Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Άνθρωπος πέθανε εξαιτίας "φάρσας" μπάτσων....

Στην Κορακιάνα Κέρκυρας

Απο Ηλιος Σελήνη
Κέρκυρα σήμερα… 29/08/2012

Σήμερα το πρωί έγινε (έφοδος) από τρείς ασφαλίτες σε σπίτι ενός ανθρώπου σε χωριό της Κέρκυρας ο οποίος είχε προβλήματα υγείας , αναπηρία στο πόδι του, και προβλήματα με ουσίες ναρκωτικές… είχε δε για προσωπική χρήση δύο δενδρύλλια για να μπορεί να αποφεύγει τον πόνο από τα προβλήματα που είχε στο πόδι του… χωρίς καμμία οικονομική βοήθεια από κανέναν , χωρίς οικογένεια...προσπαθούσε να ζήσει κατασκευάζοντας ξύλινα αντικείμενα… γνώριμος στην Ασφάλεια της Κέρκυρας , από προηγούμενα περιστατικά με ναρκωτικές ουσίες….

Ήρθαν σήμερα στο σπίτι του και κάνοντας του πλάκα… λέγοντας χαρακτηριστικά… ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ… εμπρός στα δενδρύλλια του ….ο Άνθρωπος αυτός ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΉ ΚΑΡΔΙΑΣ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ…. Ωραία αστεία κάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας της Κέρκυρας σε φοβισμένους και ανάπηρους Ανθρώπους, κάνοντας χρήση της εξουσίας τους….
Ο Άνθρωπος αυτός ήταν 40 χρόνων … ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ….. (το όνομά του ήταν Αλέξης)
Μπράβο σας………..

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1419235

3 σχόλια:

  1. τώρα είμαστε περήφανοι για το λαό;
    ...ο λαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλέμι στο Λαό !!

    Προέρχεται από την ρίζα -λας σημαίνουσα την πέτρα, εξ΄ής και λα-τομείον. Κατά τον μύθο ο Δευκαλίων καί η Πύρρα αναδημιούργησαν τους ανθρώπους μετά τον κατακλυσμό, από λίθους.
    http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BB%CE%B1%CF%8C%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή