Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ : Είναι το Μπλόγκ των Μολάων (Α.Σ.Λ.) ανασφαλές κι ‘ ανεπιθύμητο ??? Για ποιούς..??

Αμεσοδημοκρατική Συνέλευση Λακωνίας (Μολάοι)

Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που δεν δημοσιεύετε ψήφισμα της συνέλευσής μας !
Κρίμα σύντροφοι !!!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΨΗΦΙΣΜΑ της Αμεσοδημοκρατικής Συνέλευσης Λακωνίας (24/4/2013)
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ,είδαμε ότι πρόσφατα κάποιοι αποφάσισαν να θεωρούν το περιεχόμενο του μπλόγκ μας “www.plateiamolaon.wordpress.com” ως “ανασφαλές” και “ανεπιθύμητο” !!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ,συμβαίνει αμέσως μετά την διάδοση καλεσμάτων για το “μπλοκάρισμα” πλειστηριασμού της μοναδικής και πρώτης κατοικίας μακροχρόνια ανέργου συμπολίτη μας ,για 2.790,80 ευρώ χρέος προς την Εφορία αφενός και για συγκέντρωση αλληλεγγύης για συμπαράσταση στους συλληφθέντες αλληλέγγυους στο Athens Indymedia , 98 FM και το Ράδιο Ένταση !



Δείτε τα σχετικά καλέσματα :
http://plateiamolaon.wordpress.com/2013/04/23/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%86/
http://plateiamolaon.wordpress.com/2013/04/24/%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1-2442013-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-indymedia/

Σε ότι αφορά την συνέλευσή μας και τους κοινωνικούς της Αγώνες δηλώνουμε τα εξής :

Είναι μεγάλη μας Τιμή και Υπερηφάνεια ,που σαν άτομα και σαν συλλογικότητα ,επιλέγουμε τον δρόμο της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ προς τα θύματα του ολοσχερούς και απάνθρωπου ΠΟΛΕΜΟΥ που έχουν εξαπολύσει οι υπαλληλίσκοι του Διεθνούς Οικονομικού Φασισμού !

Είναι μεγάλη μας Τιμή και Υπερηφάνεια , που σαν άτομα και σαν συλλογικότητα ,δεν επιλέξαμε τον δρόμο του στρουθοκαμηλισμού , του απάνθρωπου σουρσίματος – γλειψίματος , της απάθειας , της αδιαφορίας και τελικά του Κοινωνικού Κανιβαλισμού!

Προφανώς οι λογής-λογής υπαλληλίσκοι και οι εθελόδουλοι διώκτες της Ελευθερίας ,ειδικά μετά την εμφάνιση “ειδικών σωμάτων ασφαλείας ” στη Ιερισσό η οποία όλως “τυχαίως ” συνέβη μία ημέρα πριν την ανακοίνωση – απαίτηση της Τρόικας για μαζικές απολύσεις , το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο και το φίμωμα των μέσων ελεύθερης πληροφόρησης , θεωρούν ότι έφτασε η ώρα για την ολοσχερή καταστολή των κοινωνικών κινημάτων !

Όμως τα κοινωνικά κινήματα και οι αγώνες για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία δεν καταστέλλονται ! Η μέχρι τώρα συμμετοχή μας στα παραπάνω , πέραν από την αξία της αλληλεγγύης της αξιοπρέπειας και της ανθρωπιάς , ανέδειξε αυτό που ,για τους Ελευθερόφρονες Ανθρώπους ,είναι αυτονόητο !

“ Το πάθος για την Λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά !”

Είμαστε Άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) ελεύθεροι , όπως τα ψηλά βουνά , τα περήφανα ποτάμια κι’ οι ταξιδιάρικες θάλασσες αυτού του τόπου ! Αυτού του τόπου του οποίου τα σπλάχνα , κάποια βάρβαρα και κυρίως μικρόνοα “δήθεν αρπακτικά” , θέλουν ν’ αρπάξουν και να τα καταστρέψουν !

Πλανώνται πλάνην οικτράν ! Αυτό που προσπαθούν να πολεμήσουν σήμερα , την ιδέα δηλαδή και την ευθύνη της Ελευθερίας , είναι κάτι που μόνο η ολοκληρωτική τους άγνοια θα μπορούσε να στοχοποιήσει !

Η Ελευθερία , “κυρίες και κύριοι” της “νέας τάξης πραγμάτων ” είναι κάτι προαιώνιο ,που ακριβώς επειδή πηγάζει κατευθείαν από την ανθρώπινη ψυχή ,αλλά και από το συλλογικό ένστικτο της ΖΩΗΣ , είναι ανίκητη !

Είμαστε ηθικά και πολιτιστικά εγγόνια των “ομοίων ”της Σπάρτης , εκείνων που είχαν ξεπεράσει εντελώς τον φόβο του θανάτου και που οι έννοια του “εμείς” ήταν αυταπόδεικτα ανώτερη από το οποιοδήποτε μεμονωμένο εγώ !

Είμαστε ταυτόχρονα ,επειδή επιλέγουμε με πράξεις να είμαστε , εγγόνια των Ανθρώπων που σ’ όλο τον πλανήτη ΓΗ , από την χαραυγή της ανθρωπότητας , μάχονταν για την παγκόσμια επικράτηση του Δικαίου και του Αγαθού ! “ ΘΈΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !”

Χαιρετίζουμε αγωνιστικά τα αδέρφια μας που μετέχουν σ’ όλα τα κοινωνικά κινήματα παγκοσμίως , τους καλούμε να διαδώσουν αυτό μας το ψήφισμα και να συνεχίσουν τον καλό αγώνα για Ελευθερία – Άμεση Δημοκρατία – Κοινωνική Δικαιοσύνη !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 99% ! ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!! Α.Σ.Λ. Λακωνία 24/4/2013

“ Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες· δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις, αλλά με λύπη κιόλας κ’ ευσπλαχνία· γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν είναι πτωχοί, πάλ’ εις μικρόν γενναίοι, πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε· πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες, πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους. Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν) πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος, κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.”

ποίημα “Θερμοπύλες” του Καβάφη Από τα Ποιήματα 1897-1933, Ίκαρος 1984)

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1467345

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου