Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η επανάσταση των 'μαυρισμένων' ..

Τώρα που η επανάσταση γύρισε από τις διακοπές της, μπορούμε επιτέλους να ξεκινήσουμε τον αγώνα.

Βέβαια, όλοι χρειάζονται λίγες μέρες μετά τις διακοπές για να προσαρμοστούν, πόσο μάλλον μια επανάσταση, και για αυτό ίσως να καθυστερήσουμε λίγο. Αν, μάλιστα, η επανάσταση είχε πάει διακοπές στην Αμερική ή κάπου εξίσου μακριά, τότε θα υποφέρει και από jet lag, οπότε δεν θα πρέπει μόνο να προσαρμοστεί αλλά και να συνέλθει.

Καλό θα είναι να πάντως ξεκινήσουμε στον ήλιο και όχι σε κάποιο υπόστεγο, αλλιώς η επανάσταση κινδυνεύει να χάσει το μαύρισμα που απέκτησε. Είναι καλό να κατέβει ηλιοκαμένη στον αγώνα..!!

Για να συμβολίσουμε την κηδεία του παλιού πολιτικού συστήματος, ο κάθε αγωνιστής θα κρατά από ένα στεφάνι. Αφού θα το κρατάμε που θα το κρατάμε, καλό θα είναι να μην είναι μωβ αλλά να έχει ένα πιο ζωντανό χρώμα, ίσως κίτρινο, ώστε όποιος θέλει να μπορεί να το φορέσει στον λαιμό και να το συνδυάσει με την εξωτική πουκαμίσα και την χαβανέζικη βερμούδα του.

Θα πολεμήσουμε και στην θάλασσα. Βέβαια ! Τώρα που η επανάσταση εξοικιώθηκε με το υδάτινο στοιχείο, μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί στα ίσα τα μακροβούτια των πολιτικών που προπονούνταν όλον τον Αύγουστο. Ο ανταγωνισμός θα συνεχιστεί με βουτιές χωρίς κράτημα μύτης, μετά με συγχρονισμένη κολύμβηση, και θα ακολουθήσουν διάφορα άλλα αθλήματα, εκτός από κωπηλασία με κανό. Εκεί πάμε πάσο ! Θα ολοκληρωθεί με πασαρέλα και με την ανάδειξη του πιο μαυρισμένου επαναστάτη ή καθεστωτικού !!

Όσοι δεν είχαν προμηθευτεί αντισφυξιογόνες μάσκες κατά την διάρκεια των προηγούμενων ταραχών, δεν πειράζει. Πλέον θα μπορούν να πάρουν μέρος στον αγώνα με την μάσκα θαλάσσης και τον αναπνευστήρα. Και μιας και η ελληνική αστυνομία προβάρει τα κανόνια νερού, οι αγωνιστές καλό θα είναι να εξοπλιστούν και με μπρατσάκια, ενώ τα πλαστικά νεροπίστολα θα είναι χρήσιμα μόνο για ψυχολογικούς λόγους, ή έστω για να πυροβολούν με Maalox τους συναγωνιστές τους.

Βέβαια, η επανάσταση θα χτυπηθεί ύπουλα και βρώμικα με σκοπό την διάλυση της. Μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια σπίλωσης με το ‘μαζί τα φάγαμε’, θα πεταχτεί νέα λάσπη λέγοντας ότι ‘μαζί τα κολυμπήσαμε’ και καλό θα είναι να υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό για να ανατρέψει τις κατηγορίες.   Αν πάντως υπάρχουν φωτογραφίες πως κολυμπήσαμε με κάποιες από τις βουλευτίνες μοντέλα της κυβέρνησης, ας έχει υπόψιν της η επανάσταση ότι οι εργένηδες αγωνιστές θα τις δημοσιοποιήσουν όπου μπορούν, ενώ οι παντρεμένοι θα κάνουν την πάπια.

Όπως κάθε επανάσταση που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και αυτή χρειάζεται ένα ημερολόγιο όπου θα σημειωθούν οι πιο σημαντικές ημερομηνίες και τα γεγονότα του αγώνα. Το συγκεκριμένο ημερολόγιο θα έχει διάρκεια ενός έτους και θα αποτελείται από ημίγυμνες φωτογραφίες της επανάστασης σε διάφορες πόζες. Αναλόγως τις πωλήσεις του ημερολογίου, ενδέχεται στις μελλοντικές προσπάθειες να χρησιμοποιηθούν και γυμνές φωτογραφίες, ενώ δικαιώματα θα πουληθούν και στο travel planet και στο playboy.

Οι μάχες θα διεξαχθούν στις πλατείες. Σε αυτές που έχουν σιντριβάνια, αλλιώς μάχη δεν έχει. Τσάμπα θα κουβαλήσουμε όλον αυτόν τον θερινό εξοπλισμό; Αν μάλιστα υπάρχουν και υποτυπώδεις πισίνες σε αυτές, ξέρετε, μικρές συγκεντρώσεις νερού σε μαρμάρινες δεξαμενές, τότε σούπερ ντούπερ. Θα φέρουμε και τα βατραχοπέδιλα.

Το ραντεβού πάντως θα είναι στο Σύνταγμα, καθώς υπάρχουν τέτοιες συγκεντρώσεις νερού εκεί γύρω. Εξάλλου, υπάρχουν και οι συγκεντρωμένοι αντίπαλοι εκεί γύρω. Είναι δυνατόν να μας περιμένουν τόσο καιρό στο ίδιο σημείο και εμείς να τους στήσουμε; Η επανάσταση είναι πιστή και τίμια και δεν εμπεριέχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Οφείλει να ακολουθά τους τύπους. Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά το ταξίδι.

Και τι ταξίδι. All around the Greek islands!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου