Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΑΤΣΟΙ-TV-ΝΕΟΝΑΖΙ....

Χανιά: Επεισόδια έξω από τα γραφεία της Χ.Α.

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, επί της οδού Τζανακάκη, στα Χανιά.Ομάδα αντιεξουσιαστών, συγκεντρώθηκε κάτω από τα γραφεία της οργάνωσης και άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του φασισμού με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου από μέλος της Χρυσής Αυγής στην Αμφιάλη.
Αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για την απομάκρυνση των νεαρών.
Πηγή: zarpa.gr

Πορτοσάλτε προς Κασιδιάρη: «Βρείτε τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα»



Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη δήλωση του δημοσιογράφου του

ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος, φιλοξένησε στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο κ. Πορτοσάλτε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, του είπε: «Πρέπει να βρείτε τρόπο μην σας πιάνουν στο στόμα τους».

Αυτή του η φράση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τους χρήστες στο twitter να κατακεραυνώνουν τον δημοσιογράφο, ο οποίος απάντησε: «Συνεχίστε εσείς την προπαγάνδα, εμείς τη δημοσιογραφία».

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής


Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους.




Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε: «Καταδικάσαμε απερίφραστα από την πρώτη στιγμή το φονικό στο Κερατσίνι, όμως το θλιβερό μνημονιακό κράτος βρήκε αφορμή να κάνει εφόδους παράνομες σε όλα μας τα γραφεία στην Αττική, να κάνει παράνομες προσαγωγές μελών μας. Αυτό γίνεται επειδή φοβούνται τη Χρυσή Αυγή. Φοβούνται την άνοδο των εθνικιστών επειδή είμαστε Έλληνες» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου