Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Καλημέρα με γατάκια




Xρήστος Παππάς
Ελληνόφωνος υπαρχηγός συμμορίας

Βόσνιοι μουσουλμάνοι συνεργάτες των ναζί

2 σχόλια:

  1. WTF..? Μα γιατί ο Υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, να φωτογραφίζεται με φέσι; Εξηγείται;

    http://www.feldgrau.com/main1.php?ID=5
    Εξηγείται.. Στις μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, διακρίθηκαν ανέλπιστα τα ένοπλα τμήματα των SS (Schutzstaffel), τα Βάφεν Ες Ες, παραστρατιωτικές ομάδες, που όμως επανειλημμένως πολέμησαν καλύτερα από τον τακτικό στρατό, την Βέρμαχτ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με την προοπτική μιας πανευρωπαϊκής επικράτησης σχηματίζονται και αμιγώς μη-γερμανικές μονάδες. Δηλαδή πήγε περίπατο λοιπόν η πολυπόθητος "φυλετική καθαρότητα", χάριν της αποτελεσματικότητας και της μαχητικότητας αφοσιωμένων φασιστών από την Ιρλανδία μέχρι την Ινδονησία (Ολλανδικές Ινδίες)..! http://en.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS_foreign_volunteers_and_conscripts#List_by_nation_and_unit

    http://www.mixanitouxronou.gr/i-legeones-ton-xenon-pou-foresan-nazistiki-stoli-ke-polemisan-sto-plevro-ton-waffen-ss/

    Το εν λόγω φέσι αποτελεί εκδοχή δημοσιοϋπαλληλικού φεσιού των τελευταίων χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (1829-1923), που υιοθετείται από τα Βάφεν Ες Ες (Waffen SS) σε χώρες όπου αναπολείται η οθωμανική παρακαταθήκη, ισλαμικές χώρες όπως η Αλβανία ( http://en.wikipedia.org/wiki/21st_Waffen_Mountain_Division_of_the_SS_Skanderbeg_(1st_Albanian) ) και η Βοσνία ( http://en.wikipedia.org/wiki/13th_Waffen_Mountain_Division_of_the_SS_Handschar_(1st_Croatian) ).. Και γιατί λοιπόν ο Έλλην υποFϋrher, Παππάς, ασχολείται με οθωμανικά Βάφεν Ες Ες και τα φέσια τους; Μα πολύ απλά, επειδή δεν υπήρξαν ποτέ ελληνικά Βάφεν Ες Ες.. Για το ότι δεν σχηματίστηκε ελληνικό Βάφεν Ες Ες, υπάρχουν δύο υποθέσεις:

    i. ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ: Υπήρχε τέτοιος σχεδιασμός, αλλά ματαιώθηκε ύστερα από βομβιστική επίθεση της "Πανελληνίου Ενώσεως Αγωνιζομένων Νέων" (ΠΕΑΝ), εις βάρος των γραφείων της "Εθνικο-Σοσιαλιστικής Πατριωτικής Οργανώσεως" (ΕΣΠΟ), στις 22 Σεπτεμβρίου 1942, χτύπημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 29 Ελλήνων και 48 Γερμανών φασιστών. ..Μπαρμπούτσαλα!

    ii. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΧΗ: Ύστερα από την αποδοχή της γερμανικής κατοχής από ευρεία μερίδα του ελληνικού λαού, η γερμανική διοίκησις την είχε την Ελλαδάρα μας, για τον Lebensraum καβάλα! Μόλις τον Μάιο του 1943, είναι που σχηματίζονται τα "Τάγματα Ασφαλείας", δηλαδή οι κατάπτυστοι "Γερμανοτσολιάδες", αποκλειστικά για εσωτερική χρήση, ήτοι με αποκλειστικό σκοπό την πάταξη του ..ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, με μακέλεμα Ελλήνων πατριωτών [κομμουνιστών και μη, αμάχων και μη], αντί π.χ. να τραβήξουν να αποδείξουν την αξία τους στον Fϋrher, π.χ πολεμώντας εις τας Ρωσίας, όπως τα γνήσια [και πολυφυλετικά] Βάφεν Ες Ες! http://el.wikipedia.org/wiki/Τάγματα_Ασφαλείας http://www.pame.gr/politiki/politiki-istoria/tagmata-asfaleias-germanotsoliades.html http://www.periodista.gr/index.php/coverstories/item/2949-τα-εγκλήματα-των-γερμανοτσολιάδων

    Οι ταπεινοί προδότες που [όπως το 1916-18 και το [1992->2008] 2010- 2???] παρέδωσαν την Ελλάδα στο πιάτο ως ταπεινό Lebensraum το 1941-44, έχαιραν λοιπόν της χειροτέρας εκτιμήσεως από την κυβέρνηση του Τρίτου Ράιχ! Για να καταλάβουμε σε τι εκτίμηση έχουν διαχρονικώς οι Γερμανοί [φασίστες], τους Έλληνες [φασίστες], αρκεί να αφεθούμε στη ρητορική δεινότητα της Αυτού Καταστροφικότητος, τoυ Χίτλερ αυτοπροσώπως:

    «Η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα έθνη που κατέθεσαν τα όπλα χωρίς να εξαναγκαστούν απόλυτα, προτιμούν κατόπιν να δεχτούν τις χειρότερες ταπεινώσεις και να κάνουν τις πιο ταπεινωτικές υποχωρήσεις παρά να προσπαθήσουν ν'αλλάξουν την τύχη τους με μια νέα προσφυγή στη βία.. Και ο von Clausewitz, στο έργο του "Drei Bekenntnissen", επίσης, ξεχωρίζει αυτή τη σκέψη με τον δικό του ασύγκριτο τρόπο και για πάντα, όταν λέει: «Η κηλίδα μιας δειλής υποταγής δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθεί».. »
    http://ametroepeia.pblogs.gr/2013/03/kalos-prodoths-o-dexios-prodoths.html
    http://ametroepeia.pblogs.gr/2013/04/oi-germanoi-einai-filoi-mas.html
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=611405
    http://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/900232.jpg

    http://static.pblogs.gr/f/525699-reagrding_national_cowardice.jpg
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Ο ΑΛΛΑΧ ΣΩΖΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή