Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Φασίστας δολοφόνησε 34χρονο αγωνιστή

Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη σήμερα το βράδυ. Δεν έχεις λόγια να το περιγράψεις.  Ναζιστές στην περιοχή της Αμφιάλης κοντά στην οδό Τσαλδάρη, στην Νίκαια δολοφόνησαν τον 34χρονο αγωνιστή Π.Φ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με γιατρούς απ’ το νοσοκομείο της Νίκαιας μας είπαν ότι ο σύντροφος που είναι γνωστός στον χώρο για την αντιφασιστική του δράση, δυστυχώς είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε μέχρι στιγμής ο δολοφονημένος σύντροφος  έβλεπε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση με την παρέα μου στην οποία συμμετείχε και η κοπελιά του  (Της οποίας η κατάθεση που έδωσε είναι πολύ σημαντική και ίσως αναφερθούμε αργότερα εκτενώς σ’ αυτή.), Τον πλησίασαν περίπου 20 φασίστες –ορισμένοι απ’ τους οποίους ήταν είναι γνωστοί στην περιοχή, χρυσαυγίτες και κατονομάστηκαν. Προκάλεσαν με αισχρό λεξιλόγιο την παρέα -στο χρονικό αυτό διάστημα θαμώνες του μαγαζιού είχαν τηλεφωνήσει στους μπάτσους- και ένας απ' αυτούς μαχαίρωσε αλλεπάλληλα στο αριστερό μέρος της καρδιάς τον Π.Φ με αποτέλεσμα ο αγωνιστής να χάσει την ζωή του.

Οι μπάτσοι της ΔΙΑΣ που ήρθαν στο σημείο της δολοφονίας έκαναν μια και μόνο προσαγωγή.
Θα επανέλθουμε.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/09/34.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου