Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Σουηδοί (και όχι μόνο) Ναζιστές πολεμούν στο πλευρό της κυβέρνησης του Κιέβου...που τοποθέτησε η Ευρωπαϊκή Ναζιστική Ένωση.

Το Τάγμα της ΑΖΟΦΙΚΗΣ.
Photo Sergei Chuzavkov/TT 
Σουηδοί Ναζιστές πολεμούν στο πλευρό της κυβέρνησης του Κιέβου Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σουηδίας, πολλοί ναζιστές, μέλη και στελέχη ναζιστικών κομμάτων από τη Σουηδία βρίσκονται στην Ανατολική Ουκρανία και πολεμούν στο πλευρό της...αντιδραστικής κυβέρνησης του Κιέβου.

φωτό μέσααααα...






Ο Mikael Skillt, ναζί, στέλεχος του ναζιστικού «Κόμματος των Σουηδών», συμμετέχει στο τάγμα «Azov» από το Μάρτη φέτος και πολεμά «για μια Ευρώπη της λευκής φυλής», όπως λέει. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=GMPDdAvMIcQ] 13/6/2014. Σουηδoς ναζί, ελεύθερος σκοπευτής, και ένοπλοι του Κιέβου σε μάχη στη Μαριούπολη (αγγλικοί υπότιτλοι) Ο αργηγός του τάγματος είναι ο Andrij Belitskij, που είναι ο αρχηγός των εθνικοσοσιαλιστών στην Ουκρανία.


Το τάγμα «Azov» ιδρύθηκε και επανδρώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας και αποτελείται από 300 άτομα. Πολλοί απ' αυτούς είναι ναζιστές από διάφορες χώρες. Μερικοί είναι από τη Σουηδία, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο της Σουηδίας.


Ένα άλλο στέλεχος του ίδιου κόμματος είναι ο Patrik Friden, που ανήκει στο τάγμα «Aydar». Ο Mikael Skillt, που είναι ελεύθερος σκοπευτής και επιχειρεί έξω από το Ντονέτσκ, ομολογεί στο σουηδικό ραδιόφωνο ότι πολλοί "εθνικοσοσιαλίστες", όπως τους αποκαλεί ο ίδιος, αλλά και φιλελεύθεροι, ανήκουν στο τάγμα και πολλοί έχουν πάνω τους αγκυλωτούς σταυρούς.


Όπως λένε, ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια Ευρώπη για λευκούς και «δεν υπάρχει κανένα έλεος γι' αυτό». Επίσης, αναφέρει ότι «μάχεται τους κομμουνιστές κυρίως» και προτείνει στους Εβραίους «να εγκαταλείψουν την Ουκρανία μιας και δεν είναι λευκοί». 

902 και The Azov task force


Το τάγμα AZOV


Μαχητές του Τάγματος AZOV παρελαύνουν με τη σημαία των νεοναζί



Mαχητές της AZOV ακινητοποιούν ύποπτους στη Μαριούπολη, στην ανατολικήΟυκρανία, τον περασμένο μήνα (Ιούνιο 2014)


BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου