Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η σημερινή πορεία για τον Κ. Σακκά


φωτό μέσα.....

Η πορεία ήταν πραγματικά μεγάλη. Σίγουρα πάνω από 5 ίσως να άγγιξε και το 7 σε χιλιάδες.

Σε δυο σημεία, στην Αθηνάς η κεφαλή ήταν στο δημαρχείο και κόσμος ακόμα ξεκινούσε από την πλατεία και στην σταδίου είχαμε φτάσει Κοραή και η ουρά της πορείας δεν είχε γυρίσει ακόμα από την ομόνοια. Αυτά ενδεικτικά και κρίνετε μόνοι σας

Η πορεία ξεκίνησε στις 1 από το μοναστηράκι, πήγε όλη την Αθηνάς, έστριψε σταδίου και ανέβηκα μέχρι το σύνταγμα. Ανεβήκαμε την Οθωνος μέχρι την Αμαλίας και μετά πανεπιστήμιου όπου στα
προπύλαια διαλυθήκαμε.

Κατά διαστήματα ύπαρχε πολύ έντονος παλμός, φωνάχτηκαν και γράφτηκαν παρά πολλά συνθήματα και πετάχτηκαν άπειρα τρυκάκια.


Οι μπάτσοι ελάχιστες φορές ήταν κοντά μας και με καθόλου προκλητική διάθεση. Αυτό μάλλον φανερώνει και την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέτωπο φοβούμενη πιθανό ντόμινο μετά την Βραζιλία και την Τουρκία.


Ίλιον: νυχτερινή πορεία αλληλεγγύης στον Κ.Σακκά
.Βραδινή παρέμβαση-πορεία αλληλεγγύης στον Κ.Σακκά ολοκληρώθηκε πριν λιγη ώρα στο Ίλιον από αναρχικούς/ές. Αφορμή στάθηκε η ολονύχτια φιέστα του δήμου Ιλίου στο κέντρο της πόλης με συναυλίες, ανοιχτα μαγαζιά όλο το βράδυ κ.ά. Μοιράστηκαν 3000 κείμενα, αναρτήθηκαν πανό σε πλατείες με συναυλίες, ρίχτηκαν χιλιάδες τρικάκια, ενώ η πορεία ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με ανάγνωση κειμένου στην σκηνή με τους active member που συνοδεύτηκε με θερμό χειροκρότημα και συνθήματα. Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες, κείμενα κτλ.

Βέροια ενημέρωση από πορεία για τον Κ. Σακκά
Μετά από συγκέντρωση στη πλατεία δημαρχείου έγινε πορεία 70 ατόμων στο κέντρο της πόλης. Η πορεία είχε δυνατό παλμό, μοιράστηκαν πολλά κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια και γράφτηκαν πολλά συνθήματα.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΚΚΑ


υ.γ. τα φασιστάκια δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά, μαχητικός αντιφασισμός στην αθήνα, μαχητικός αντιφασισμός παντού


από www.social-revolution.gr/2013/06/29-2013.html


















































































































Λισαβόνα, Πορτογαλία: Δράση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Κώστα Σακκά

Την Πέμπτη 27/06/13, κατά τη διάρκεια της πορείας που διοργανώθηκε στο κέντρο της Λισαβόνας στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που προκήρυξαν τα εργατικά συνδικάτα της χώρας, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό Κώστα Σακκά, κρατούμενο στην Ελλάδα. Ο σύντροφος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 4 Ιούνη και διεκδικεί την άμεση αποφυλάκισή του. Στις 4 Ιουνίου έληξε επίσης το μέγιστο όριο προφυλάκισης των 30 μηνών που μπορεί να επιβληθεί σε έναν κατηγορούμενο για δυο υποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της πορείας κολλήθηκαν 400 αναρχικές αφίσες και πετάχτηκαν/κολλήθηκαν εκατοντάδες τρικάκια ως μία ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης στον αγώνα του συντρόφου για ελευθερία και ζωή.



Οι κίνδυνοι της λευτεριάς αξίζουν περισσότερο απ’ την ασφάλεια της δουλικότητας.

Από την Βραζιλία μέχρι την Τουρκία, οργανώνουμε την επίθεση ενάντια στην απάθεια.

Από την άγρια απεργία, στην επαναστατική ανεργία.

Δεν ζητάμε τίποτα, γιατί αυτό που θέλουμε είναι το τέλος ενός κόσμου όπου δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα.



Αλληλεγγύη, αυτοοργάνωση, επίθεση.

Άμεση απελευθέρωση του αναρχικού Κώστα Σακκά, σε απεργία πείνας από τις 4 Ιούνη.

Λύσσα, πέτρες, οδοφράγματα, για μια ζωή χωρίς αφεντικά, ούτε σκλάβους.


indymedia athens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου