Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κατάληψη ΑΣΟΕΕ. Πούλο στην γαλανόλευκη !!

ΗΡΘΑΜΕ

Βρίστε όσο θέλετε ξεράσματα
του Γκέμπελς !!

Ξεραμένος ΕΜΕΤΟΣ  και ζουμερή ΕΥΚΟΙΛΙΑ στο
σκατόπανο αυτού του βρωμο-έθνους !

3 σχόλια:

  1. Ξέχασε να προσθέσεις αρουραίους, κατσαρίδες και κάμπιες στο mixer και όλα αυτά με σάλτσα σάπιας ντομάτας καταλήγουν στο στομάχι μου. Από εκεί εκτοξεύονται ανακατατεμένα με στομαχικά υγρά και υπολλείματα κοπράνων από τις δύο τρύπες εξαγωγής του κορμιού μου. Το κώλο μου και το στομάχι μου.
    Ενώνω τις εκκρίσεις σε ένα μίγμα και σπάω μέσα ιδρώτα γύφτου οικοδόμου που δουλεύει με 40 βαθμούς, και λίγο ασπρο πουρί από καυλί πακιστανού άστεγου.
    Τέλος αλείφω το ενισχυμένο μείγμα στη γαλανόλευκη ή παλαιότερα ερυθρόλευκη.... Και ναι! Έχω οργασμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αδερφέ βάλε και λίγη μπεσαμέλ με αλεσμένες κάλτσες Αφγανού,που ήρθε με τα πόδια απ΄τα πέρα μέρη,επειδή το περήφανο έθνος των αιλύνων με την παρέα του βομβάρδισε την καλύβα του !!
    ΒΡΟΜΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου πω Αίλυνα. Όταν είχες οργασμό επειδή σε πήδαγε ο νταβρατισμένος Πακιστανός, είχες τουλάχιστον κάνει τον κόπο να πλυθείς πρώτα ή παρέμεινες Άπλυτος?

    Εσύ μαμαλάκη δημοσιογράφε και μεγάλε σπουδαγμένε ιστορικέ πότε βομβάρδισε ο Αίλυνας την καλύβα του Αφγανού? Στα ονειρά σου? Γι'αυτό ο μοναδικός ΝΑΤΟικός στρατιώτης που σέβεται ο Αφγανός είναι ο Αίλυνας? Μάθε λίγο για το έργο της ΕΛΔΑΦ στο Αφγανιστάν παιδάκι μου.
    Άντε άντε οι καταλήψεις σιγά σιγά τελείωσαν για φέτος. Δεν σας παίρνει άλλο.'Αντε παιδάκια να στρωθείτε στο διάβασμα να ηρεμήσετε λίγο για το καλό σας. Και τα αντιψυχωσικά φάρμακα που σας γράφει ο ψυχίατρος να τα παίρνετε ανελλιπώς:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή