Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αλήθειες από τον Α. Λοβέρδο με καθυστέρηση 30 ετών


Επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων και πολλές αλήθειες για την Αριστερα οι οποίες χρειάστηκαν 30 χρόνια για να ακουστούν ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής σήμερα. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης της κοινοβουλευτική Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με τα κωλύματα μετεγκατάστασης του υπουργείου Υγείας στο κτίριο του Κέντρου Τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων στο Μαρούσι, ο υπουργός απέδωσε την καθυστέρηση στην γραφειοκρατία και στο Σύνταγμα της χώρας που όπως είπε «Το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη γραμμή Μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας».

Συνεχίζοντας την εξομολόγηση του ο υπουργός που μας έχει συνηθίσει να λέει τα πράγματα όπως έχουν (βλ. την οικονομική επιβάρυνση των λαθρομεταναστών στο σύστημα Υγείας της χώρας) προχώρησε σε μία ευθεία επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων λέγοντας ότι «Θεωρώ εχθρούς τους γραφειοκράτες, είναι αντίπαλος και όχι σύμμαχος η γραφειοκρατία. Ξέρω τον εχθρό μου… Το 1.000.000 υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10.000.000, με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10.000.000 πληρώνουν το 1.000.000. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς…».

Εκεί όμως που ο υπουργός προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκομένων ήταν όταν ομολόγησε αυτό που τόσα χρόνια αποτελεί κοινό μυστικό ότι «στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο άμα είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 15 μέρες» και πως «ότι έγινε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του εμφυλίου αντιστράφηκε μετά την μεταπολίτευση».

Πηγή:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=23624&Itemid=131

5 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Λοβέρδο

    επιτέλους ας τους το εξηγήσει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρομερές αλήθειες από αυτούς που λένε πάντα αλήθεια !!
    http://papaflesa.blogspot.com/2011/07/blog-post_4725.html

    όχι άλλη μνήμη χρυσόψαρου..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψε την πρέζα ρεεεεεε! Έχεις καταντήσει για τα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιερώνυμε πανηγύρι είσαι ολόκληρος και εσύ και οι ιδέες σου και η μηδενική εκπαιδευσή σου.

    Για πρέζες ψάξε στο συνάφι σου, αλλά θα είσαι και εσύ κανάς διορισμένος γλύφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή ξέρεις με ποιον μιλάς κόψε τις μαλακίες "ανώνυμε". Μόνος σου γίνεσαι ρόμπα υποστηρίζοντας κλέφτες, ψεύτες και βιαστές της ίδιας σου της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή