Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις διαθέτει η "αντιτρομοκρατική" για την εμπλοκή Θεοφίλου στα γεγονότα της Πάρου


Αποφύγαμε μέχρι τώρα να ασχοληθούμε αναλυτικά με την φερόμενη «επιτυχία» της «αντιτρομοκρατικής» η οποία παρουσιάζει σαν κύριο υπεύθυνο για την ληστεία της τράπεζας και τον θάνατο του ταξιτζή στην Πάρο τον Τάσο Θεοφίλου. Ο λόγος ήταν γιατί η μόνη ενημέρωση που είχαμε ήταν από τους μπάτσους και τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Ούτε επίσης μπορούμε να θεωρούμε σαν βάσιμη την πληροφορία που κυκλοφορεί ότι στο δικαστήριο θα παρουσιαστεί ακλόνητο άλλοθι του κατηγορούμενου ότι την συγκεκριμένη μέρα που του χρεώνουν ότι ήταν πρωταγωνιστής στο γεγονός της Πάρου, αυτός δεν βρισκόταν καν σ’ αυτό το νησί.

Αυτό όμως που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι σήμερα υπάρχει δισέλιδο άρθρο στο «Ποντίκι» το οποίο εκτιμάει ότι ενώ η αντιτρομοκρατική ισχυρίζεται ότι είναι βέβαιη για την ενοχή Θεοφίλου εν τούτοις δεν διαθέτει στοιχεία για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό της. «Εχουν ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του άρθρου το οποίο σημειώνει: «Αυτό που σε μια αστυνομική έρευνα πρωτεύει, πάντως, είναι το αποτέλεσμα. Έτσι το σημαντικό της υπόθεσης μέχρι στιγμής είναι ότι, παρά τα όσα έλεγαν αντιτρομοκρατική και ΜΜΕ, μέχρι σήμερα ούτε συνεργοί απεκαλύφθησαν ούτε νέες γιάφκες και σπουδαία ευρήματα προσκόμισε η "γλίσχρα" έρευνα».

Το δημοσίευμα  του «Ποντικιού» μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9384.html

1 σχόλιο: