Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ BRITNEY ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ...

Τάδε έφη αρχιψεύταρος μέσω του κυβερνητικού blog in.gr:

 "Αθήνα
Στους δημοσίους υπαλλήλους επέρριψε την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Είπε ότι «το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων, που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».


Είπε ακόμη ότι «το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη 'γραμμή Μαζινό' υπέρ της γραφειοκρατίας».



«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το Ελληνικό Δημόσιο, εξαπατάται» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος, προκαλώντας έντονα ερωτηματικά μεταξύ των βουλευτών για τους λόγους που τον ώθησαν «να ρίξει λάδι στη φωτιά», μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των ραγδαίων διαρθρωτικών μέτρων της κυβέρνησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Πυρά κατά της Αριστεράς




Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας εξαπέλυσε πυρά κατά της Αριστεράς και επικαλούμενος τους νεκρούς της Marfin, είπε: «Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στην Marfin. Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα 'ξεπετάχτηκε' σε δέκα λεπτά, άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση».

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231127327"

Ας πάμε τώρα στα στοιχεία, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ στοιχεία:

Σύμφωνα με την κυβερνητική απογραφή οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα είναι 625.738 μόνιμοι και 53.833 αορίστου χρόνου. Από αυτούς οι 202.000 και 93.000 υπηρετούν στην εκπαίδευση και στην υγεία, τομείς με τεράστια κενά.
Είναι η "απογραφή" τους επίσης που απέδειξε, ότι αυτοί που κατηγορούν το φτωχό ελληνικό λαό ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε" φρόντισαν να κατασκευάσουν ένα τόσο "βαθύ" κράτος ώστε να περιλαμβάνει 84.000 στρατιωτικούς, 65.000 στα σώματα ασφαλείας και 11.000 παπάδες.

Σύμφωνα τώρα με την έρευνα του Αυστριακού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών και των Πανεπιστημίων του Στρασβούργου και του Μαδεμβούργου, το ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα επί του συνόλου των εργαζομένων είναι 11,4% ένα από τα 4 χαμηλότερα σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα έχει, αναλογικά με το σύνολο των εργαζομένων, το 1/3 των δημοσίων υπαλλήλων σε σύγκριση με τη Σουηδία και τη Δανία και περίπου το 1/2 σε σύγκριση με τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία.
Όσο για τη δαπάνη μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα (που σε ποσοστό 80% έχουν καθαρές αποδοχές από 880 € έως 1500 € και που το 50% διαθέτει πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) είναι μικρότερη ως ποσοστό του ΑΕΠ από εκείνη των δημοσίων υπαλλήλων της Δανίας με 16,9%, της Γαλλίας με 12,8%, της Φινλανδίας με 13%, της Σουηδίας με 15,1%.

Εξίσου δημοφιλές προπαγανδιστικό παραμύθι είναι οι "υπέρμετρες δημόσιες δαπάνες". Το "γενναιόδωρο κράτος πρόνοιας" που απολαμβάνουμε διαθέτει μόνο 3.530 € κατά κεφαλήν για προγράμματα κοινωνικής προστασίας, όταν ο μέσος όρος στην ευρωζώνη είναι 6.271,78 €.

Τέλος το ίδιο το ΔΝΤ ομολογεί ότι τα ελλείματα στους προϋπολογισμούς των κρατών οφείλονται κατά 50% στην πάσης φύσεως φοροδιαφυγή των μεγαλοσχημόνων και στην αποπληρωμή τόκων για προηγούμενα δάνεια, που φυσικά πάλι καταλήγουν στις τσέπες τους. Αντίθετα η αύξηση των δημοσίων δαπανών επιβαρύνει τα ελλείματα κατά λιγότερο από 10%.

Όσο γι' αυτούς που τον "παίζουν" στο δημόσιο, είναι οι κρατούντες εκείνοι που τους "διόρισαν" για να χτίσουν πάνω στο αναφαίρετο δικαίωμα για δουλειά, την πολιτική τους πελατεία κ. Λοβέρδο!

Για τη marfin τώρα:
Ούτε ξεχάστηκε, ούτε "ξεπετάχτηκε" ένα θέμα που έκανε όλο τον εξοργισμένο κόσμο να το "βουλώσει" για 1,5 χρόνο. Μνήμη χρυσόψαρου, έχουν οι "πελάτες" σας κ. Λοβέρδο.  Όχι εμείς! Και δε μας ενδιαφέρει ποιος είναι αριστερός, κομμουνιστής ή φιλελεύθερος. Μας ενδιαφέρει ποιος είναι δίκαιος και σεβάσμιος στον διπλανό του!

Τι να σου πω ρε v, αν δεν έχεις στοιχεία, μην αναπαράγεις μπαρούφες και μην επικαλείσαι τρανταχτά ψεύδη επαγγελματιών λαοπλάνων. Καλύτερα να μας πεις για την ευκοίλια της Britney και το νέο μουνί με γεύση φράουλα......... Λυπάμαι......

15 σχόλια:

  1. Αλήθεια είναι αυτό έχει συμβεί στην χώρα μας

    Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε και την φοροδιαφυγή και έχει δέσει το γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστερά και ξερό ψωμί δεν θέλατε ?

    Ε τώρα θα έχει μόνο ξερό ψωμί. Αυτό κατάφερε η Σοβιετικοποίηση (α λα ΠΑΣΟΚ) του ελληνικού κράτους.

    Συγχαρητήρια σε όποιον συμμετέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό κατάλαβες απο το κείμενο?οτι είχαμε σοβιετικό κράτος?και σου φταίει η αριστερά κιόλας?
    Μάλλον έχεις χάσει κάτι στην πορεία...πάρτο πάλι απτην αρχή, απ τα βασικά , πρώτα το ενα ποδαράκι μετά το άλλο...σιγά σιγά, αντε καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι φίλε αν δεν είχατε φάει όλη αυτή την προπαγάνδα θα μπορούσατε να το καταλάβετε

    Αλλά που να σας αφήσουνε τα ΜΜΕ σας όλο Φιντέλ και Τσε Γκε βάρα.

    Αυτό που θέλατε το πετύχατε γίναμε όλοι προλετάριοι, κρίμα που εξαιτίας σας θα το πληρώσουν τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω ο Φιντέλ της Ελλάδος Ανδρέας Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι να σου πω!κρίμα που δεν πρόλαβες την χούντα ή και πιο πρίν καλύτερα,τοτε θα ένοιωθες φαντάζομαι στα νερά σου, τι να κάνουμε!οι ιδέες σας χάσανε γαι πάντα!δεν θα ξαναβγούν ποτέ απο τους τάφους τους. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπα αδερφέ μέγα λάθος οι δικές σας ιδέες χάσανε

    απο 70 χώρες τους ξαποστείλανε και δεν θέλουνε ούτε να τους βλέπουν.

    Και απο που προκύπτει η Χούντα που λές. Αυτό εννοεί και ο Λοβέρδος αν δεν είσαι αριστερούλης σε βαφτίζουνε χουντικό.

    Κρίμα φίλε κρίμα. Ο φανατισμός σας για τους κόκκινους σας έκανε μαύρους. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ου ρε!γράψε καναν ύμνο για τον παττακό και τα μπουρδελοκανόνια του!εσυ και οι όμοιοι σου κάνατε ετσι την χώρα!εσυ την κυβερνούσες πάντα,οχι η αριστερά!Διάβασε και λιγο ιστορία,δεν κάνει κακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χεχεχεχε πλάκα έχεις

    Μιλάτε εσείς που κάνατε τον τραμπουκισμό πολιτική έκφραση.

    Αυτά πέστα στον καθηγητή του ΓΑΠ που λέει ότι προέρχεται απο leftist οικογένεια.

    Το προτυπό σας είναι ο ΓΑΠ εξορισμένος δαρμένος κυνηγημένος, δικό σας παιδί, άξιος αριστερός σαν και του λόγου σας. -ξέχασα το "οικολόγος". Θα πρέπει να είστε περήφανοι για το παιδί σας. Και για τον μπαμπά του.

    Απλά φωνάζετε γιατί σταμάτησε να σας διορίζει και να σας βολεύει με 1000 τρόπους εις βάρος του ελληνικού λαού. Αυτοί είστε.

    Αλλά τώρα ΤΕΛΟΣ. Είτε το θέλετε είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30 χρόνια κυβερνάνε οι Παπανδρέου με δικές σας ευλογίες κατά της δεξιάς και πολλές φορές και με τις ψήφους σας κιόλας.

    Καλό μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η βλακεία είναι ανίκητη!δεν γράφω άλλο, τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ή αυτά που έχεις να πείς ανούσια κ λίγα

    είδες για να διαβάζεις μόνο ελευθεροτυπία τα τελευταία 35 χρόνια ?

    Φεύγω. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έλεος ρε δεξιέ ανώνυμε, τι παραλήρημα είναι αυτό; Ξεκόλλα, σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι;
    Κι εσύ ρε αριστερέ ανώνυμε, κόψε λίγο ρε αδερφέ. Ποιος ο λόγος να συζητάμε για ανυπόστατες χαζομάρες τώρα που μας γαμάνε οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ; Οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ ρε πούστη, καταλάβετέ το!
    Θα τρωγόμαστε για πολύ ακόμα οι φτωχοί μεταξύ μας, λατρεύοντας ή μισώντας τους ΕΧΘΡΟΥΣ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο πλούτος δεν είναι ουδέτερος αδερφέ! έχει πρόσημο, ήταν και θα είναι πάντα κοινωνικά "δεξιός", κατα των εργαζομένων ανθρώπων.
    Και δεν είμαστε ούτε όλοι οι φτωχοί το ίδιο, κάποιοι θέλουν απλά να γίνουν αυτοί πλούσιοι και εξουσιαστές στη θέση των τωρινών, εμείς όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή