Τραγανή απόλαυση!
Υλικά:
90γρ. βούτυρο αγελάδος
70γρ.μέλι
65γρ.καστανή ζάχαρη
65γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το μέλι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το βούτυρο και να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα βάζουμε κουταλάκια του γλυκού από το μείγμα μας με τη βοήθεια 2 κουταλιών (με το ένα, παίρνετε ένα κουταλάκι μείγμα και με το άλλο, το σπρώχνετε να πέσει)σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν για 12 λεπτά περίπου.
90γρ. βούτυρο αγελάδος
70γρ.μέλι
65γρ.καστανή ζάχαρη
65γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το μέλι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το βούτυρο και να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα βάζουμε κουταλάκια του γλυκού από το μείγμα μας με τη βοήθεια 2 κουταλιών (με το ένα, παίρνετε ένα κουταλάκι μείγμα και με το άλλο, το σπρώχνετε να πέσει)σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν για 12 λεπτά περίπου.
Μία συνταγή με σίγουρη επιτυχία !
Πίσω ζαχαροπλαστικά κοπρόσκυλα!!! Κλείστε τα κωλομάγαζά σας!! Αυτογλύκανση με αγνά, απλά υλικά. Ωραίος ρε σύντροφε.... Θα τα φτιάξω και θα τα απολαύσουμε στη συνέλευση
ΑπάντησηΔιαγραφή