Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε την παλικαρίσια δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και να την συγκρίνουμε με την στάση των δικών μας πολιτικών ηγετών...

Μαδούρο: «Σύγχρονος Ηρώδης»
«Ο Νετανιάχου είναι ένας σύγχρονος Ηρώδης. Θέλει να εξοντώσει όλα τα παιδιά της Παλαιστίνης. Θέλω να προσφέρω καταφύγιο στα αγόρια και τα κορίτσια από την Παλαιστίνη που έχουν τραυματιστεί σωματικά και ψυχικά. Θέλω ένας σημαντικός αριθμός παιδιών, περίπου 1.000, να έρθουν για να σπουδάσουν στη Βενεζουέλα, να μεγαλώσουν σε ειρήνη και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους έχοντας ήδη σταδιοδρομήσει, για να εργαστούν και να προσφέρουν έργο εκεί».

Συνεχίζουν το δολοφονικό τους όργιο θα θρασύδειλα καθάρματα του Τελ Αβίβ

Τα καθάρματα της σιωνιστικής κυβέρνησης του Τελ Αβιβ συνεχίζουν το δολοφονικό τους έργο, σκορπώντας καθημερινά τον θάνατο και τον όλεθρο στον Παλαιστινιακό λαό.
Τα θρασύδειλα τομάρια που διευθύνουν την σιδερόφρακτη πολεμική μηχανή του
Νετανιάχου αφού ηττήθηκαν στρατιωτικά και το γόητρο των «επίλεκτων του μονάδων» γνώρισε ένα πρωτόγνωρο στραπάτσο - σε πέντε μέρες "χερσαίων επιχειρήσεων"  η περιοχή της Γάζας έγινε τάφος για 62 στρατιώτες του- επέλεξε να αποσύρει την ηττημένο στρατό του και να σκορπά τον θάνατο στον άμαχο Παλαιστινιακό λαό με τα υπερσύγχρονα αμερικανικά πολεμικά αεροπλάνα.

Το Ισραήλ είναι ένα κράτος που κατασκευάσθηκε ουσιαστικά με απόφαση των μεγάλων δυνάμεων της Δύσης το 1948 με αποκλειστικό σκοπό να επιβάλλει «τάξη» στην Μέση Ανατολή, σε μια περιοχή όπου υπάρχουν τα πιο πολύτιμα κοιτάσματα πετρελαίου στον κόσμο. Σήμερα οι ΗΠΑ στέλνουν κάθε χρόνο δισεκατομμύρια δολάρια «βοήθεια» στο εγκληματικό έργο του Ισραήλ, ενώ έχει εξοπλίσει το στρατό του με τα πιο σύγχρονα αμερικανικά οπλικά συστήματα. Ουσιαστικά το Ισραήλ είναι η 51η πολιτεία των ΗΠΑ. Αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει στο να καταριφθεί του «παντοδύναμου» ισραηλιτικού στρατού.

Το κράτος των δειλών και των δολοφόνων Παρασκευή και Σάββατο, με μπαράζ νέων αεροπορικών βομβαρδισμών δημιούργησε νέες εκατόμβες θυμάτων.

Οι υπηρεσίες υγείας στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσαν ότι από τους νέους βομβαρδισμούς χτυπήθηκαν αρκετά σπίτια και σε ένα από αυτά βρήκε τραγικό θάνατο μία πενταμελής οικογένεια, ενώ  από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή καταστράφηκε πολυκατοικία 13 ορόφων στο κέντρο της πόλης της Γάζας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 17 τραυματίες.
Ο συνολικός αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων στις 47 μέρες που κρατάει το δολοφονικό όργιο του Ισραηλινού στρατού έχει ανεβάσει τους νεκρούς σε 2.105 με συντριπτική πλειοψηφία παιδάκια, γυναίκες και ηλικιωμένους.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/08/17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου