Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Λαϊκή Συνέλευση: Τι συμβαίνει με το δημοτικό άλσος Χολαργού;

Ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το ζήτημα του πάρκου και των δημόσιων χώρων του Χολαργού προγραμματίζει αυτό το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 18:00 στο εξωτερικό αμφιθέατρο του δημαρχείου η ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ.

Τι συμβαίνει με το πάρκο;
•    Τι γνωμοδότησε το ΥΠΕΧΩΔΕ;
•    Τι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο για το πάρκο του Χολαργού;

Η δημοτική αρχή Χολαργού-Παπάγου (Αρ. Πρωτ.41386/25-11-2013) στη συνεδρίαση (30-1-2014) έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την «ανάπλαση» του πάρκου. Δρομολογείται τσιμεντοποίηση
μέσω της επέκτασης του αναψυκτηρίου σε 200 τετρ.μέτρα και μέγιστο ύψος 4,5 μέτρα.

•    Τι έκανε ο εργολάβος στο πάρκο μέρα μεσημέρι;

Στις αρχές του Απρίλη 2014 εργολάβος μαζί με το συνεργείο του κατέβαζε οικοδομικά υλικά μέσα στο πάρκο. Κάτοικος της περιοχής ζήτησε την οικοδομική άδεια και κάλεσε την αστυνομία όταν δεν πήρε καμία απάντηση. Στη θέα της αστυνομίας το συνεργείο τα μάζεψε και έφυγε αφού δεν είχε καμία άδεια να επιδείξει.

Στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης τα πάντα τείνουν να ιδιωτικοποιηθούν από την παιδεία και την υγεία μέχρι τα πάρκα και τους αιγιαλούς .

Θέλουμε οι δημόσιοι χώροι να είναι ελεύθεροι και προσβάσιμοι σε όλους και όχι αντικείμενο εκμετάλλευσης ιδιωτών που έχουν στόχο το αυξανόμενο κέρδος.

Η επέκταση του πάρκου σημαίνει μείωση του δημόσιου χώρου, μείωση του πράσινου, μείωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του Χολαργού.

Θέλουμε εμείς οι κάτοικοι του Χολαργού να αποφασίζουμε για τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή και τη γειτονιά μας.

Γι αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ σχετικά με το ζήτημα του πάρκου και των δημόσιων χώρων του Χολαργού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/6 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ (_Ο_)ΚΑΦΕ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ. ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΞΕ(_Ο_) ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΦΕΝΤΖΗΔΕΣ.

    ΠΙΣΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΞΕ(_Ο_)ΔΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕ ? ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΑΔΩΣΟΥΝΕ Κ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ IBIZA ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΖΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ? ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΚΑΦΕ "ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΠΗΔΑΜΕ" ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ" "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ". ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τα λες !!
    Λαμπόγυαλο και δημόσιος λιθοβολισμός !!

    Πριν κάποιες μέρες είχαν μπει κάτι εργάτες και τους είδε κάποιος και τους ζήτησε την ΑΔΕΙΑ.
    Δεν υπήρχε και τους είπε ότι θα φωνάξει τους τσέους.
    Πήραν τον πούλο! Μπράβο στον συντοπίτη!

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή