Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Eπίσκεψη των νεοναζί στην κλινική ψυχικά ανιάτων "Cuckoo's Nest" με συμπαθή Αθίγγανο νοσηλευόμενο, πάντα υπό τη στενή εποπτεία των γιατρών....

Ο Μιχαλολιάκος έβαλε Γερμανούς νεοναζί μέσα στο Κοινοβούλιο.....

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/02/e-cuckoos-nest.html








Πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο ήταν τελικά οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στην Ιερά Οδό στις αρχές της εβδομάδας.

Στην κατοχή του 26χρονου Π.Δ. και του 18χρονου Λ.Χ. βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη.

Η γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: «η απάντηση στην Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να είναι όδοντας αντί οδόντος, ούτε κάποια πολιτική ρεβανσισμού. Την απάντηση πρέπει να την δώσει στις εκλογές ο λαός».
Διαμετρικά αντίθετες οι απόψεις που διατύπωσε το στέλεχος της Ανταρσύα, Γιάννης Ραχιώτης: «Η αντιμετώπιση των φασιστών δεν μπορεί να είναι άλλη, σε πρώτη ανάγνωση πέρα απ’ την βία. Χρειάζεται βίαιη αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου. Δεν είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να αντιμετωπιστεί με όρους διαλόγου. Και χρειάζεται κάθε είδους βία που μπορεί να καταλάβουν αυτές οι συμμορίες. Το λαϊκό κίνημα πρέπει να χρησιμοποιήσει και να συνεργαστεί με τους αναρχικούς σ’ αυτό το ζήτημα οι οποίοι έχουν πολύ μακρά ιστορία σύγκρουσης με τους φασίστες σε όλα τα επίπεδα…».
http://vathikokkino.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου