Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ζήτησαν ένα ευρώ από φαντάρους για να πάρουν σκούπες και καθαριστικά!

Απίστευτη ξεφτίλα του Στρατού: στο ΚΕΝ Θήβας ζήτησαν ένα ευρώ από φαντάρους να πάρουν σκούπες και καθαριστικά.

Κάγκελο έμειναν οι νεοσύλλεκτοι  συνάδελφοι στο ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας όταν άκουσαν τους υπαξιωματικούς να τους προτείνουν να βάλει ο καθένας από ένα ευρώ για να αγοραστούν σκούπες και απορρυπαντικά, καθώς ο Στρατός δεν έχει!
Ουσιαστικά, η διοίκηση της μονάδας όχι μόνο επιχείρησε να μεταφέρει στους στρατιώτες και την λαϊκή οικογένεια τμήμα των λειτουργικών εξόδων στους στρατιώτες, αλλά και να κερδοσκοπήσει εις βάρος τους συγκεντρώνοντας ένα υπέρογκο ποσό που θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 1000 ευρώ!

Άμεση υπήρξε η παρέμβαση των φαντάρων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι οποίοι εξήγησαν στους συναδέλφους ότι σε καμιά περίπτωση δε πρέπει να περάσει
και να βρει εφαρμογή η απαράδεκτη αυτή λογική του Στρατού.   Δε θα πληρώσουμε εμείς ούτε ένα ευρώ για τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτοί που μας υποχρέωσαν να στρατευτούμε πρέπει να μας εξασφαλίσουν ανθρώπινες συνθήκες και να καλύψουν όλες τις ανάγκες που προκύπτουν. Η λειτουργία των στρατοπέδων, η υγιεινή και η ασφάλεια είναι έργο της διοίκησης, του ΓΕΣ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δεν είναι δυνατόν να ζητούν από εμάς να πληρώσουμε τις σκούπες και τα καθαριστικά ενώ ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αναλώνεται στο πως θα δαπανήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να βγάλει τα τανκς και τα ελικόπτερα στις Στρατιωτικές Παρελάσεις, όταν πραγματοποιείται η άσκηση στη νήσο Δοκό κόστους 650.000 ευρώ για να βγάλει φωτογραφίες πολέμαρχου ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς. Όταν δαπανούνται εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, για ασκήσεις με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ που προετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ιράν!

Εκατοντάδες συνάδελφοι στη Θήβα αρνήθηκαν και στάθηκαν απέναντι στις απαιτήσεις των προϊσταμένων τους.
Και ως εκ του θαύματος σκούπες και καθαριστικά βρέθηκαν και δόθηκαν για να καλυφτούν οι όποιες ανάγκες.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να κρατήσουν αποφασιστική στάση. Να βγαίνουν μαζικά και μαχητικά στην Αναφορά ως Παραπονούμενοι, όποτε είναι απαραίτητο.
Η αξιοπρέπεια, η υγεία και η ακεραιότητα μας είναι αδιαπραγμάτευτη.
Δε θα πληρώσουμε Εμείς το Κόστος της θητείας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Diktiospartakos.blogspot.com
http://vathikokkino.com/2013/11/%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου