρια των υπερασπιστών και αφεντάδων του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Μαχμούντ!! Τον πούλο σκουλήκια!!!! Χαμερπή βρομερά πουστρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Μπορεί να ανθίσει η δημοκρατία, υπό τους πυραύλους του ΝΑΤΟ;».
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή